Anders slaskar

Så man kan ju alltid hoppas att julen braskar. Men jag är ytterst tveksam till det...

Har pluggflyktat idag genom att baka och diska, och förkovrat mig i mobiltelefoner jag vill ha. Fast helst vill jag korsa ett par, tre stycken sådär, för ingen har ju allt jag vill ha. Den ena är rosa, den andra har wlan. Den ena har schyst kamera, den andra har 3g. Menmen, har ju ändå ett tag kvar på mitt abonnemang så nokia har ett tag till på sig att fixa fram min önskemobil! =)

Nu är det dags för middag här, sen väntar korrläsande av arbete och skrivande av aktivitetsplan. Ser inte fram emot det, därför har jag gjort annat hela eftermiddagen...

Fundersam

Idag är jag inte fullt så pigg som igår, känner mig snarare som överkörd av en ångvält eller nåt. Har slagit av klockan tusen gånger på morgonen och tillsist fått tyst på den och sovit ett par timmar till. Har dessutom drömt konstigt, om att vi hade duschen i hallen, glashissar, inlåsta barn i vår lägenhet och massa konstigt.

Men nu ska jag rycka upp mig och hoppa in i duschen, ska iväg och plugga juridik. Tydligen hade lektionen idag varit värdelös, så där missade jag inget, men de andra hade gått hem tidigare så nu ska jag dit och hänga på. Inte för att jag tror de pluggat jättemycket, så högeffektiva brukar vi inte vara, hihi.

Riktigt tråkväder idag, och det bidrar väl till att man känner sig trött och seg. Dock har man ju fått lite påfyllning på kontot idag, och det är ju alltid trevligt.
Står i valet och kvalet om jag ska köpa mig en ny jacka eller inte, jag är värd en fin belöning för att jag klarat alla mina tentor förra perioden, men har jag råd med en så dyr? Dessutom finns ju bara en enda kvar i min storlek i hela jäkla stan, så jag har tills i morrn på mig att fundera. Har nämligen hängt undan en på MQ på torget.

Jaja, får fundera lite. För övrigt öppnar Gina på torget imorrn, min lyckodag typ! Kommer nästan aldrig behöva åka till stan mer. =)

Tisdag morgon

Tänk vad härligt det är att gå upp ur sängen, inte vara fullständigt brutaltrött, fixa en kopp te, göra några mackor och sätta sig i soffan och avnjuta alltsammans i lugn och ro. När det dessutom INTE regnar ute, utan faktiskt är lite blå himmel och dagsljus, då är ju dagen kalasbra redan från start.
Sen kanske det hade varit bra om jag varit färdigduschad och klar att åka till skolan nu, men man är ju inte perfekt. =P

Har bara lektion fram till lunch, men sen ska jag sitta med grupparbetet i beteendevetenskap. Får se om vi kommit nånstans och hur vi ska lägga upp det sista arbetet, jag är saligt trött på den där skiten nu och vill bara få det ur världen. Tänker absolut trycka på att vi fortfarande ska vara klara till nästa vecka, även fast deadline är framflyttad. Har sjukt mycket att göra veckan efter, så jag vill inte skjuta upp en grej till så den ska göras samtidigt som allt annat.
Att jag dessutom ska försöka hålla mig i fas med ytterligare ett ämne, det förstår jag inte hur det ska gå. Men jag har lite hjälp av tjejerna i Masthugget Law Associates, eller vad vi nu döpte oss till. =P Härligt att äntligen ha några att plugga med, och faktiskt umgås med, det har inte hänt förr på AE. Så dags nu efter tre år, haha. =)

Nä. Duscha var det, kan ju inte gå ut och se ut som ett penntroll i håret.

Jul på Liseberg

Nu är julen här, åtminstonde om man ska tro på Liseberg. Var på invigningen i fredags och trots att det regnade nåt överjävligt så fick kameran vara framme en stund.


Kaninen åkte skridskor

Mer kaniner. Här ser man även lite av regnet.


Tomten tände alla lamporna.


Sjukt nöjd med den här bilden. =)


Och så var alla lampor tända!

Efter det så tröttnade jag och kameran på regnet så jag tog en tur upp till tornet och åt Ben&Jerrys och drack lite glögg. Kollade lite på fotoutställning där och sen tog jag en kortis runt i parken bara. Är väl så att jag kommer gå tid flera gånger, så jag gick inte runt i regnet mer än nödvändigt. Får hoppas det blir nån kall dag utan regn så jag kan gå dit och ta lite mer fina bilder.


Skapa?

Jag gillar inte rubriken Skapa på den här sidan. Skapa låter så kreativt, för mig är det att måla, bygga eller konstruera nånting, inte att skriva ett inlägg.
Jag är inte kreativ. Jag är trött. Skrev faktiskt spaka ett par gånger här innan jag kom på vad som var fel. Man ska inte sova 3,5 timmar och sen försöka gå i skolan och vara klar i skallen, det funkar bara inte. Så nu ska jag sova middag en liten stund, så hoppas jag att det känns bättre sen.

Och om jag får grispesten nu så vet jag vet som smittat mig. Dumma pucko som inte kan hålla sig hemma, vi fick ju inte ut nåt av det här mötet ändå...

November Rain

Varför är jag vaken nu? Varför får jag inte ner orden på pränt när jag sitter med skolarbetet? Varför orkar jag inte ta tag i saker i god tid?


Måste tänka framåt, måste tänka stort
Måste ge någonting, måste få något gjort


Det är då jag önskar att jag kunde
Stanna tiden, tysta alla nätverk, stoppa trafiken
En stilla bön om lugn igen

(J.Berg)


Dubbelt budskap

Vi fick varsitt brev från CSN idag. Som vanligt när sådana kommer blir man lite nervös, man vet ju aldrig vad dom kan hitta på. Den här gången var det dock ganska harmlöst. De meddelade nämligen, genom att skicka brev, att de ska sluta skicka ut så mycket brev. Istället ska meddelandena komma på min sida på csn.se.

Då undrar ju jag, kan de inte meddela mig detta på csn.se, för hur många sådana här brev har de skickat ut? Jag blir lite fundersam ibland hur de tänker...

November (Vi avslutar sagan snart)

Jag är en väldigt dålig bloggare just nu. Men det skiter jag i. =) Jag bloggar när jag vill, och när jag orkar och har tid, annars blir det ett tvång och då gör jag det aldrig istället.

Jag trodde inledningen på den här läsperioden skulle bli lite lugn, men tji fick jag. Två grupparbeten är igång, varav det ena är grymt omfattande och blir bara större och större ju mer man försöker begränsa sig. Låter kanske märkligt men så känns det. Det andra arbetet är kaosartat av andra anledningar, bl.a. krockande scheman och en handledare som är sjukskriven. Känns inte så jättebra kan jag säga. Känns som om jag inte hinner med nåt och aldrig får nåt gjort, bara för att jag har så mycket att göra.
Läste föresten i Metro förra veckan att det kallas dumeffektiv när man har det så.

Annars då? Var i Kga i helgen och firade mamma som fyller år. Det gör hon föresten idag, får ringa och säga grattis sen. =)
Passade på att träffa Jenny och sötungarna, och igår tog vi en tur på Bergvik innan tåget gick så jag fick köpa värsta snygga mössan. =P

Och så har ju världens bästa album släppts, äntligen! Röd är grym. Men tar mer om det i ett annat inlägg kanske. =)

Nu ska jag roa mig med att definiera ledarskap och göra en STEPP-analys. Wish me luck...