Lindvallen och snö!

Igår åkte vi till Lindvallen över dagen, eftersom våra liftkort gäller en dag i sälen under veckan. Dessutom behövdes ett nytt försök att hitta hela skidbyxor till Malin, eftersom våran tur inte blev så värst lyckad.
I alla fall, vi kom dit, och solen sken! Så himla underbart. Vi shoppade lite på Stadium, sen blev vi så hungriga att vi bestämmde oss för att äta innan vi gav oss ut i backen. Så det blev lunch på Gyllene Måsen, ute i solen så klart!
Sedan drog vi upp i backen, men det var inget vidare, så sanslöst uppkört och jobbigt. Ena sekunden var det bara is och nästa sekund fastnade man i en stor snödriva. Så vi gav upp åkandet i den backen och gav oss iväg mot snögubben för att se om det var bättre där, men det var ingen större skillnad så vi tog oss tillbaka mot bilen istället. Efter lite ombyte och milkshake på Gyllene Måsen la vi ner Sälen för den här gången och åkte tillbaka till Trysil istället.

Idag har det snöat så gott som hela dan. Vi gjorde ändå ett försök att åka lite, men det snöade bara mer och mer, man såg max 10 meter framför sig och det blåste satan, så vi la ner det ganska omgående. Tog en shoppingtur på Högfjellscentret och sen åkte vi hem till stugan istället. Här har vi tillbringat eftermiddagen med att grilla korv och banan i öppna spisen, fikat upp dagens matsäck, kollat på tv och bara slöat allmänt. Jag har varit ute på en fotorunda runt huset, med kameran i ett egentillverkat snöskydd (en plastpåse), så vi får se om jag fick till några trevliga bilder. Sitter inte vid min dator nu, därför blir det inte mycket bilder här under veckan.

Funderar på att bege mig mot duschen snart. Hade tänkt åka kvällsåkning ikväll, men snöandet verkar inte vilja avta så det är nog lika bra att lägga ner det. Det har kommit mer än en decimeter under dagen, helt sanslöst! Nu håller vi alla tummar för att snöandet gett sig tills imorrn så vi får en dag till med ordentlig åkning, på söndag ska vi ju åka hem igen. Veckan har gått oerhört fort, samtidigt som det känns som vi varit här i evigheter....

Kommentarer
Postat av: Hele7

Här har de kommit mer än en dm... J-la snö, vill ha vår!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback