Simpsons

Så ja, nu ska jag kolla på film, det blev Simpsonsfilmen. Återstår att se om den är bra. Kom kanske igång lite sent, men jag spelade lite SSX, det var så länge sen nu. Men det spelet är konstigt, inte alls lika bra som Amped.

Jaja, simpsons var det...

Lika som bär

Dagens upptäckt efter slösurfande på tv4.se:
Karl Petter (grisbonden) är sjukt lik Rickard Sjöberg. I alla fall på den bilden som är på hans presentation på let's dance-sidan.  Kolla
här

Ny design igen

Jag tröttnade på grönt, det var inte min färg just nu. Så nu blir det svart ett tag istället, och så fick jag användning för en av mina favoritbilder jag tagit.
Återstår väl att se hur länge jag har kvar denna...

En sak stör mig bara, jag skulle vilja ha samma text i rubrikerna som jag har i headern, men jag lyckas inte få ordning på det. Den vill inte ändra till det när jag byter i stilmallen...jag är inte nog bra på det här för att lyckas ändra det tydligen. Får väl fortsätta forska i det någon dag...

Nu ska vi snart äta här, sötis lagar mat och grejar ute i köket. Han har diskat massa oxå, medans jag bara suttit här och degat och tyckt synd om mig själv typ. Inte för att jag kunnat göra så mycket nytta idag men ändå...

Ska börja fundera på vad jag ska se för film ikväll oxå, sötis ska ju bort sen. Men det blir nog Simpsons idag, han har ju ändå sett den redan. Måste se Råttatouile oxå, den ska ju vara hur söt som helst har jag hört. Får bli vid ett senare tillfälle det.

Ska kanske göra nån nytta här nu...om jag behövs...=)

Skitdag

Idag är en jäkla skit dag. Jag har ont i knät!!! Jag vill kunna röra mig normalt, sova normalt, göra normala saker, inte känna mig som en jäkla gammal kärring som bara är ivägen och till besvär!

Nu ska jag äta en underbar gourmetmåltid bestående av nudlar. Det är det bästa som går att frambringa i röran där ute tror jag...

Men jag är inte bitter.

Tji fick jag

Äntligen har jag tagit mig ur sängen, jag är trött som jag vet inte vad. Trodde ju jag skulle kunna sova i vettig tid igår, men icke då. Låg och vred mig till tre halv 4 nångång sådär, och funderade på livet och allt annat. Kunde inte hitta något skönt sätt att ligga på, knät bara gjorde ont hela tiden, och nu när jag vaknade så hade jag ondare än igår. Känns nästan som om det börjar gå bakåt igen, jag kanske är för snabb med att tro att det läker. Får nog helt enkelt ta det lite lugnt idag, jag tror inte jag ska göra nånting vettigt. Plugga kanske bara...

Borde försöka ringa lite samtal och fjäska in mig, men jag vet inte vad jag ska säga, jag hatar att ringa när jag har ett vettigt ärende och det här är ju ännu värre...

Frukost är oxå ett bra drag känns det som...det kanske borde vara nummer ett att ta tag i...jag är tröööööött!!!

Sovadags i vettig tid

För en gångs skull verkar det som om jag är på väg i säng i vettig tid! Har borstat tänderna och allt, nu återstår bara att väcka "sleeping beauty" där inne så vi båda kan få plats i sängen inatt...får väl se hur det går.

Det blev film förut, "Juno". Den var helt okej, men extremt politiskt korrekt. Men vad annat kan man vänta sig av en amerikansk film på det temat...men det var helt klart värt att spendera lite tid på att se den. Kan rekommenderas.

Imorrn ska jag ta tag i pluggandet igen har jag tänkt, jag måste verkligen fixa den här tentan nu, ifall vi skulle få lägenheten så måste jag bara ha CSN! Annars kommer det inte att funka...så nu är det nya friska tag som gäller. Heja mig!!

Natti natti!


Välja film

Tänkte ta en paus i mitt vänner-maraton och kolla på nån film istället, men jag vet inte vilken jag ska välja. Har väl främst tre alternativ, Simpsons the movie, Surf's up och Juno.
Alla verkar rätt bra, och jag vet inte riktigt vad jag känner för...beslutsångest på hög nivå! (bambababam dagens i-landsproblem)

Namnsdag idag!!

Jaa jag har ju namnsdag idag!! Mormor ringde och påminde mig om det nu! Tänkte på det i morse, men sen föll det bort igen. Men det är ju alltid kul att nån kommer ihåg sånt. =)

Åh jag har ont i knät nu, jag vred lite för mycket på det precis när jag skulle kolla om telefonen satt i ordentligt. Så nu får jag ligga på soffan en stund till och se om det går över. Blir väl nåt vänner avsnitt till, sen är det ju kustbevakningen och ssrs på 5an, det brukar vara rätt kul att kolla på.

Borde kanske äta nåt mer, men jag vet inte om jag orkar laga nåt. Åt rester från igår förut, men jag kan behöva nåt mer i magen under kvällen. Dessvärre ser köket ut som ett bombnedslag och jag har absolut ingen lust att stå och diska nu när jag fått ont i knät igen...det får bli yoghurt och cashewnötter...=P

Tokigt härlig lägenhet!!!

Åhh den där lägenheten vill jag ha!!! Den var så underbart härlig och fin. Eller ja tapeterna kan ju diskuteras, men planlösningen var jättebra.
Det var stort kök med massa skåp, ny kyl och frys. Vardagsrum med balkong i söderläge, lagom stort med plats för soffa och tv och ett skrivbord. Sovrum med en hel vägg med garderober, plats för dubbelsäng och förmodligen mitt skrivbord. Badrummet var luftigt med fönster, dusch (tyvärr, har gärna badkar), handdukstork (stort +) och det bästa, en tvättmaskin som hon skulle lämna kvar!! Sen fanns det både källarförråd och vindsförråd, vilken jäkla lyx!!!

Hade jag kunnat hade jag sprungit hem och tackat ja, nu fick jag linka lite istället, men självklart vill jag ha den lägenheten!!! Tror vi blev lika förtjusta i den båda två, kändes helt klart som att vi kan se oss själva bo där.

Verkade vara ett lugnt område oxå, lite långt till mataffär kanske, men man får väl planera livet lite. Mycket grönt runt omkring, och naturlig växtlighet som fanns kvar. Lite bergsknallar som stack fram här och var och sånt. För att citera en viss lärare, det kändes gott att komma dit och gå runt.

Nu gäller det bara att hålla alla tummar att vi får den, på måndag eller tisdag borde vi veta...

Ut i det blå!

Har powernapat lite på soffan framför vänner, men nu ska jag slänga mig in i duschen och sen ska vi ge oss iväg ut i den stora vida världen! Eller ja, vi ska gå till bussen och åka och kolla på lägenheten! Weee!

Ska försöka komma ihåg kameran, och papper och penna så man kan rita lite. Så får vi se hur det går!!


Vårvärme!!!

Åh det verkar så underbart härligt ute idag! Solen skiner för fulla muggar och termometern visade nyss 14,5 grader. I solen visserligen, men ändå! Skulle vara så härligt med en långpromenad eller en cykeltur, men det är nog inte att tänka på med mitt knä. Cykel skulle väl belasta mindre, men jag kan nog inte böja knät så bra än...

Ska ju ut senare i eftermiddag i alla fall, när vi ska kolla på lägenheten. Försökte pressa Poseidon på hur jag ligger till i kötid mot de andra som blivit erbjudna samma lägenhet, men det ville hon inte svara på. Så det blir att vänta tills på måndag. Försöker att inte skruva upp förväntningarna alldeles i topp, men det är svårt. Skulle vara så underbart härligt om vi fick den. Tänk att ha ett riktigt kök!!

Drömde i natt att vi flyttade in där, och den såg ut precis som den vi har nu men med lite större rum. Minns att jag funderade på vad hon som har lägenheten skulle tycka om att vi flyttade in redan nu...hahaha!

Åh jag är så trött!! Somnade ju givetvis inte så tidigt inatt, eftersom jag sov så länge igår. Så jag snoozade väl klockan i en timme ungefär innan jag kom upp. Behövde ju ringa lite så det var väl lika bra att släpa sig upp. Och nu kämpar jag för att inte falla för frestelsen att gå och lägga mig igen. Vore ju kanon om jag kunde hålla mig vaken nu så jag somnar gott ikväll. Visserligen borde det komma hem nån mitt i natten och låta, men det brukar ju lösa sig...

Jag skulle ju faktiskt kunna plugga nu när jag ändå är vaken...=P

Färdiglekt med bloggen

Nu har jag lekt klart med bloggdesign för ett par dar tror jag bestämt. Så grönt är alltså det nya rosa i mitt liv, får väl se hur länge jag gillar det, jag kanske byter till rosa imorrn, vem vet?


Sovdags

Sådär nu har jag lekt klart för i natt, nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig hade jag tänkt. Imorrn ska jag till skolan, har mattelektion som jag verkligen borde visa mig på...om inte annat kanske jag kan få nåt pluggat när sötis ändå har lektion han med. Har ju fått betydligt mer gjort i skolan än hemma när jag försökt plugga.

Yes yes, kommentera gärna mina headers, tror jag fixar vidare med det imorrn...natti natti

Headers


Här är ett förslag på grön header. Grönt är ju en vårig färg...


En till rosa...lite mindre stickande rosa kanske.

Text-test

Så, nu har jag bytt stil på all text, ska testa det ett par dar eller så och se hur jag trivs med den. Får ju inte bli jobbigt att läsa eller störande litet eller nåt sånt. Återstår att se.

Nu ska jag ge mig in i photoshop igen och leka!

Bloggdesign försök

Sitter och grejar med lite bloggdesign nu, det är ju en vettig syssla mitt i natten menar jag. =)
I alla fall, jag funderar lite på hur det ska se ut, och försöker leka i photoshop och lära mig göra en snygg header. Den jag har just nu är mitt första försök, så jag tycker jag gör vissa framsteg. =) Ska leka lite till innan det är sovdags, så får vi se hur detta slutar.

Funderar på om jag ska prova någon annan färg än rosa, den här kanske sticker lite mycket i ögonen?

Åsikter välkomnas!

Benmuskler

Jag kommer ha sjuka muskler i mitt högra ben innan det här är över...

Jag är Einstein

image165
(Test från similarminds.com)

Regnig tråkdag

Usch, idag har inte varit någon rolig dag alls. Vi kom i säng alldeles för sent, så när jag vaknade vid 9 för att ta min tablett orkade jag inte gå upp som jag hade tänkt. Så jag sov till typ 11.30 när klockan ringde igen, men så somnade jag om igen. Så nu kommer jag inte kunna sova ikväll heller och så blir morgondagen likadan. Blä.

Tror inte jag är på mitt bästa humör idag. Dessutom har jag glömt att ringa CSN, vilket jag verkligen borde göra om jag inte vill leva på vatten och luft den här månaden. Fan jag är så trött på mitt liv just nu! Dessutom kommer jag inte igång med pluggandet igen, förra veckan gick det ju rätt okej, men nu när jag inte har så lätt att ta mig iväg nånstans så går det sämre. Jag får verkligen ingen pluggro här.

Och dessutom har det regnat och varit grått hela jäkla dan.

Nu ska jag fortsätta titta på vänner, och försöka låta bli att tänka på all skit...

Reafynd

Sådärnu har vi varit på bokrea-premiär på Wettergrens/Bokia på torget. En hel del folk faktiskt, men betydligt mindre än vad det kommer vara imorrn på dan. Så det var nog bra att vi gick dit nu så slipper jag trängas imorrn. Jag fick till och med åka personalhiss så jag skulle slippa gå nedför trappan. Snällt, tycker jag!

Vad köpte jag nu då? Det blev inte mycket, jag är ju inte gjord av pengar direkt, men Bonniers Kokbok och Snabba Dassboken fick komma med hem. Har kollat i kokboken förut, Macke har den och jag tyckte den verkade lite mer omfattande än Vår Kokbok som jag har. Så det fick bli så, 149 kr var ju inte så farligt.
Och så tyckte jag det var dags för en ny dassbok, jag har två stycken men de har jag läst så många gånger redan, så det är kul med lite nytt. Och bara priset, 29 kr, var ju en anledning att köpa den. =)

Sötis handlade desto mer, den roligaste boken tror jag var "Det var bättre förr", en bok som passar honom perfekt. =)

Nu ska vi ta och försöka komma i säng, det gick ju inte så bra igår när det var oscarsgalan. Hade ju bara tänkt kolla lite på början men jag såg typ 1,5 timme eller nåt sånt innan jag kom i säng. Typiskt mig...jaja nu ska jag i alla fall försöka borsta tänderna. Knät känns mycket bättre nu när jag rört lite på mig oxå, det går lättare att röra på det nu, behöver knappt nån krycka här inne nu när jag linkar fram. Men när jag går ut vill jag nog ha med dom några dar till, jag litar inte riktigt på knät än...

Natters, natters...


Bokreanatt!

Inatt börjarbokrean! Wee. Typ. Inte för att jag vet om jag ska handla nåt direkt, men det är rätt kul. Lite mysigt sådär på natten, och betydligt mindre folk att trängas med runt mitt knä och mina kryckor. Tror vi tar en sväng sen, jag behöver rastas, som nån så fint uttryckte det. =)

Förra året var vi oxå iväg på natten, då var vi mitt uppe i flyttpackandet från gamla lägenheten. Vi skulle flytta dagen efter minns jag, och vi var uppe till typ 4 eller nåt och packade efter att ha varit på bokrean. Oerhört spännande.

Nu ska vi ta och äta, det blev lite sen middag idag...men tacos är värt att vänta på. =D

Det kom ett mail idag...

"Hej Emelie,
Du har anmält intresse för lägenheten och är en av flera som hyresvärden nu kallar till visning"


Muahahahahahahahahaha!!!! Äntligen händer det nåt!!! Världen kanske inte är en så dålig plats ändå...2a med balkong och kök, 56 kvm. Lite halvoff mot vad vi bor nu, men inte så långt härifrån. Vi får gå och kolla på den, sen är det ju kanske inte bara vi som vill ha den, men man vet ju aldrig, nu har vi ju en chans i alla fall!

Nu väntar jag på att sötis ska komma hem så vi kan äta lunch. Har inte ont i knät i dag heller, voltaren is the shit. Men det går fortfarande inte riktigt att böja på, så jag försöker hålla mig lugn och inte bråka för mycket med det. Och nu kan jag se att svullnaden börjar lägga sig lite, så man ser bucklorna ännu bättre. =P

Huu jag är hungrig. Och så vart jag alldeles uppspelt nu när jag kollade min mail. Iiiaaaaaaah!!!


Knäbild

Har försökt fota mitt oerhört vackra knä. Gick väl sådär, men det får duga. Man kan se att det är rätt svullet, och så ser man några små knölar, som jag antar beror på blödningen som blev iknät när jag vred det.
image164

Ska sova väldigt snart nu, ska iaf inte till skolan imorrn, men man behöver ju inte vara vaken hela natten för det. Men nu kom jag på att Oscarsgalan faktiskt börjar strax, så jag kanske kollar på början av den innan jag går och somnar. Ska ju ändå borsta tänderna och sånt, så jag lär inte komma i säng inom 20 minuter ändå. Allt tar ju så sjukt mycket längre tid när man inte kan röra sig ordentligt.

Har inte ont i knät nu, men det beror nog på tabletterna, de är ju smärtstillande och grejor. Det är lite läskigt, för när man inte har ont så tänker man ju att det inte är nåt fel på kroppen, men man kan inte använda den som man brukar. Hjärnan säger åt mig att gå som vanligt, men när jag gör det får jag ont för jag kan ju inte böja det som jag brukar...jag är inte van vid sånt här, jag har aldrig skadat mig förut!

Föresten så är oscarsgalan rena drömmen för mig, jag älskar att titta på alla fina klänningar!!!

Ska nog halta mot badrummet nu. För övrigt lyckades jag ta mig både i och ur badkaret idag helt själv. Mycket stolt över mig själv att jag inte ramlat och slagit mig igen! =P

Natti natti!

Bilder från igår

image160
Jag fick agera bartender på förfesten.

image161
Snyggaste dekorationen i hela gasquen! Mördarfiskbubblan! =)

image162
Jag och Bubbel på den obligatoriska festbilden. =)

Oväntad träningsvärk

Idag är mitt knä betydligt bättre! Det är fortfarande svullet och knöligt, och svårt att böja och röra på, men jag har inte alls så ont som jag haft tidigare. Jag har sovit riktigt gott inatt, inte alls vaknat så mycket som jag trodde. sov faktiskt ända tills telefonen ringde och påminde mig om att ta min tablett.
Sen kostade jag på mig att sova en stund till.

Däremot har jag fått lite oväntad träningsvärk, eller ja inte helt oväntad, men jag trodde inte det skulle bli så här illa. Jag är fullständigt slut i mina armar, bröstmuskler och ryggmuskler. Hela överkroppen är seg att röra på, vilket gör det hela mycket krångligare. Tur att jag inte behöver gå så långt. Men jag ska ta mig ner och ut sen iaf, vi ska iväg och äta middag. Men vi får skjuts i alla fall, riktig tur det.

Nä nu ska jag lägga i soffan och titta på vänner, det börjar bli jobbigt att sitta.

Försöka sova kanske

Ska försöka sova nu äntligen. Återstår bara att se om jag kan hitta tillbaka till den där sköna ställningen som jag lyckades med när jag sov middag förut, i så fall kan jag nog sova ett par timmar utan att vakna.
Hoppas jag kan somna bara, knät är stelt och värker lite och dessutom svullet som en liten fotboll.

Antar att det kanske inte var det direkt bästa draget att gå på sittning ikväll, men jag ville verkligen dit. Hade inte varit kul att ligga hemma i ensamheten och tyckt synd om mig själv...det var rätt skoj oxå, kul att träffa folk, även om sittningen var dåligt uppstyrd. Begav mig hemåt vid 23.15 ungefär, då behövde jag hem till mina Voltaren, råkade ju glömma dem hemma. Dessutom hade jag inte så jätteskoj och jag var nog inget roligt sällskap heller.

Ska hoppa in i badrummet nu och borsta tänderna och så. Har jäkligt ont i händerna efter kryckorna, och är stel i ryggen oxå. Behöver verkligen finslipa min kryckteknik, det är ju en sak som är säker.

Men nu hoppas jag att jag kan sova, trots snarkisen där inne i sängen...natters...

Inget trasigt

Sådär då har jag varit iväg och kollat mitt knä. Måste lovorda axessakuten alltså, jag fick först träffa en sköterska, sen en läkare, sedan röntga och så träffa läkaren igen. Och allt detta skedde på ungefär en timme och 10 minuter. Snacka om effektivitet!

I vilket fall så är det inget som är trasigt inne i knät, inga skelettskador eller så. Troligtvis är det uttänjda ledband eller korsband, men knät är för svullet än för att dom ska kunna känna ordentligt. Så jag ska tillbaka om 2 veckor och kolla igen, så tills dess ska jag äta några piller som hämmar svullnaden och infektioner så ska det bli bättre.

Nu är jag hungrig och trött, så det blir lunch och sen sova middag. Stackars sötis får plocka ordning här själv, men jag kan nog sitta och vika tvätt i alla fall. Alltid nåt. =)

Fortfarande ont

Nu har jag just gått upp, Eva kommer och skjutsar oss till axessakuten vid 09, så jag ska försöka få i mig nåt ätbart innan dess. Har inte ätit nåt sen vid 20 igår kväll så jag börjar bli rätt hungrig nu. Man vet ju inte hur länge man får vänta där borta heller, även om det inte är någon kö direkt. Oerhört smidigt att kunna kolla sånt på nätet, jag gillar den nya tekniken!

Har fortfarande ont i knät, och nu har det ju stelnat till under natten så det är segt att röra på det. Det är ju rätt svullet oxå, så det gör ju sitt till rörligheten oxå.
Är i alla fall glad att jag lyckades hitta nån okej sovställning inatt, har iaf sovit nån timme här och där. Men man vågar ju inte riktigt slappna av i benet, man vill ju inte vrida till det på nåt dumt sätt i sömnen, det gör ju så jäkla ont när man bara rör det lite fel.

Aja, frukost var det, jag hungrar ihjäl!!

Pajat knä

Mitt knä är lite paj tror jag. Hakade i garderoben ikväll och lyckades förmodligen böja knät åt fel håll, så det hoppade till rätt bra. Sen dess har jag inte kunnat stödja ordentligt på benet, så imorrn bitti blir det en tur till axessakuten för att röntga och kolla. Misstänker att jag töjt ut ena korsbandet, det är så det känns. Men det kan inte vara av eller nåt, då borde jag nog ha mer ont.
Hoppas jag bara får kryckor, då kan jag iaf röra på mig, jag vill ju gå på sittning imorrn kväll!

Nu ska jag försöka hitta nån bekväm sovställning, hoppas jag får sova lite inatt ändå...

Sol!

Och lagom till kvällen så kommer solen fram! Underbart.

Men det hade varit trevligt med lite snö, det ska vara snö när det är beachgasque...

Ledig dag

Det blir inte lika mycket uppdateringar här när jag inte är i skolan märker jag...har varit ledig idag och håller på och förbereder mig för beachen! =P Ska åka in vid 17, och sen jobbar jag troligtvis till 03. Blir säkert skitskoj som vanligt, kan inte tänka mig annat. =)

Än så länge har jag inga klädproblem, det löste sig ju perfekt idag i och med att vi får tryckta tröjor att jobba i. Det blir värre imorrn antar jag...Men hawaiikrans matchar ju det mesta så det ska nog lösa sig det med.. =)

Laddar upp nu med absolute reggae classics, det är beachgasque-skivan hela dan! Det var det enda vi lyssnade på i en hel vecka, första året jag var med. Nostalgi blir det nästan...=)

Nä dags att klä på sig och fixa...mot beachen!

Bad-drake

image159
Måste bara lägga in en bild på smaugs bad-drake. Hur snygg som helst!

Inför Beach-kväll

Sådär ja då var man hemma igen, har tillbringat 13 timmar på Chalmers idag. Blev bara skola fram till 15.45 ungefär, gött att vi slapp vara kvar till 17, så roligt var det faktiskt inte...men lite intressant att se vad man kan pyssla med i en del dataprogram.

Har spenderat kvällen i gasquen med att göra blommor och skyltar mest. Det var en del att pyssla med, men det är nästan klart nu så det är ju gött. Så slipper man ju vara där så länge imorrn på dan, utan mest på kvällen. Tror tröjorna kommer bli ursnygga oxå, dom har ju fått trycka upp nya tröjor åt alla eftersom man inte får ha rock och overall när man jobbar. Blir spännande att se hur det går med allt, man får vara med och vara gammal och vis, så de nya lär sig. För på lördag måste dom kunna allt, då ska ju vi festa!! =D

Ska rota igenom garderoberna nu innan jag hoppar i säng, så jag får fram mina beachkläder. Tror sommarskorna ligger längst in underst, och jag vill verkligen inte ha kängor imorrn! Kjol och flipflops blir nog alldeles utmärkt skulle jag tro, det brukar vara bra. Bara dom fixar så det blir varmt där inne så man slipper frysa.

Jaja nog tjatat för idag tror jag, jag har huvudvärk nu igen. Hade det nästan hela tiden vi hade lektion idag, så jag vill inte ha det mer! Måste sova ut tror jag, så det ska jag försöka med i natt...

image158
Delar av årets beachdekoration. Skitsnyggt blir det!
Och i sanden syns givetvis den ursnygga lyran!

Paltkoma

Åhh jag är så jäkla trött!!! Och så släcker dom lamporna i salen, hur smart är det på en skala? I alla fall halva klassen sitter och halvsover i mörkret. Man orkar ju inte tänka alls, man är mätt och man är slö efter lunchen. Jag vill bara sova!!!

Tankar efter lunch

Sådär ja, då har man fått i sig lite lunch oxå. Blev pizza idag, det var längesen vi åt det nu. Nu ska man bara orka med den här sista delen av dataövningen, jag tror inte jag är kvar till 17, jag blir inte klokare av det här i alla fall. Är mycket hellre nere i gasquen och grejar där, även om sanden redan är inskyfflad. Finns massor att plocka med, så det lär behövas folk hela dan där...

Nu ska finnen börja babbla här igen, tydligen ska vi göra nåt annat nu. Återstår att se om det blir nåt mer spännande än det vi gjort förut...


Bokat kentbiljetter!

Jag tror inte ens klockan var 9.01 när jag bokat klart mina biljetter! haha nytt rekord från min sida tror jag bestämt. Gött som faen, sommarkonsert är alltid härligt. Nu ska jag bara se till att få ledigt den kvällen, men det ska väl inte vara ett så jättestort problem?? Haha hittills har jag ju inte ens ett jobb att ta ledigt från...

Är i skolan igen nu, fy fan vad segt det är. Tycker inte man lär sig nåt heller, man får inte tänka själv nånting utan dom bara säger vilka knappar man ska trycka på. Då fastnar ju ingenting...

Tror inte jag står ut till kl 17, jag går nog vid 15 och öser sand istället. Betydligt mer givande om man frågar mig...


Äntligen hemma!

Sådär då var vi äntligen hemma igen efter skolan. Har hunnit handla oxå, så jag ska ta och börja med maten nu medans sötis sorterar tvätten, den ska ju i nu vid 19.
Det blir kyckling med bacon och champinjoner idag, smarrigt! Insåg förut att det är första ordentliga lagade målet mat jag äter sen i söndags. I måndags blev det nudlar till lunch och tortellini till middag, i går tortellini till lunch och bara lite spagettigoja till middag. och idag hann jag inte få i mig mer än en macka och en liten yoghurt. Så det är kanske inte så konstigt att jag är trött och hungrig mest hela tiden...

Sen blir det nog lite tv-kväll, är ju vänner och sen sista delen av fredsstyrkan. Missade tyvärr det förra veckan, då hade vi ju kalas. Men får absolut inte missa ikväll igen, jag tycker det är en jättebra serie. Har en gammal skolkompis som är där nere just nu, så det är lite intressant att se hur det är.

Nu kallar köket på mig, måste visst diska lite innan jag kan börja laga mat på allvar....

Tortyr!

Vårat seminarium som börjar nu visar sig hålla på till kl. 18! Det är fasen tortyr att ha skola mellan 8 och 18! Och hela tiden måste man lyssna på nån som pratar. Och fram till nu har allt hänt framför en datorskärm, så man är ju lagom mör i huvudet.

Ska bli skönt att komma hem ikväll och tvätta och laga mat, man nästan längtar efter att göra nåt fysiskt nu...

Tråklektion

Sitter i skolan på lektion nu, måste vara första gången på länge... =P  i vilket fall, vi har temadagar typ i Virtual Construction, har två heldagar med bara den kursen. Och det är inte så kul som man kanske trodde, det går ganska segt och så jättemycket lär man sig inte.

Ska sitta här till 17 eller 18 och dega, och imorrn är det 8-17 igen. Bläää!!! Och imorrn krockar det med två mattelektioner som jag verkligen borde gå på, det är inte bra alls. Får väl se om jag kanske kan gå på dem ändå, så mycket missar jag nog inte här...=P

Dessutom skulle jag allra helst skita i allt det här imorrn och hjälpa till att ösa in sanden istället, det är betydligt roligare och ger mer känns det nästan som. Gratis träning är ju aldrig fel...=P det behöver jag dessutom. Kanske dom inte är klara när jag slutar lektionerna imorrn, så jag hinner nog göra en insats då oxå...

Nä, nu fortsätter det här...bla bla bla bla...

Masskommentering!

Haha jag har fått tre (3) kommentarer idag, det är nåt slags rekord tror jag! Jag gillar kommentarer, då vet man att nån iaf läser det man skriver.. =)

Beachförberedelser

Sådär då har jag varit och gjort en insats inför Beachgasquen, som är nu i helgen. Stackarna har ju tenta dom flesta, så man får ju vara lite snäll. Och så kan man lägga sig i en massa...=P
Har klippt ut stjärnor i mängder, ofantligt dålig idé att ha natt-tema på dekoren, ätit gratis mat och målat lite papp som ska bli blommor. Åh så duktig jag är! =)
Blir väl nån mer kväll jag ska hjälpa till, imorrn blir nog svårt om vi nu ska tvätta, men torsdag i alla fall. Då kommer ju sanden oxå och det vill man ju inte missa! Lika roligt varje år när folk går förbi, dom bara tittar på oss och skakar på huvudet. Men ack så skoj de har när dom väl kommer till gasquen sen!

Så här har det sett ut tidigare år. Tyvärr verkar det inte bli nån snö i år, vilket annars förstärker beachkänslan, menmen det ska väl gå ändå! =)
image154

image155

image156

Mer plugg

Sitter i skolan idag igen och försöker plugga. Går lite trögare idag, måste läsa en massa sidor i boken innan jag kan räkna nåt mer. Jag gillar inte att läsa, eller jag gillar inte att läsa skolböcker, jag vill kunna på en gång!
Man kan ju fråga sig varför jag inte kan mer om sånt här? Jag har ju ändå klarat matte e på gymnasiet, och till den här kursen behöver man bara matte c. Det känns som om jag borde ha lite lättare för det än jag har.

Men jag har å andra sidan aldrig gillat statistik. Kan delvis bero på min mattelärare på högstadiet, Arne. När vi höll på med statistik och jag gjorde nåt diagram fel så sa han typ "Ja hade du lyssnat när jag förklarade så hade du vetat hur det ska vara". Istället för att förklara ingen, det fanns lixom inte i hans värld att man inte förstod vad han förklarade. Knäpp gubbe det där...

I vilket fall så ska jag väl gå igenom de sista sidorna innan räkneövningarna nu och försöka mig på några uppgifter, sen ska jag dra mig ner till gasquen och kolla läget lite. Bara 4 dar kvar till beach nu... =)

Bloggdesign

Jag funderar på hur jag ska fräscha upp min blogg. Tänkte byta bakgrund och även byta bilderna i headern. Men jag har dålig fantasi, och så är jag dålig på att fixa i photoshop med bakgrunder och sånt. Tänkte låna någon bok om nya photoshop på biblioteket men det finns ingen inne just nu så det har inte blivit av. Har även kollat på att köpa nån, sen när jag får pengar, de är inte så farligt dyra om man köper dem på nätet...

Vill nog helst ha någon ljus färg nu när det börar bli vår...gult och rosa kanske? Har idéer i huvudet hur jag vill ha det, men jag kan inte få till det på datorn. Det är så frustrerande!

Jaja mina i-landsproblem får väl vänta tills jag går tag i nån bra bok. Får fixa med bilderna istället så länge. Vet inte om jag ska ha bilder på mig själv där eller om jag ska ha naturbilder som jag tagit. Har ju en hel del bilder att välja mellan om man säger så...

Det får bli nån dag på påsklovet som jag får ta tag i det här på allvar, nu ska jag ju plugga och ta min tenta!!!

Kent på slottskogsvallen!

Hell yeah!!! Jag ska dit! Punkt! Får jag tag i biljetter på torsdag kl. 9 så skippar jag vinterturnén nu. Helt klart värt det.

Åhhh världens lyckoskutt gör jag här nu!! Och drömmer om en ljummen sommarkväll i slottsskogen...

Plugg

Sitter och pluggar för en gångs skull! Åkte till skolan och satte mig, det är mindre saker som distraherar här än hemma även om jag är ensam.
Och faktiskt så får jag saker gjorda oxå, sitter med uppgifter i boken och försöker ta igen det jag missat på de senaste lektionerna. Vore bra om jag kunde göra ett gäng uppgifter varje dag så är jag snart ikapp och med på banan igen.
Det är ju faktiskt så att den här kursen kan ge mig CSN igen och det vore ju verkligen inte fel alls. Då skulle mycket press lyftas från mina axlar..

Hade visst inte skrivit nåt i helgen, har iofs inte haft så mycket tid heller. var ju borta mest hela lördagen på kalas. Jättetrevligt, och kul att mamma och pappa kom oxå, det är ju inte varje dag man får se dom direkt.
Var med dem till Chalmers oxå så de fick se våra planscher, och dom verkade tycka de var bra. =)

I går sov jag halva dan, och sen var vi och åt middag som vanligt. =P Gott det, vi fick äta upp resterna från i lördags. Inte fel att äta fläskfilé tre gånger på en vecka... =)

Nä ska väl fortsätta med min matte nu, det går faktiskt bra. Återstår att se hur det blir när jag går in på nästa kapitel...

Du behöver aldrig mer vara rädd

Vi träffades liksom på chans
På nå't sätt ramla' vi in varann
Och tänk att något som jag trodde var
Så svårt kunde vara så lätt

Vi träffades liksom på chans
Två katter i skydd ifrån regnet nå'nstans
Och aldrig har kärlek drabbat mig så
Och jag vet
Jag är hopplöst svår ibland

Men aldrig, aldrig att jag
Tänker låta något ont
Hända dig, jag håller dig hårt
Tätt intill mig genom regn och blåst som
Alltid, alltid att jag
Kommer vaka över dig
Genom mörkret jag leder dig
Jag finns i varje steg du tar så
Du behöver aldrig mer vara rädd

Ingen ser och ingen vet
Hur du lyser och hur du fångar
Upp min skugga när jag är svag
Och hur jag älskar att vakna
Upp bland dina blonda lockar

Och aldrig, aldrig att jag
Tänker låta något ont
Hända dig, jag håller dig hårt
Tätt intill mig genom regn och blåst som
Alltid, alltid att jag
Kommer vaka över dig
Genom mörkret jag leder dig
Jag finns i varje steg du tar så
Du behöver aldrig mer vara rädd

Alltid, alltid att jag
Kommer vaka över dig genom mörkret jag leder dig
Jag finns i varje steg du tar så
Du behöver aldrig mer vara rädd



(Du behöver aldrig mer vara rädd - Lasse Lindh)


Solnedgång

image153

Cykeltur i solnedgång

Det blev allt en cykeltur, dock dröjde det lite så det blev inte direkt i eftermiddagssolen utan snarare i solnedgången. Men det var inte fel alls det heller! Och så fick jag ju med mig sötis som sällskap och det är alltid trevligt.

Ikväll har vi bara myst och haft det gott. Vi köpte oss ett kilo färska räkor och en flaska gott vitt vin, och så var den kvällen i hamn. Till efterrätt idag blev det en honungsmelon, vi behövde ett avbrott från tårta och bakelser. =)

Imorrn vankas det kalas för hela slanten, tror vi ska iväg vid 12-13 redan. Sen får vi se hur sent det blir, det vet man ju aldrig riktigt. Jag vill gärna se melodifestivalen imorrn, missade ju förra veckan och man vill ju se Carola och Andreas Johnson...återstår att se, man kan ju kolla när man är borta oxå...=)

I vilket fall så kommer mamma och pappa på kalaset imorrn! Det blir skoj tycker jag, det är inte så jätteofta de är här och hälsar på oss direkt. Ska ta med dem upp till Chalmers oxå, så de får se våra planscher från samhällsplaneringen.

Just det, jag skulle ju ta med lite kort från Sardinien imorrn oxå, kanske nån som vill se av de som var med.

Nä, ska kolla om CSI miami är nåt att ha, annars kanske man skulle dra sig mot sängen...man blir trött av vin...

Total månförmörkelse

Ska jag absolut vara uppe och titta på! Läs mer här. Klockan 4 på natten har jag ju varit vaken förut om man säger så...

Men bara för att jag just berömt vädret här så fint, så kommer det väl vara dimma då så man inte ser nåt...men hoppas kan man ju alltid, jag har aldrig sett nåt sånt förut...

Blommor

image151
Tulpanerna börjar se lite tråkiga ut, men de orkar nog några dar till.

image152
Solsken ute! Och äntligen är julgardinerna borta. Hjärtat i fönstret fick jag av mormor i somras men har inte fått upp det förens nu. Jag gillar det skarpt!

Solskensrekord!

Helt otroligt, solen skiner från klarblåhimmel idag med! För tredje dagen i rad! Ibland är det grymt härligt att bo här i gbg...funderar på att ta cykeln ner till fiskebäck och se om jag hinner dit innan solen går i moln den här gången..=)
Kanske sötis vill med oxå, om han har tid...

Såg i går att krokusarna har fått knopp här nere i rabatten utanför vår entré...och hos Mia har påskliljorna oxå fått knoppar. Sanslöst ju, snart börjar väl tulpanerna blomma oxå, de är i alla fall uppe redan...

föresten ska jag ta kort på de fina blommorna som sötis har fått oxå. Det är härligt med färska blommor inne, det luktar nästan blomsteraffär när man sitter vid bordet. =)

Trevligt oxå att vi inte lyckats stöka till så farligt här heller än...bara i köket, men det blir ju så när man lagar mat...

Nä, lite i magen och sen ut på cykeln i solen!!!

Evighetspussel

En av presenterna som sötis fick av mig igår var ett pussel, Eternity 2. Och det heter inte Eternity utan anledning, det är verkligen ett evighetspussel. Den som först klarar det vinner 2 miljoner dollar, så man är ju rätt sugen på att fixa det. =P För nyfikna finns mer info här

I vilket fall så har vi börjat nu, och man kan ju bli galen för mindre!! Men det är kul, jag älskar att lägga pussel så nu har jag verkligen en riktig utmaning här...tur att vi är två som grejar, annars stirrar man sig blind på bitarna och alla mönster, det är mycket färger och former...

Nä, jag tror jag ska borsta tänderna och lägga mig i sängen och läsa. Upp tidigt imorrn är tanken, vi får väl se hur det går...

 

Cykeltur

Har varit på cykeltur idag! Har nu provat att cykla till sisjön, och det var ju oerhört spännande...skulle dit och hämta kort på elgiganten som jag framkallat, sisådär 330 st...hehe...och så var det billig fläskfilé på coop forum, så det blir det till middag ikväll. Med kantarellsås och klyftpotatis, mumma!!!

Lite mys för oss själva blir det ikväll, igår var det ju fullt hus mest hela kvällen...firade sötis födelsedag med tårta, som jag bakat, som var jättegod! Hans föräldrar var här, sen kom Maria och så Macke oxå. Trevligt trevligt, men ikväll blir det bara vi, det är ju alla hjärtans dag oxå. Men det glömmer man nästan bort när det är födelsedag dan innan...

Nä ska nog återvända till disken en sväng till, så vi kan laga mat sen. Det krävs lite planering för att laga mat i det här köket...

image147
Den ursnygga tårtan som jag bakade igår. God var den oxå...

Ikeamisstaget

Jag har gjort samma misstag en gång till. Jag åkte till Ikea med Maria. Det slutar aldrig väl för min del, för då hinner jag kolla runt mycket mer på alla saker, och hittar mer att köpa.
På inköpslistan stod tesilar, klädgalgar och krokar. I påsen hem fanns klädgalgar,krokar, tesilar, en ny kudde, passionsfruktsdoftljus, en vas, lampor och ett trepack tavlor som vi ska ha i sovalkoven. (Dom kostade bara 19 kr och är rätt fina, snäckor på dom. bild kommer när de sitter uppe)
Inte bra att handla så mycket när jag är pank, men jag behöver allt mer eller mindre...

Har varit på stan oxå idag, har varit ute och rännt hela dan egentligen, fick tag i present till sötis, äntligen! Återstår att se vad han tycker om den, men annars får han väl byta till nåt annat...

Nä...slutet på armagedon verkar trevligt...sen vill jag sooooovaaaa!!! Sov bara tre timmar inatt, kunde inte somna. och imorrn ska det städas, det har vi inte hunnit idag, och så ska det bakas tårta och grejas. Så nu behöver jag en god natts sömn tror jag bestämt!

Melodifestivalen

Tittar på reprisen av Melodifestivalen medans vi plockar och grejar här. Missade ju det i lördags när jag var på spex.

Måste säga att det är en väldigt intressant historia nu för tiden...man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta eller vad man ska ta sig till...men rätt ok låtar verkar det vara i alla fall. Eller ja, en del...

Ska försöka se på lördag i alla fall, man måste ju nästan se Carola och Andreas Johnson...får väl se hur länge festen håller på, verkar ju inte bli en sån kvällshistoria som jag trodde..där ser man...

Haha jag tror pausunderhållningen är bäst! Brukar ju änna vara så. Tycker Christer Sjögrens låt skulle passa som pausmusik i Eurovision...eller nåt sånt. Men inte som Sveriges bidrag, då garvar resten av världen åt oss...

Stora städdagarna!

Just nu pågår storstädning i den lilla lådan! Sanering är absolut nödvändig, så vi bjöd hit folk på onsdag så vi skulle få det städat nån gång! Och än så länge går det rätt bra, men vi kan ju inte dammsuga så här dags, så det får vänta till imorrn. Men har iaf organiserat alla mina recept i pärmen, diskat en hel del, vattnat blommor, röjt kläder, lakan och annan tvätt, städat en av och garderoberna. Rätt mycket för att vara jag. Kanske en del saker som inte var absolut nödvändiga just nu, men man måste ju börja i någon ände. Svårt att få in nåt i fulla skåp om man inte röjer ur dem först...

Hade visst inte skrivit så mycket i helgen, har inte gjort så mycket heller...var i alla fall på spex i lördags, filosofspexets Pirater. Var rätt bra, och kul att träffa folk oxå. Har ju inte varit alltför social i de kretsarna på ett tag...men det blir mer nu när det snart vankas beachgasque!

Planerar mitt tårtbak oxå, det blir på onsdag jag får baka, så att den är färsk och god på kvällen när vi får gäster. Får väl se hur det går...

Nej, jag borde gå och sova snart, imorrn väntar skola och ett besök på ikea. Sedan blir det fortsättning på storstädningen, dammsuga och torka golv och så ska vi tvätta oxå. Mycket på programmet nu...

Drinktips!

Fick ett litet infall här, så vi groggar lite i våran ensamhet...för en gångs skull dricker jag inte P2 eller rosa pantern utan en egen hemmablandning. Egentligen är det en variant av Michael Jackson, och nu gjorde jag den ännu lite mer speciell.

Jag har blandat ett glas oboy, och sen skakat det tillsammans med bananlikör. Och idag slängde jag i en skvätt likör 43 oxå, det var verkligen urgott!

Så det sitter jag och dricker jag nu...funderar på att kolla lite vänner kanske innan jag ska sova. Surprise!

Fredagskväll

Håller på med maten nu för kvällen, det vankas fläskfilé, våffelpotatis och kantarellsås! Man kan tro att vi firar nåt nästan..=)

Har varit på stan en sväng på eftermiddagen, letade födelsedagspresent men jag hittade inget den här gången heller.Jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på...aja har ju några dar till på mig, men det vore bra med nån idé i alla fall...

Får se vad det blir ikväll i övrigt...skulle gissa på att jag sitter här och ugglar framför datorn som vanligt...blä...vad tråkig jag är...


Slarver

Det kan även vara så att jag bara är extremt glömsk och slarvig, och har en förmåga att lägga saker på konstiga ställen.
Men en del saker går bara inte att förklara var de tar vägen...jag gillar tanken på en fluffig alien, det skulle göra livet lite mer spännande... =)

Svart hål???

Det måste finnas någon form av svart hål i den här lägenheten! Där det bor en liten fluffig alien som äter upp mina saker. Det måste vara så, det kan inte vara något annat! Hur kan jag annars tappa bort så mycket saker i en så liten lägenhet? Och på så kort tid?
Jag tror den smyger ut här så fort jag vänder ryggen till, och norpar åt sig nåt den vet jag kommer vilja ha snart, och så sitter den i sitt lilla osynliga hål och skrattar åt mig när jag yrar runt här och letar.
Så är det. Så måste det helt enkelt vara.

Bilder från igår

image144

Solen gick i moln precis när jag kom fram...

image145

Ursnyggt självporträtt...

image146

Lite blå himmel i alla fall...


Dimmig fredag

Sådär ja, fredag eftermiddag får det väl räknas som. Surprise, jag kom inte upp till skolan idag. Gick och la mig hyfsat, vid 1, men kunde inte somna förens vid 4 ungefär. Så det var rätt kört att ta sig upp efter knappa 3 timmars sömn.

Det är sjukt dimmigt idag, man ser inte ens dom där jädra byggjobbarna på andra sidan, man hör dom bara. Minns hur det var uppe på 8e våningen, då såg man inte marken ibland. Det var lite läskigt...

Vet inte riktigt vad planen för dagen är. Den borde innefatta rätt mycket matteplugg, men det återstår att se om det blir så...jag känner ju mig själv, ibland lyckas jag ta tag i det, och då går det ju bra, men oftast blir det bara liggande. Jag borde verkligen göra något åt min studieteknik....

Aja, lite frukost/lunch vore kanske på sin plats.

Sovdags

(Funkade inte att publicera i natt, så jag gör det nu...skrivet 00:26)


Sådär då var det dags att sluta dega framför datorn och gå och sova istället. ska ju ändå upp halv 7 imorrn bitti. Blev kyckling med fetaost till middag, mycket gott. Länge sen vi åt det nu...och sen blev det mitt sedvanliga vänner-frosseri. Mycket dumt, jag skulle ju plugga matte. fy vad kass jag är...

Aja, inget att hänga upp sig på. Får helt enkelt hoppas att jag fattar nåt imorrn på lektionen...

Tänkte lägga upp bilder från idag, men det vill inte funka...livet får helt enkelt funka ändå... =P

natti natti...

Snön?

Okej, jag la in snöfall i min blogg vid jul, nu vill jag ta bort det men jag har glömt vilken del av kodmallen som det är jag ska ta bort...kan inte min datasupport komma hem?

Middagstips?

Vad ska man äta till middag ikväll föresten? Jag är tom i huvudet på idéer. Igår åt vi lax, så fisk vill jag nog inte ha...alla tips mottages tacksamt...

Typiskt mig

Så, jag tog mig min cykeltur, solen sken och allt var bra. Och vad händer när jag precis går av cykeln nere i fiskebäck och ska sätta mig och njuta på en klippa i solen? Jo, solen går i moln. Och inget litet moln, utan ett jättemoln som det inte finns nåt slut på. Så typiskt mig...

I vilket fall, det var jäkligt skönt att komma ut, nu ska jag duscha och sen ska jag försöka ta tag i matten lite. Borde verkligen räkna lite mer, lite oftare...

Vår i luften!

Idag är det vår i luften! Vad är smhi än säger, idag är det vår! Det luktar sådär friskt och härligt som det bara gör på våren.
Så därför ska jag ge mig ut på en cykeltur, troligtvis ner till Fiskebäck. Jag älskar att bo nära havet!!

Kass

Okej, jag erkänner! Jag är kass! Och alldeles för besatt av Vänner. Jag kom inte ut i solen igår. Jag satt inne och tittade på cirkus 16 avsnitt av Vänner. Och jag vill inte ens tänka på hur många gånger jag sett dom innan...huuu...

Men en bra sak gjorde jag, jag plockade bort alla tomtar! Det var verkligen på tiden nu...och så har jag bytt gardiner i det ena fönstret. Måste skruva om fästena i det andra, så det måste jag ha lite hjälp med.

Idag har jag varit lite duktigare, jag har cyklat! Det var inte ens riktigt mörkt när jag kom iväg! Ojojoj vilka framsteg man gör...men usch och fy vad det var jobbigt. Uppför är inte kul, och motvind är ännu värre. Tänk om det nån enda gång kunde vara lite vindstilla i den här stan!

Jag vill ha snö föresten. Alla andra verkar ha det, men här bara regnar det. Skitstad.

Okej, -2 poäng för att bo här idag då...men +10 för mina vänner, och så en del plus till för söndagmiddag. Ok, det är rätt bra att bo här ändå.

Nu ska jag sova, imorrn borde jag gå till skolan.

Sol!!!

Usch, jag har sovit alldeles för länge idag...somnade inte förens runt 3 nångång, och tog mig ur sängen 12.30. Hade satt klockan på 11, men då var jag så jäkla trött så jag orkade inte upp. Men så kvicknade jag till och såg att solen sken, så då drog jag mig ur sängen i alla fall.
Tanken var att äta frukost och sen gå ut och njuta lite i solen, men molnen verkar ha andra planer för mig, de jagar nämligen bort solen nu. Men att gå ut när det fortfarande är ljust verkar ändå som en ganska bra idé. Återstår att se hur det blir med det.

Nu, frukost! =)


Typisk fredagkväll

Det blev ingen film, jag kom aldrig så långt. Blev lite "Anger Management" iofs, den gick på 3an, men sen blev det Vänner (chockerande?), det där avsnittet som fattades på säsong 10 när jag kollade häromdan. Jag vill verkligen ha den 40-disc dvdboxen som kom i höstas, den ska jag köpa när jag blir rik. Hoppas jag blir riktigt rik så jag kan köpa kamera oxå. Annars måste jag ju spara flera gånger...

Jag känner verkligen för att hoppa av skolan och börja jobba istället, vilket jäkla jobb som helst. eller ja...men typ. Det känns inte som om jag kommer nånstans med pluggandet, jag bara står och stampar och kommer aldrig framåt. Jag tror jag behöver råd från nån. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Nä, jag ska nog dra mig mot sängen med min bok, för tillfället "En lek med eld" av Peter Robinson. Sträckläser hans böcker nu. Men surfade runt lite och insåg att inte ens hälften av böckerna i serien är översatta till svenska. Intressant att de började med att översätta bok nr 10. Och sen inte 11 utan 12-16. Och nu till hösten kommer bok 11 på svenska. Verkar som om det blir till att läsa lite på engelska igen...vore kul med nåt lite mer utmanande än Harry Potter, även om de böckerna inte är helt lätta heller.

Hmm...läsa sova var det ju...och våta drömmar om saker jag vill ha... =P

   

Fri som en fågel

image140



(Råkade ta bort det här inlägget så jag lägger upp det igen, gillar verkligen den här bilden)

Filmvalet

Sitter i valet och kvalet angående vilken film jag ska titta på. Jag tror att jag har två kandidater, nämligen Broken Flowers och Romeo&Julia.
Broken flowers har jag inte sett, men hört ska vara riktigt bra, och Romeo och Julia har jag sett massor av gånger och var min favoritfilm en gång i tiden.
Jag har problem...kan iofs ta den ena idag och den andra imorrn. Aja...innan jag tagit beslut är det säkert sovdags. Skulle inte förvåna mig det minsta...
 

Klassiker

Nu lyssnar jag på en riktigt klassisk skiva, nämligen Absolute Music 26.. Haha, det är verkligen massa minnen i dom låtarna...speciellt en kanske...haha..."i had a dream last night, you were there"...hahahahaha

En hel del annan bra musik oxå, The Verve - "The drugs don't work" är ju så underbar!! Hade glömt exakt hur bra den är, men jag kan säga att jag har spelat den väldigt mycket och väldigt högt hemma i mitt rum. Åh, tonårens hjärtesorg...vilka minnen!  
Oasis - "stand by me" är oxå en sån där låt som lixom bara är bra. Föresten finns det fler oasis låtar som är väldigt bra. Borde lyssna mer på dom... 

Det finns en del guldkorn i cdstället, tror jag ska lyssna på min första skiva sen, Absolute Dance 6, den är oxå en riktig klassiker...tror nästan alla jag känner har den skivan. Jag och syrran har varsin, vi lyckades köpa den samma dag utan att vi visste om det.
"
oh oh, we're in trouble"
hahaha! Shampoo, vilket jäkla namn.

Egentligen är det väl inte låtarna som är så jättebra på den skivan, det är mer minnen och nostalgi som gör att man lyssnar på den.

"Ein, zwei polizei" 
var nog det första jag lärde mig på tyska...oxå en sån låt som man bara garvar när man hör nu...

Oj oj, vilken nostalgitripp. Kanske skulle återgå lite till verkligheten...=)