Getingjakt


Nya kameran!

Nu har jag fått min nya kamera!!! Canon Eos 20D. Tack mamma och pappa, det var den bästa födelsedagspresenten och julklappen i år!!!

Har provfotat lite nu på förmiddagen och jag är redan helt såld på den här. Kan vara för att jag fick bra objektiv med oxå, och inte så mycket min fototalang. Det är ju en liten djungel med alla knappar och sånt.

Två testbilder, tagna med olika objektiv:

 

Heliumsnubben



Försöker mig på att publicera videoklipp. Först ut blir ursköna Sebastien Tellier som sjöng för Frankrike i Eurovision i lördags. Insåg det inte riktigt då men nu i efterhand tror jag han är den bästa av alla... Han kommer inglidandes i en golfbil, med en badboll under armen, som han sedan drar in helium ifrån mitt under låten. Hur skön som helst! Cred till Frankrike som skickar en sån snubbe, och för att han sjunger på engelska.

Solig dag

Skulle skriva igår kväll men då gick det inte att logga in här...verkar som om det är lite barnsjukdomar i systemet fortfarande.

Idag fick jag ledigt av mormor, så jag har grejat lite här hemma istället. Vattnat mammas orkidéer och sånt. Ska börja tvätta snart oxå, det var ingen där så jag kan börja tidigare. Ska bara duscha först, har cyklat runt högåsen i solskenet så jag är lite varm. Skönt att komma ut och röra på sig lite, men jag känner att jag inte är helt och fullt frisk. Men det går åt rätt håll iaf, hostar inte alls lika mycket nu som förra veckan.

Imorrn tror jag det blir en tur till Örebro med mormor, om inget oförutsett händer. Ska knalla lite på marieberg och ikea, och ikea är inte min idé utan mammas. =P Inte för att jag protesterade eller nåt när hon frågade om vi kunde gå in där och handla åt dem, men ändå... =)

Mat är bra oxå...har bara ätit frukost idag så börjar bli riktigt hungrig. Är ju bara jag som äter lagad mat här så jag får göra den själv. Tänkte äta ordentligt nu så klarar jag mig på nåt lättare ikväll. Kanske mamma vill göra svampomelett? =)

Men fasen då

Tittade precis på Ugly Betty avsnitt 18, och det visar sig att det är säsongsavslutningen!! Jag trodde det skulle vara iaf 20 avsnitt, som förra säsongen, men tji fick jag. Och vilken jäkla cliffhanger sen då...mount everest släng dig i väggen. Jag är nästan beredd att bombhota ABC så de ger mig manus på nästa avsnitt så jag får veta vad som händer! Men fasen vad jag älskar den serien alltså, den är på väg att gå om Vänner som min absoluta favorit. Och det vill inte säga lite det...


Försommarnatt

Klockan är snart 3 och det är på väg att ljusna. Jag gillar vår och försommar när det är ljust så länge på kvällarna och blir ljust tidigt på morgonen. Minns den där majmorgonen när jag knallade hem från Valand med T-blå, det var ljummet ute och jag gick barfota eftersom mina stövlar med stilettklack dödade mina fötter. Det var tider det...tre år sen...den våren var nog den bästa och den värsta i mitt liv. Men gudars vad mycket kul jag hade, och jag gick ju stärkt ur det, så det var lixom en win-win-situation. =)

Ska nog försöka sova nu tror jag bestämt. Ska väl läsa lite som vanligt, men det får inte bli för sent, jag vill inte sova bort hela dan imorrn...


Sweet, sweet memories...

        

Dag på vift

Har varit ute på vift nästan hela dan idag. Eller på eftermiddagen och kvällen i alla fall. Åkte upp till stan vid 14.30 för att träffa Suss, och vi gjorde stan tillsammans. Eller ja...det tog ungefär en halvtimme så hade vi sett det vi ville se. Jag kan inte påstå att jag saknar den här stan nämnvärt...Fick iaf köpt ballerinastrumpor som jag tänkt köpa ett tag, och så blev det lite te, mamma hade inget roligt här hemma som jag hittade. Och så en flaska vin jag tänkt dricka lite av ikväll men jag åt hos mormor och var kvar där till 20 ungefär, och på vägen hem cyklade jag bort förbi bladvägen och till mitt gamla liljekonvaljställe. Fick plockat en ordentlig bukett som står här och luktar så himla gott nu. Dessvärre tror jag att jag fått mina första myggbett oxå, men det får det vara värt. =) Har inte plockat liljekonvaljer på jättelänge, har inte hittat nåt bra ställe i Göteborg.
När jag kom hem kände jag inte för att öppna vinet, det var ju inte ens kallt då, så jag tar väl det till Eurovision imorrn istället.

Nu sitter jag och kollar på Oceans Eleven som går på 5an. Gillar den filmen skarpt. Har svängt ihop en sockerkaka oxå, kanelkaka med äppelbitar i, som är klar alldeles strax. Återstår att se om den blir ätbar den här gången, jag har haft lite otur med sockerkaka på sistonde.
Ska provsmaka den med en kopp te till, blir nog smarrigt. =)

Sen borde det bli sängen ganska snart, ska till mormor vid 12 imorrn och äta lunch. Sen ska vi till morfar och så ut till Mullhyttan. Så det blir lite att pyssla med imorrn med misstänker jag.

I kga

Ligger och hostar hemma i kga nu, att det aldrig kan ge sig! Imorrn blir det slemlösande tabletter, för nu är jag så sjukt (haha ordvits! =P) trött på det här...

Annars är allt mest som vanligt här, har varit med mormor och köpt ägg och fick låna morfars cykel så jag tog en tur på den. Mer har jag inte hunnit eftersom jag i vanlig ordning blev försenad med tåget. Jag blir tokigt galen på SJ alltså...men idag var det så pass försenat att jag får tillbaka pengarna på resegarantin. Tur för dom det.

Kollade på Eurovision ikväll oxå, gött att Charlotte gick vidare. Men det är ju så mycket låtar nu för tiden så man minns ju knappt nån annan...så jag har ingen åsikt om hur det kommer gå på lördag i finalen. Men självklart hoppas jag att det går bra, jag gillar "Hero".

Nu är det sovtajm, kan inte ligga och dra mig hela dan imorrn, mamma kommer hem tidigt från jobbet så då är det bäst att vara uppe och i ordning. =) Ska träffa Suss oxå en sväng på stan, och sen träffa syrran och så ska jag med mormor och hälsa på morfar på kvällen. Fullt upp med andra ord. Och sen åker ju mamma och pappa till Grebbestad så jag får det lugnt och skönt här i helgen. =)

Natters natters!

I will follow you into the dark

Den här låten är helt underbar, texten är väldigt svart på vitt, men budskapet är det viktiga.


Love of mine some day you will die,
But I'll be close behind.
I'll follow you into the dark.

No blinding light or tunnels to gates of white;
Just our hands clasped so tight,
Waiting for the hint of a spark.
If heaven and hell decide,
That they both are satisfied,
Illuminate the no's on their vacancy signs:

If there's no one beside you,
When your soul embarks;
Then I'll follow you into the dark.

In Catholic school as vicious as Roman rule,
I got my knuckles bruised by a lady in black,
And I held my tongue as she told me,
"Son, fear is the heart of love."
So I never went back.

If heaven and hell decide,
That they both are satisfied,
Illuminate the no's on their vacancy signs:

If there's no one beside you,
When your soul embarks;
Then I'll follow you into the dark.

You and me have seen everything to see;
From Bangkok to Calgary.
And the soles of your shoes are all worn down;
The time for sleep is now.
It's nothing to cry about,
'Cause we'll hold each other soon.
In the blackest of rooms.

If heaven and hell decide,
That they both are satisfied,
Illuminate the no's on their vacancy signs:

If there's no one beside you,
When your soul embarks;
Then I'll follow you into the dark.
Then I'll follow you into the dark.

Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into The Dark

Tesejdel?

Jag har hittat den ultimata användningen av mina ölsejdlar från cortégen. Jag har dom som tekopp! Helt perfekt innan jag får köpt min tekanna, det går i massor med te i dom ju! =)
Man får vara lite kreativ så inte saker bara står och samlar damm... =P

I väntan på sommaren...

Jag har hittat en ny favoritlåt. Lars Winnerbäck har gjort det igen med andra ord. Nya singeln Strimmor är helt fantastisk, vilken härlig låt!! Jag får världens sommarkänslor, blir alldeles glad av den!
Hittade en annan rätt bra låt oxå, Head Like A Kite - Daydream Vacation, finns på myspace. En av mina tremänningar som sjunger, riktigt bra är den.

Har ju lite att pyssla med idag, än så länge har jag inte fått många knop gjorda, men jag ska ge mig in i duschen nu och åka till stan. Ska byta batteri i min klocka och lite sånt plock. Sen måste jag hem igen och börja packa, vattna blommor, betala räkningar...åh vad roligt det lät. Men det måste ju göras, imorrn åker jag till kga, och när jag kommer tillbaka därifrån är det juni och juni betyder sommar!!! Då ska jag bara vara här i stan några dar, sen flyttar vi nog uppåt västkusten...ingen vits med att sitta i stan om det är fint väder, då är vi ju hellre där uppe.

Jag har blivit så toksugen på att åka utomlands oxå. Jag och Malin funderar på att åka i slutet av sommaren, bara vi två, det skulle vara så roligt!! 
Jag var bara tvungen att kolla lite sista minuten som finns nu oxå. Gissa om jag vill sätta mig på planet imorrn typ!?! Varför har jag inga pengar???

Äh...in i duschen kanske...

Finally!!!

Jag klarade det!!! I did it!!! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Midtown Madness 3 completed!! Fy fasen vad gött, det är ju inte lite tid jag lagt ner på att klara sista banan heller. Åhh gött gött gött!!
Nu tror jag det är dags att sova, imorrn tar jag de sista paint jobsen. När jag packat klart givetvis, för jag har ju lite annat att pyssla med imorrn än att spela tv-spel... =P
Natters!

Good and bad

Idag skulle vara en bra dag. Det har det inte varit alls. Först somnade jag inte förens vid halv 5 eller nåt sånt, sen kom jag inte ur sängen förrän vid 13 efter att ha hostat bort halva lungorna tror jag. Sen kom det enda positiva idag, mitt sommarschema kom med posten. Visar sig att jag kan gå på kent både i strömstad och gbg, och jag kan dessutom åka till gbg de två gångerna jag funderade på att göra det. Sen blev allt dåligt igen.
Jag längtar till torsdag, då åker jag härifrån och är borta över en vecka. Det ska bli så skönt. Jag mår inte bra här, jag kan inte ha det så här längre. Hoppas sommaren blir bra, så kanske det blir bättre i höst...

Till Grebbestad

Nu har mamma sprungit klart och vi ska strax åka till Grebbestad. Har haft en härlig dag i slottsskogen med Suss, vi picknickade i Azaleadalen medans de andra sprang runt. Jättekul att ses en sväng sådär, blir ju inte så ofta...

Lyckades försova mig imorse oxå, slog av klockan i sömnen och vaknade en timme senare när mamma ringde. Men jag hann fixa med det mesta ändå innan hon kom, så de gjorde ju inte så mycket.

Nä, dags att packa ihop lite prylar jag ska ha med mig uppåt.

Hockeykväll

Det blev hockeykväll ikväll, man fick ju inte missa sverige-kanada. Tyvärr gick ju matchen inte så bra men vi hade kul ändå. Laddade upp med tv-spel i ett par timmar innan matchen, med lite drinkar och mat till, jättetrevligt.

Nu har jag dock huvudvärk, vilket är mindre trevligt. Men jag ska ta och hoppa i säng väldigt snart så jag är pigg imorrn. Ska upp vid typ 9.30 och börja fixa pastasallad och kycklingbaguetter. Och innan jag kan göra nåt annat så måste jag diska en massa, så det är bäst att dra igång i tid. Mamma skulle komma vid 11 och då ville hon ha mat ganska snart. Så det är min plan att komma upp ordentligt och börja greja.

Sen blir det Grebbestad imorrn kväll när mamma sprungit klart. Tyckte ju inte hon skulle köra upp dit själv efter att ha sprungit en halvmara, så jag kör henne istället. Och så får jag ju provköra nya bilen ordentligt oxå. =D
Blir en korttrip över natten bara då, måste ju hem och fixa ihop våran redovisning på söndag. Men det blir nog bra, alltid trevligt att träffa mamma och pappa lite.

Nu är det dags att borsta tänderna och sussa...natters!

Fight

Jag har besegrat mina nemesis...ett helt gäng faktiskt...nu är det nästan ljust ute, så det är nog dags att sova...

Bättre

Idag mådde jag betydligt bättre när jag vaknade, hade inte ont i halsen alls och har inte haft på hela dagen heller. Men jag gick och handlade och orkade knappt bära hem matkassarna, så helt kry är jag inte. Får nog tyvärr avstå träning imorrn, man ska ju inte anstränga sig när man är krasslig. Och jag lovar, det är ingen dålig bortförklaring, jag är verkligen sjuk...

Har inte gjort så värst mycket idag, mer än handlat då. Och så lagade jag middag idag, chili con carne. Den blev okej, men inte särskilt stark , vilket jag tycker den ska vara. Måste fråga mamma om det receptet vi hade hemma när jag var yngre, tror syrran fått det nånstans ifrån. Den var både stark och riktigt smarrig vill jag minnas.

Imorrn har jag inte heller några jätteplaner, borde väl börja skissa på redovisningen och sånt. Sötis har redovisning i en annan kurs imorrn så efter det borde han ha tid att fixa med den vi ska göra på måndag. Kan man tycka i alla fall...=)
Kan nog vara idé att börja städa oxå, mamma kommer ju på lördag.

Åh jag är så sjukt nära att få lägga vantarna på en systemkamera!!! Om min far, som för övrigt är helt underbar som alltid, bara kunde lägga ner sitt förhandlande, det är ju redan ett skambud vi får den för, så skulle jag ju kunna få den i helgen!! Åhhh jag vill ha, jag vill ha, jag vill haaaaa!!!!!!!!!!
(bild lånad från cyberphoto.se)

Bildbevis...

Om nån skulle tvivla på att jag verkligen badat i Poseidon, här kommer beviset...

  

Fotograf var, som oftast, Ariel! Stabilt... =D

Nu, åter till

Där fick jag...

I söndags var jag på tok för slö (läs bakis) för att orka skriva nåt vettigt, och igår kunde jag inte logga in, men nu är jag här...

Jag har fått igen för att jag hade så kul i lördags...igår kväll efter att jag tränat kom började det klia i halsen och ha sig, och så kom halsontet smygande...i morse när jag vaknade hade jag tokont, så idag har jag endast intagit te och soppa. Gott det visserligen, men ändå...jag har inte tid att vara sjuk nu! Jag ska ju komma i beachform!!

Jaja, har inga speciella planer annars i veckan, så det är väl bättre att klara av sjukheten nu än när sommaren närmar sig. På måndag har vi redovisning av vårat arbete, och sen är det lixom finito...sommarlov på fredag nästa vecka. Jag fattar inte vart våren tog vägen...

Nä...ska försöka jaga sötis ur soffan så jag får ligga där och tycka synd om mig själv och kolla på desperate housewives. Förra veckans avsnitt var ju jättespännande, så jag tror jag är på väg att fastna i DH-träsket...oups...=P


Förr och nu

För 5 år sedan...
Gick jag sista året på gymnasiet och räknade ner till dagen D, studenten! Fick psykbryt på alla slutprov, provade balklänning, dagdrömde om klassresan till Cypern och bara njöt av den sista tiden med den bästa klassen jag någonsin gått i, vilket fick hjälp på vägen av kommunalstrejken som gjorde att vi inte hade så mycket skola...

För 3 år sedan...
Var jag, precis exakt idag, ute i fält med marinbiologin. Det var slutet på fältperioden så vi var på Kristineberg och jag längtade hem eftersom jag skulle på kent om två dagar.
Livet var både upp och ner, den våren var den mest omtumlande hittills i mitt liv. Men det var oxå den roligaste tiden, vi skulle precis gå på som styrelse i MN6, och livet var lixom bara sjukt härligt.

För 1 år sedan...
Var livet ganska jobbigt, jag gick inte bara in i väggen, jag fortsatte dunka mitt huvud mot den tills jag inte orkade mer och gav lixom bara upp allt...orkade inte med skolan och var mest trött hela tiden. Men fick en nära vän i Karin som jag var ute en hel del med och hade härliga nattsnack med tills solen gick upp.

För 3 månader sedan...
Försökte jag komma igång med mattepluggandet, letade födelsedagspresent till sötis och var lyckligt ovetande om att jag skulle paja mitt knä och därigenom göra mig själv invalid de närmaste 6 månaderna...

Igår...
tTränade jag med Sara och sen var det årsmöte med MN6 och jag hade roligare än jag haft på länge! Och jag drack mer än på länge...vilket ledde till skumparty och nattdopp på ett något oväntat ställe kanske....=P

Imorgon...
Ska jag nog träna igen, och i övrigt är det lite oklart...jag gillar helger bättre än veckodagar...

Om ett år...
Hoppas jag att jag kommit underfund med vad jag egentligen vill med livet, tagit tag i det och förhoppningsvis är ett år närmare examen...

Äckligt

För övtrigt är det här rätt äckligt...råttor är nog äckligaste djuret på länge...


Årsmöte

Idag har det varit årsmöte, det var sjukt roligt, vet inte när jag hade så rilogt denast. Vet inte om jag träffar rätt tangentereller så just nu, men det blir jog bra. Capsat har jag gjort, likaså badat i poseidon...hahahahahah...nu ska jag sova, det kannog behövas. imorrn är det träning igen med bubbel...=)

Ännu tröttare...

Om möjligt så är jag ännu tröttare ikväll än jag var igår...men det är väl så det blir när spänningar släpper och man kan slappna av ordentligt. Har haft en lugn och skön kväll i soffan, sett på film och senaste avsnittet Ugly Betty, och nu ska det bli såååå skönt att hoppa i sängen.

Imorrn blir oxå en lång, lite hektisk dag misstänker jag. Sara kommer vid 11, vi ska iväg och träna. Den här gången står S-core på programmet, vilket tydligen innebär fokus på mage och rygg. Och jag som redan har träningsvärk i magen...=P
Efter träningen blir det direkt hem och duscha och äta, och sen iväg på årsmöte med MN6. Jag måste ju vara där en stund innan oxå, så jag hinner kolla igenom den ekonomiska redovisningen och skriva ihop nåt vettigt...sen blir det sittning på kvällen, och vi får väl se hur länge jag orkar stanna ute, någonting säger mig att jag kommer vara rätt trött imorrn kväll oxå...

Föresten, syrenerna börjar slå ut vid Vasaplatsen...nu är våren här för att stanna!!!

Tröööött i huvudet

Jag satte någon sorts tidsgräns vid 02, jag skulle inte sitta uppe och skriva längre än tills dess. Men nu bangade jag ju ur här vid 01.30 så jag tar nog och sitter en liten stund till så att all text är klar innan jag går och sover. Och så får jag den skickad till sötis på korrläsning, det är alltid bra med fler ögon som kollar igenom så det ser bra ut. Men jag är sådär härligt seg i huvudet nu, och ögonen börjar klia och ha sig...

Det var urskönt att träna förut, och det känns lite i kroppen att man rört på sig. Kändes bra idag, jag är ju smidig som ett kassaskåp och yogaövningar har jag aldrig gjort förut, men efter mina förutsättningar så får jag nog ge mig själv godkänt. Får bli fler pass Body Balance helt enkelt. Körde lite trampmaskin efteråt oxå för att få upp pulsen lite, så det är antagligen det jag känner i benen nu...hörde jag otränad?

Planen för morgondagen då? Gå upp vid 10 borde vara lagom, eller i alla fall sätta klockan på 10. Inlämning är 17.00 på rapporten, och tydligen ska den in i pappersform oxå, vilket innebär att jag har till senast 16 på mig att skriva klart annars hinner jag inte skriva ut och så i tid i skolan.
Sen ska jag förmodligen träffa Sara och plantera om hennes orkidée som är på väg att vandra ur sin kruka...annars ska det nog bli mest lugnt och skönt att slippa tänka på den här förbannade rapporten mer!!!

Nu måste jag skriva klart det sista....natters...

Livsvisdom


Denna strip är så mitt i prick på mig och mitt liv så det är inte sant. Jag har den urklippt från en tidning uppsatt på skrivbordet ovanför dataskärmen, och det slår mig varenda gång jag ser den att det är så sant, så sant...

Musik

Jag har en granne här nånstans som gillar att lyssna på väldigt hög musik. Så hög att jag utan problem hör vad han lyssnar på. Just nu är det Jason Mras - I'm yours, häromdan var det kent och Charlotte Perrelli. Som tur är har vi ganska lika musiksmak, men det är lite väl överdrivet när man kan sjunga med i texten utan problem. Det värsta är ändå när han drar igång sent på kvällen, typ 23-midnatt och där omkring, då tycker jag det är lite jobbigt. Man får ju tänka på att det bor andra i närheten. Tyvärr vet jag inte vilken lägenhet det är annars kunde jag ju gå dit och knacka på (inte för att jag skulle våga men ändå).
Kanske man skulle dra igång nåt bra här med, och se om han reagerar...eller då kanske jag bara retar upp mina andra grannar?


Soloweekend

Nu har sötis åkt till Stockholm och jag är kvar här hemma ensam. Måste säga att det faktiskt är ganska skönt, man går ju varandra på nerverna ganska bra när man bor så här trångt.

Planen för helgen är att skriva klart rapporten innan fredag kl. 17 och gå på årsmöte på lördag. Och så drar ju träningen inför Beach 2008 igång, jag har fått överta Marias gymkort, eftersom hon fick för sig att åka hem till Stockholm, så Sara har antagit sig att släpa mig till gymmet 3 dar i veckan. Så i helgen blir det tydligen hårdköra...börjar idag lite lungt och sen blir det hårdare lördag och söndag. Sen åker hon till Tjärnö en vecka så då får jag lugn och ro, haha. Nä jag ska allt hänga i.

Och solen bara skiner...helst vill man ligga ute på en gräsmatta och skriva rapport, men det blir nog inte så bra. Ska i alla fall gå ner och handla på torget, så då får jag njuta lite av solen.

En till!!!

Vattnar mina orkidéer i godan ro, gör en Plus och putsar deras blad rena från damm, och upptäcker att det är en stängel till på gång!!! Har ju en helt ny som kommer på min äldsta orkidée, och nu kommer det en på den sista jag köpte oxå!!! Dom har äntligen börjat tycka om mig!!! Weeeeee!!!

Djurdöd?

Sitter i skolan och degar, mest för att jag inte kunde vara hemma nu på förmiddagen. Anticimex kom nämligen på besök för att försöka utrota våra kära hyresgäster, mjölbaggarna. Och då fick man inte vara hemma på två timmar efter att de sprutat gift, så det var bara att släpa sig upp i morse och ge sig iväg. Men förhoppningsvis dör ju djuren så det får ju funka. Dessutom får jag inte torka golv och lister på 6 veckor, så jag tackar och ler. Jag hatar att torka golv...

Tänkte jag skulle pratat med vår lärare i husbyggnadsteknik om vårt arbete och så, men han var inte här på hela dan, så jag får göra ett nytt försök i morrn istället.

Nu ska vi bege oss för att käka lunch, sen blir det hem och fixa ordning i lägenheten, och sedan väntar fördjupning i de underbara böckerna om "seismic design". Åh underbara värld. Och givetvis skiner solen, och man vill bara göra allt annat än att sitta inne och plugga...


Mer djur

Vi kollade ju faktiskt på lite fler djur än älgarna...=) Någon hade tappat/kastat en keps i säldammen, det verkade vara en alldeles ypperlig leksak. Rätt kul när sälen lyckades få den på huvudet oxå...=)






 


Älgbebisar

Måste ju lägga ut lite bilder på sötnosarna oxå. =)



  

Slottsskogen

Nu har jag varit i Slottsskogen och kollat in de nyfödda älgkalvarna, och gudars vad de var söta!!! Jag vill nog ha en egen...=) Så små med stora öron och jättelånga ben, det såg aningens vingligt ut och det gick inte direkt fort när de staplade fram. Det lär vara dagens mest fotograferade göteborgare. =)
Västnytt var där oxå, så jag kanske är med på tv ikväll!

När vi kom lyckades vi hamna mitt i matningen, så vi fick se sälarna, pelikaner och pingvinerna när de fick mat. Jag ville ta med en pingvin hem men det fick jag inte för Maria...vi ska gå dit snart igen, det var nämligen en som låg och ruvade på ett ägg så snart blir det pingvinbebisar oxå! =)

Ikväll blir det middag som vanligt, får se vad det blir...sen är det väl kanske lite plugg som gäller. Skulle vara trevligt att kolla lite på tv oxå, det var ju några dar sen jag fick låna den. Om man inte räknar när jag såg independence day häromkvällen.

Ska nog ta och byta om lite nu tror jag, känner att solen tagit rätt fint idag. Vore nog bra att vila huden lite så jag inte steker upp mig totalt...


Tjejkväll!

Det blev inte hemmakväll med spänningshuvudvärk och tokstress, det blev tjejkväll hos Maria. Betydligt bättre om jag får tycka nåt. =) Vi fixade riktig middag, vitlöksbröd med mozzarella till förrätt, fläskfilé med svampsås till varmrätt, och äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Så gott så! =)

Och imorrn är planen att vi ska gå till Slottsskogen och titta på de nyfödda älgkalvarna, som tydligen föddes idag på eftermiddagen. Misstänker att de är väldigt söta, så jag tar nog med mig kameran skulle jag tro. =)

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen, kanske jag tar med datorn och kollar nåt avsnitt Ugly Betty, eller så somnar jag bara, vi får se.

God natt!!!

Stressymptom

Nu har jag varit ute på promenad en sväng, det var riktigt skönt. Soligt, men lite kyla i vinden idag, så det blev lite kallt när man tog av sig tröjan. Jag kände att jag behövde lite lugn och ro, jag får stressymptom av att lyssna på skjutande, bråk och polissirener.
Och rofylld känner man sig när man ser ett rådjur stå och beta i en dunge, och den tittar på en och bara lungt fortsätter beta. Det är så fina djur, speciellt när de inte är skrämda eller överkörda. Och sånt händer givetvis bara när man inte har kameran med sig, så jag ska nog sluta ta med den när jag går ut...

Nu ska jag ta en dusch och gå till torget sen, ska kolla om jag hittar nåt bra knäskydd som jag kan ha som stöd när jag är ute och rör på mig. Får väl se om jag får nåt mer vettigt gjort idag, det beror inte så mycket på mig. Jag vet bara att jag blir vansinnig snart, men jag kommer som vanligt inte visa nåt eller säga nåt, för vad finns att göra åt saken?

Flytt

Sådär nu är min blogg flyttad till nya plattformen, återstår att se hur det här kommer fungera. Kan ju bara hoppas på att det är mer stabilt än den gamla.
Än så länge ser jag inga jätteskillnader, så det ska nog bli bra det här. =)

För övrigt

Dagens kändisspotting: Mona Sahlin

Nu, sova...

Valborg

Orkar inte skriva så mycket, så det blir en bildkavalkad istället...

image204