Hemma med tuppen

Ungefär så kan man väl uttrycka det eller nåt. Kom just innanför dörren och strax efter kom tidningen. Jag var ganska jätteensam på spårvagnen hem om jag säger så, var väl andra 1an från vagnhallarna som gick ut mot tynnered som jag lyckades åka med.
Har med andra ord haft en helt underbart rolig kväll hemma hos Karin och Micke, jättegod mat, ugnstekt lax på saltbädd med potatis och romsås och pöunsch till efterrätt. Man fick kaffe oxå men det dricker ju inte jag. =P Så härlitg att sitta och tjöta med folk nu efter sommaren och lixom köra lite "catch-up" och sådär. Dricka punsch, vin, cider och hallonsaft! haha vad jag kommer må om ett par itmmmar när jag vaknar...urk...=S menmen det får man ta tycke rjag. ska ju till staffan imorrn kväll men då blir det lite lugnare skulle jag tro. kan ju inte ta ut mig totalt så här första daganra tillbaka i stan.

Ska nog ta och röra mig mot sängen nu, känner att jag inte riktigt behärskar tangentboredrt nu. Får se när pojken kommer hem, hans tips var om en och en halv timme. det lär märkas och då lär jag sova. natters!

Goda vänner, god mat, goda drycker och bra musik, vad mer kan man

Bild055.jpg
Goda vänner, god mat, goda drycker och bra musik, vad mer kan man begära av livet? Livet är bra! Söndermarken jagar mig, men jag är inte där...

Så var sommaren slut...

...och man är tillbaka i göteborg till sist. Har varit urskönt att vara i grebbestad och på rossö, det har inte varit kanonväder men det har gått bra ändå. I slutet på förra veckan kunde vi ju faktiskt ligga ute och bada och sola på klipporna, och snorkla lite oxå. Det var så härligt i vattnet, lite kyligt inte mer än 20 grader max, men man kunde ligga i och njuta utan att fötterna domnade bort. 
Det är ju skönt att bara vara, borta från allting. Dessutom är det gott om plats, det känns aningens trångt här i lägenheten nu om jag säger så.

Har varit på mn6-möte ikväll, bra att få lite uppdatering om vad som händer och fötter. =P Dessutom har jag fått veta att jag visst hade anmält mig som ReKo-phfadder. Det hade jag inget som helst minne av, men Karin hävdar att vi anmälde oss ihop så då får jag väl tro på det. Det ska ha varit den kvällen när det blev efterfest hos mig och hon åkte hem vid 5 halv 6....hahaha...

Kvällen slutade i alla fall på Rockbaren, via en timme på McD. Härligt att sitta på uteserveringen och dricka cider/öl och bara snacka massa skit. Gott med sådana härliga vänner.

Nä nu ska jag ta och göra mig klar för sängen innan den där kräft-tämjaren kommer hem och belägrar toan...natters...

avnjuter sommarens sista glass i grebbestad. Strosar på bryggan, det är%

Bild054.jpg
avnjuter sommarens sista glass i grebbestad. Strosar på bryggan, det är nästan tomt. Affärerna har stängt och bara några få båtar ligger i gästhamnen. Det är bara jag och några tyska turister som rör sig. Det känns vemodigt att åka härifrån, sommaren försvann i år igen.

Årets första metade krabba. Så söt!

Bild053.jpg
Årets första metade krabba. Så söt!

Bildfrossa

Jag fortsätter med tentaflyktandet och håller därför på att lägga upp bilder från sommaren på min bilddagbok.

Har vart en trevlig helg, i fredags hamnade jag i Hilbert, där ett glatt gäng bestående av bla. staffan, smaug, gustav, t-blå och några till, roade sig med att dricka öl och spela konstiga spel. Det var skoj att träffa folk igen, det var ju ett tag sen sist om man säger så. Och min partner in crime, staffan, har flyttat från norge nu och hit, det är riktigt bra! =P

I går skulle vi ju egentligen bada då, men det var inte så jättekul väder och dessutom var vissa personer inte så pigga så det blev middag hos maria istället, vilket inte alls var någon dum idé. Henne har jag ju inte heller sett på hela sommaren. Satt där och snackade till halv 2 inatt. trevligt trevligt...

Idag har jag inte fått gjort så mycket som jag borde fått. borde både ha packat upp och packat igen. Men så blev det inte. kanske skulle göra det nu. kan vara en idé. Men jag tror det blir lite mer bilder först. och lite käk.

Tentaflykt

Detta är vad jag pysslar med just nu...

Föresten

Jäklar vad det regnar ute då. Hoppas det inte kommer åska oxå. då kan inte jag sova...

Regn är blött

Eller man blir blöt i alla fall. Det regnade alltså ikväll på Liseberg, och inte så lite heller. Men min jacka verkar ju tåla det mesta i vattenväg så jag blev bara (?) blöt om byxorna och fötterna. Iofs var inte det direkt skönt heller så...men vi slapp ju åska den här gången i alla fall, bara i frölunda det åskar. =P
Var en riktigt kul kväll, helt galet ibland, man undrar hur en del bara kan prata och prata och orden bara ramlar ut och man fattar inte riktigt vad han säger. Haha...kul att träffa jenny oxå, det var ju inte igår direkt. Snarare i februari när moa hade kalas. Riktigt illa faktiskt, vi sågs nästan mer när jag inte bodde här. =S
Tråkigt att inte icka kunde vara med, det blev lixom en tom plats bredvid oss. Hon är så tokig och galen. Och får för sig att flytta till "min" del av landet. Jag fattar nada.. =P

Nä man kanske skulle sova nu. Man kommer in i det där med att sitta uppe och uggla så fort man kommer hit verkar det som. Får se vad man roar sig med imorrn, hoppas solen skiner, det är alltid trevligare då, oavsett vad man gör...


Som två muppar under paraplyet...


 
Haha...bästa bilden tror jag...augusti 2005...

Tillbaka i götet

I alla fall för några dagar, närmare bestämt över helgen. Är precis på väg till Liseberg, ska träffa Jenny! Blir alltså en alternativ packhuskaj i år...=/ Ingen kaj och ingen icka. =( men det ska nog gå bra ändå. =)

Annars är planerna för helgen ganska oklara, hoppas det blir fint väder på lördag så man kanske kan dra ihop lite folk och ta rockbadning. får se hur det går med det. Sen är väl tanken att jag ska skriva omtenta på måndag oxå, så jag borde ju läsa lite till den kanske...

Jaja ska göra mig klar nu, snart går bussen.

Idag har vi spelat minigolf, jag jocke och macke. Gissa vem som vann?%

Bild047.jpg
Idag har vi spelat minigolf, jag jocke och macke. Gissa vem som vann?!? I övrigt rätt mulen dag, men ändå varmt. Får se om det blir badväder imorn, hoppas på det.

Det är sommar på västkusten. Sol och värme, så man bara måste%

Bild046.jpg
Det är sommar på västkusten. Sol och värme, så man bara måste ut med båten och svalka sig. Det är rätt gott i vattnet oxå, skulle gissa på 20 grader. Nu är det dags för middag, med en kall cider som svalkar.

Idag är det sommar! Solen skiner, termometern visar 26 grader i skuggan%

Bild045.jpg
Idag är det sommar! Solen skiner, termometern visar 26 grader i skuggan. Sitter vid havet och väntar på att sötis ska sluta jobba så vi kan äta glass. Tänker på när jag var just här sist, det var efter stormen per i vintras då stod vattnet säkert en halvmeter högre än nu. Jaja, glass och lunch strax. Sen måste jag nog bada, det har jag inte gjort sen sardinien.

Glass i solen på bryggan i grebbestad. Klings blåbärsglass dessutom. M

Bild043.jpg
Glass i solen på bryggan i grebbestad. Klings blåbärsglass dessutom. Man har inte mycket att klaga på just nu, solen skiner och grillen är tänd, tsatsiki står och drar sig i kylen och nyplockade kantareller står och väntar på att få hoppa i stekpannan. Livet är gott.

Trevlig polare som kom slingrande igår. Pappa tyckte jag skulle ta den i

Bild041.jpg
Trevlig polare som kom slingrande igår. Pappa tyckte jag skulle ta den i svansen men jag avböjde...blåsigt idag så det blir ingen tur med båten. Men vi ska åka in till tanum en sväng, det är tanumsdagen.

härligt att vakna när solen skiner och man inte behöver gå till jobb

Bild037.jpg
härligt att vakna när solen skiner och man inte behöver gå till jobbet. Det mest krävande jag tänkte göra idag är att plantera om mina orkidéer. Oerhört jobbigt. Ikväll kommer sötis!

Sista kvällen...

Imorgon. Då är det slut på jobbandet för den här sommaren, och lite semester väntar ju förhoppningsvis i grebbestad. Just nu håller jag på och städar och förbereder packningen lite. Eller precis nu sitter jag ju här, men det är för att golven håller på och torkar. Inte göra tassavtryck! =) Ligger aningen efter min tidsplan, enligt den skulle jag sova vid det här laget. men saker och ting kan ta lite väl lång tid ibland, som att åka till prix och lösa ut biljetter. Bara för att dom hade snygga krukor. Jaja. Sen var jag ju på storis oxå och hämtade blommorna jag ställt undan. ville ju inte ta dom på cykel förut, bättre med bil. och så till siw och lars, sen hämta syrran och köpa mat. käka och sen åka tillbaka med bilen. Och så skulle jag bara prata lite snabbt med min sötis, det blev en timme och en kvart. fiffigt elin! nä!

Jaja. Idag har ändå varit en bra dag. En mycket bra dag till och med! =P Började med att kent-biljetter släpptes kl.9. 9.02 var det slutsålt i Göteborg. Då hade jag fått! =D =D =D Sittplats visserligen, men ändå, det är i alla fall i rätt stad. Så nu har jag två biljetter till Lund den 6/12 till salu. utgångspris 500:- styck.

Sen kom dom ju med min mp3spelare till jobbet oxå, tjejen på ups hade skrivit lite galet, tranbergsvägen, men dom hittade ju rätt ändå. Den är så söt min nya leksak. =P Och så liten, jag kommer inte hitta den i väskan kan jag ju säga direkt!

Jag måste duscha oxå innan jag går och lägger mig. ska nog göra det nu direkt, så kan jag packa lite medans håret torkar och så. plan B var att vara i säng kl 12. Ska ju ändå upp 6 imorrn. men vi får väl se hur det går med det...

Jag kanske borde sätta fart. Vet inte när jag kommer åt internet härnäst, lär inte hinna imorrn efter jobbet, då står ju pappa här och stampar. Har inte fått ordning på mobilbloggandet heller, det är störande! jaja det lär väl märkas.