Fotbollskväll och storm

Jaaa, fotbollen gick ju bra...trodde inte riktigt att de skulle vinna, Sverige är ju inte världsbäst på att göra mål och att gå bra i turneringar. Men en positiv överaskning, och en trevlig stund framför tvn. Hoppas det blir lika trevligt på lördag, återstår att se vart och i vilket sällskap man tittar då. Verkar ju ha varit grym stämning på Avenyn ikväll, men någon tur till götet blir det definitivt inte!

Vi kom iaf upp hit till Rossö till slut, kom i väg på tok för sent från gbg, sen var vi tvungna att stanna och tanka i kungälv, det var billigast där, och äta lite. Och som grädde på moset så blåste det ju storm, och med bilen full med fönster och ytterligare ett på taket, var det lixom inte läge att köra som vildar. Kändes som om vi skulle lyfta när vi körde över uddevallabron, där blåste det ju f-n som vanligt..

Men vi kom ganska lagom till avspark, fick väl höra de första 5-10 min på radio eller nåt sånt. Men vi såg ju alla mål och det var ju huvudsaken.

Nu är det riktigt västkustväder här, blåsigt och regnigt. Verkar som om det ska vara så ett par dar, så det återstår väl att se när det blir sol och bad nästa gång. Men jag kan ha det gott ändå här uppe, speciellt nu när man har internet...=) Vi ska åka till Grebbestad imorrn och kolla till, sen får vi se om vi stannar där eller om vi är här...har ju tidning och post till stugan så man vill ju inte vara borta för länge...

Nä, tror det är sovdags nu. Vore ju smart att inte vända dygnet totalt...natters!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback