Sjuker

Har varit sjuk ett gäng dar nu...usch, jag hatar verkligen att vara förkyld, det är så sjukt värdelöst. Nu är det i alla fall på bättringsvägen, men jag hostar som en tok så jag har inte varit på föreläsning idag. Ska iväg på övning bara vid 15, kan inte missa någon sådan i onödan, man får ju bara missa två.

Har lite pysseldag just nu, checkar av massa pappersgojs som skulle fixas. Är ju en del så här när man flyttar. Ska bara skälla ut telenor nu så ska jag ta och duscha sen, och kanske äta lite lunch innan jag åker till skolan.

Helgen har inte varit alltför händelserik. Var ute på promenad en sväng med Maria i lördags, eller ja vi tog bussen till Fiskebäck och satt på klipporna och njöt av solen. Sen fick vi ett ryck och kom på att vi skulle till Ikea så i turbofart hem och hämta bil och sen gjorde vi Ikea på en kvart. =) Men jag handlade lik förbannat för över 700 spänn. Men det var ju sånt vi behövde så det är ju lungt. Gardinstänger och fästen var det vi skulle ha, men sen hittade vi tre lampor oxå, sjukt snygga, så de fick oxå följa med hem.

Kvällen ägnade vi sen åt att sätta upp gardiner så nu börjar det bli riktigt hemtrevligt här. Eller ja, udda gardiner och lite sånt, men i alla fall. =) Nu är det bara sådär en 15 kartonger att packa upp oxå. Ska försöka ta tag i det i veckan, bara jag fixat klart miljöarbetet.

Nu skäller jag på telenor. Blir så trött...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback