Matchpuck!

Man kan ju inte säga att Färjestad har matchboll, dom spelar ju med puck! I vilket fall, jäkligt skönt att dom tog sig i kragen och vann idag! Annars hade det nog varit rätt kört skulle jag tro, jag har nämligen en stark känsla av att matchen på torsdag kommer likna de andra matcherna som gått i "borgen".

Det var spännande match idag, men ändå kändes det som om dom hade lite mer koll än dom haft tidigare. Men båda lagen fick ju in skitmål, så det kunde ändå ha gått hur som helst. Både 1-0 och 1-1 var väl skolexempel på hur man gör mål. Frölunda hade ju ett gäng chanser i tredje perioden som mycket väl kunde gått in. Men dom verkar bra på att missa öppet mål, och det tackar man ju för... =P
Känns som om målvakten Gustavsson fick lite revansch för studsmålet igår, och även det idag som nog var självmål, när han storspelade i sista perioden. Schyst att ta Kallios friläge och sen vänder det och fbk gör mål. De va la gött som dom säger där nere i götet... =)

Tydligen kommer kvarvarande matcher att gå på canal+ eftersom de andra serierna är avgjorda, så då kan man ju lika gärna åka till Grebbestad på semester...vilket jag tänker göra. Men radion funkar bra den med, det får helt enkelt duga.