Flytt

Nu har lasset gått! Men internet och telefon är kvar i gamla lägenheten så där sitter jag nu med datorn på högtalarna och med pallen som stol smidigt. Får se när telia får tummen ur och flyttar åt mig.

Ska packa lite mat nu sen ska vi äta och så i nya lägenheten, är tokhungrig nu. åt vid typ sådär 4 halv 5.

Nej...speed...trött...

Rapportavslutning

Idag har vi avslutat vår rapport, satt i skolan typ 5-6 timmar och jobbade. Segt som f-n men gött att det är klart nu i alla fall. Sen kommer ju den muntliga redovisningen och oppositionen men skit samma, nu fokuserar jag på flyttandet.
Flyttpacka är något av det drygaste man kan hålla på med tror jag. Det tar ju aldrig slut. Och när man är klar ska man packa upp det igen och då är det samma visa. Usch och fy...men det kommer nog bli bra när det blir klart. =) Ska packa 2 kartonger till tänkte jag, det är vad som finns kvar...och det är mycket mer saker än så som måste ner. Men får börjaköra över saker imorrn och packa upp så vi kan använda kartongerna igen, kanske pojken kan fixa några fler kartonger oxå. vore nog bra...sen på tisdag kommer pappa oxå, ska borra upp saker och ta ner i gamla lägenheten. och laga hål och sånt.

Nää ska väl fortsätta nu...men inte för länge vi ska ju till skolan imorrn...

Retro!!!

Hittade en grön systembolagspåse i garderoben...det var tider det.. =P typ ett år sen eller nåt sånt. Håller alltså på och flyttpackar samtidigt som jag kollar på Love Actually. Den filmen är verkligen helt underbar, jag älskar den tokigt mycket. Kan se den hur många gånger som helst tror jag.
Flyttpacka är extremt tråkigt i övrigt. Jag har förmycket saker tror jag. Eller i alla fall väldigt mycket fina saker. Men det ska nog gå ner, det får lösa sig på nåt sätt.

Har varit på 3-årskalas idag, Moa har fyllt år. Fick jättegod smörgåstårta och värsta fina prinsessatårtan. Hon är så söt, hon är min prinsessa. =) Fin lägenhet hade de oxå, stor och ljus. Skulle oxå vilja ha en sån, men kanske inte just i Angered. Kanske är lugnt just där de bor, men man måste ju förbi Angereds centrum och där är det väl inte alltid så trevligt.

Skulle egentligen på spexet ikvälll oxå men jag orkade verkligen inte, har haft huvudvärk hela dan, halsen kliar och jag hostar och snörvlar. Inge roligt varken för mig eller de andra på föreställningen då. Och så känner jag ju inte så mycket vad maten smakar så då känns det lite sådär att gå på sittning. Hade nog inte orkat det riktigt heller.
Så det blev hemma kväll med mig själv och tvn istället. Skönt faktiskt, pojken är på reps med CCC oxå, så jag får lite tid för mig själv, och så får jag packa mina saker i min takt och så. Ingen annan som lägger sig i vad jag ska slänga och inte. Inte för att han gör det men ändå.

Föresten går det alldeles utmärkt att cykla nu...så länge det inte börjar regna, men det verkar de göra nu... =(

Nää...ska väl fortsätta packa lite. Det går framåt faktiskt, sakta men säkert... =) lasset går på tisdag är det tänkt, då kommer pappa oxå. Ska ta tag i att flytta bredband och sånt oxå, det kan ju ta ett tag...pust och suck...

Gårdagen...

...var riktigt kul! jag köpte 13 par strumpor... =P nu ska jag gå och köpa mat.

Analysflykt

Jag har roat mig större delen av dagen med att flykta från analysen jag nu sitter och skriver på...det har med andra ord gått rätt bra! Men nu har jag glömt alla mina resonemang jag hade igår, som fick mina gruppkamrater att tycka att jag borde skriva en liten analys...så istället hittade jag en film om när WTC rasade. Den finns här
Jag minns den dagen väl...man gör väl det när det händer sådana saker. kom till min dåvarande pojkvän som var hemma och var sjuk, tvingade han att slå av sin film för att prata med mig istället. då sänder ettan och fyran direkt från typ cnn eller nåt sånt, och man inser direkt att nu kommer världen att ses som innan och efter den här dagen. Såg det första tornet rasa, sen åkte jag hem. Mamma kom hem och berättade att nån förälder på hennes jobb trodde 3e världskriget var på gång. Tja vad skulle man tro??
Efter det fick man lära sig nya ord som Al-Qaida, man fick upp ögonen för ett land som hette Afghanistan och en gubbe vid namn Usama Bin Laden. Vårt FN-rollspel någon månad senare fick en helt annan ton än vad lärarna nånsin kunnat ana, vi behövde inga fejkade händelser, vi roade oss i 2 dar med att försöka definiera terrorism. Och världen förändrades i största allmänhet...men som alltid när stora saker händer så är effekten störst just när det hänt, sen avtar den. Men nu för tiden är terrorattacker vardag, man funderar inte på om det ska ske, utan när och var sker det nästa gång. En del vill inte åka nånstans för då kanske det händer just där. Men, hur stor är sannolikheten egentligen? Jag vill ut och se världen innan dessa människor som gillar att döda oskyldiga har sett till att vi inte kan resa hur vi vill längre. Jag vill se stora byggnadsverk och kända platser innan de bombas bort eller försvinner på annat sätt.

Som sagt...analysflykt var det...funkar min snabbanalys här ovan i arbetet tro? =P Nej, jag vet inte. Vad jag dock vet är att jag borde gå och lägga mig, för om 3 timmar ska Malin gå upp och börja ge sig åt det här hållet, så jag borde sova lite så jag inte somnar i Scandinavium imorrn...för imorrn blir det hästar för hela slanten!
Natters!!

Förlåt älsklingen och Jennika...

AKTUELL TABELL
torsdag 22 / 2 2007
 Färjestad5229(5)716(3)185-1434292
 HV 715126(3)916(3)162-1372587
 MoDo5126(3)322(3)148-1262281
 Brynäs5224(6)1216(2)142-1281480
 Timrå5225(3)522(3)124-129-580
 Linköping5121(2)624(5)140-150-1072
 Luleå5123(3)424(1)159-153671
 Djurgården5222(4)822(1)140-142-271
 
 Mora5121(0)525(2)137-149-1270
 Skellefteå5123(6)424(3)133-158-2570
 
 Frölunda5120(1)625(1)145-152-766
 Malmö5111(0)535(9)114-162-4847

Men jag njuter så länge det varar...=)

Göteborgare och snö!

Det här lilla dramat utspelade sig nyss nedanför mitt fönster. En flexlinjen-busschaufför visste tydligen inte att man kan fastna i snö om den är djup så han körde ner i den stora uppblåsta snödrivan. Så då får farbror bärgningsbil komma och dra loss lilla bussen. Vardagsaction på hög nivå här... =D


171315-9

slit och skit

Sitter och försöker producera något vettigt till grupparbetet. Vill inte göra gruppen besviken nu när jag blev placerad där, egentligen tror jag inte dom har nåt emot mig direkt, men jag känner det som om jag tränger mig på och att jag inte riktigt hör hemma där. Känner mig utanför, som om jag inte riktigt hör hemma i klassen alls.

Hur mår jag egentligen? Kort sagt. Livet suger, varför är jag här? Varför inte bara ge upp på en gång?

You can't save me right now...

Favoritord

Tallefjant är mitt nya favoritord...grupparbete är roligt. =P

Hemma igen

Har återkommit från Halmstad nu, och har känslan att jag aldrig mer ska festa två dar i sträck. Min kropp strejkar brutalt och jag känner mig helt slut. Visserligen har jag sovit ungefär lika mycket i helgen som jag normalt behöver sova på en natt, och dessutom varit igång från typ 8 på morgonen till cirkus 3-4 på natten. Men...på nåt sätt längtar jag ändå till nästa gång, nästa festresa, som jag hoppas blir Flummen i Ronneby. Vore grymt att komma dit igen, lätt den bästa jag vart på hittills. Vi får se, den dagen den sorgen, behöver veta omtentadatum först.

Orkar inte gå in mer på helgen just nu, blir en annan dag. SKa göra nåt vettigt nu tror jag. eller vettigt vore att sova, men jag vet inte om jag har tid. Värsta, stressigaste veckan på länge, som ska innehålla ritningar, grupparbete, semlesittning, flyttpackande, Göteborg Horse Show, besök av mamma och pappa, 3-årskalas, och skola i största allmänhet. Som sag, jag får välja bort att sova...om jag överlever är jag glad. =P

Nu, dricka blåbärssoppa, det brukar min mage gilla. Jag mår pyton...

Hjärtslaget!!!

Nu drar vi mot Halmstad!!! Tillbaka på söndag..sup och svälj, trevlig helg!! =P

Nytt försökt

Nu gör jag ett nytt försök att skriva det jag tänkte skriva igår.

Han som var och kollade på lägenheten verkade inte överförtjust direkt, han bodde i en 3a nu, så den här kändes lite väl liten. Förstår honom. Hoppas bara nån annan får erbjudande snart, och tackar ja! Gärna från 1a mars.
Ringde hon som har våran nya lgh oxå, vi ska kolla på den till veckan. Verkar som om vi får nycklar och sånt till nästa helg. Det blir nog bra det.

Kommer inte ihåg längre vad jag skrev igår...hmm...i vilket fall, det blev kombinerad födelsedag och alla hjärtansdag middag igår. Inlindad kycklingfilé med ris blev det. mums!! Sen kollade vi lite på film, Notting Hill, den är så himla bra! En sån film som man kan se massor med gånger. =)
Ritade lite på ritningen i Byggnadsplanering oxå, inte så mycket som vi kanske borde ha gjort, men lite i alla fall. verkar som om vi är på rätt väg oxå, det är ju bra. ska rita fasader och allt klart till på torsdag, sen ska den bara över på en A3 oxå så är det inlämningsdags sen. usch det är så mycket nu!!!

Hade Cortégemöte idag oxå, började spåna lite på vagnsförslag och sånt. Blir säkerligen bra. Jag tänkte försöka vara lite mer aktiv i år, kanske göra lite mer på vagnen. Blir inte så svårt att slå i fler än 2 spikar och såga en bräda. =P
Sen var vi på CCC´s ritpub i 11an ikväll oxå. Skulle tvättat men det löste sig ändå.

Nej, ska ta och sy lite på min rock och kanske packa lite oxå. Åka till halmstad imorrn, vore ju bra att inte glömma massa saker. Ska handla lite imorrn oxå, så får inte sova hela dan inte! Men jag orkar snart inte vara vaken längre, sov bara 4 timmar inatt..usch vi måste sluta med det här vara uppe på nätterna!

Skit

nu blir jag bitter! det jag skrev försvann..skit oxå...bara för det orkar jag inte skriva om det.. nu ska jag laga mat med sötis.


Visa lägenhet

Hmm väntar på person som ska kolla på lägenheten...skulle komma kl 18. hoppas han dyker upp snart, och att han vill ha den här typ snart. 1a mars helst! =)

Hmm...

10 favoriter:

Färg:
Rosa
Mat: Nåt med vitlök, fläskfilé kanske
Band: Kent
Film: Love Actually!
Bok: Marian Keyes böcker
Sport: Hockey!! FBK!!!
Årstid: Vår
Veckodag:Söndag
Glassmak: Päron
Tid på dygnet: Kväll

9 för tillfället:
Humör:
Glad men trött
Smak: Kaka
Kläder: Färjestadtröja och jeans
Bakgrund: Tjurpannorna under stormen Per
Nagellack: Nope
Tid: 23:50
Omgivning: Min lägenhet
Irritationsobjekt: Inga just här, just nu

8 första:

Bästa vän: Micke Svensson
Screen name: Oj det minns jag inte
Husdjur: Vovven!!
Piercing: Hål i öronen på min 10 årsdag
Förälskelse: Vet inte
Musik: Lotta Engberg
Bil: Har ingen egen än
Kyss: var nog typ på PC i sjuan

7 senaste:
Cigarett:
Har aldrig rökt
Mat: Wok från 14kvadrat
Dryck: Vatten
Biltur: I söndags hem från sötis föräldrar
Kyss: För typ 10 min sen =)
Spelad låt: Trying to recall - Marie Lindberg
TV-program: Scrubs

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nää
Brutit mot lagen: Det kanske händer då och då. =P
Blivit arresterad: Nej aldrig!
Badat naken: Nej inte helt naken
Varit med på TV: Ja litegrann
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Shortsbyxor och tights
Mat: Lever och ansjovis
Musik: Blipblip-musik
Dryck: Whiskey
Personlighetsdrag: Fördomsfull

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Hade ångest över grupparbetet
Du kan höra just nu: Tvn
Du inte kan leva utan: Min älskling
Du gör när du har tråkigt: Slösurfar och lägger kungen och harpan

3 personer:
Du kan berätta allt för: Jennika och Anna
Du tycker om: Mina närmsta vänner
Du inte gillar: Platsar inte här

2 val:
Kaffe eller te: Te helt klart
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att Jennys bebis kommer ut och mår som den ska.

Ibland är det skönt att vara FBKare

Idag är en sån dag kan man ju säga. Jag tror inte dom har gjort så här många mål i scandinavium förut. Inte på väldigt länge i alla fall. 6-0. Jaa...det var en rätt rolig match, i alla fall i två perioder. eller en och en halv. Sen drog det iväg och det var ingen match längre. Folk började gå hem, snacka om medgångssupportrar =P. Nej jag ska inte vara så elak idag. Men ändå. Jag trivdes i alla fall. =)


Ska man sammanfatta helgen oxå kanske? Det var ju Beachgasque.
Jobbade på gasquen i fredags, det var skoj, men det var inte lika varmt och skönt som förra året så det blev inte att sälja öl i bikini. Kanske det var därför folk inte köpte lika mycket som förra året? =P Det var mycket folk i alla fall, kanske inte så knökat som förra året, men väldigt många mer än det brukar vara i gasquen annars. Hade softa pass oxå att jobba, Scenvakt, Öhlbaren, rast och golvet. Sen smet jag hem så vi hann med bussen vid 3. Skönt att slippa trängas med alla andra som skulle hem från Chalmers. På det hela taget en kul kväll, men trött som en gök var jag sen.
Sov rätt länge i lördags, planen var skidåkning 12.15 men vaknade typ 13.30. Hann inte göra så mycket den dan mer än att plocka undan och städa lite, Maria kom nämligen på förfest. eller vad man nu ska kalla det...Beachsittning blev det sen, de var en rätt bra sittning, toastmastrarna var bättre än jag trodde de skulle vara. Och inga kokosnötter fick vi i huvudet heller. Men väl ananas att äta, mycket gott! God mat i övrigt oxå, kycklingspett med tsatsiki och potatis. och grillad banan till efterrätt. Mumma!
Sen blev det att festa gasque oxå, har ju aldrig kunnat festa på beachgasquen förut med riktigt gott samvete. Första året blev det ju lite fuskfest. =) Men hade rätt skoj nu, men man börjar tydligen bli gammal, vi åkte hem redan halv 3.

Söndagen spenderades sovandes lite för länge, pojken hämtade flyttkartonger, jag hade grym huvudvärk, en ipren och en dusch senare var jag nästan mänsklig och vi gick för söndagsmiddag och födelsedagsfirande. Trevligt, god mat oxå, potatisgratäng och stek. Mumma! och värsta goda limetårtan sen. En tur i badkaret var inte heller fel, men nästa gång vore det gott med lite mer varmvatten.



Det var helgen det...idag har jag träffat min grupp och sammansatt vårt arbete om isolering. Hade inte riktigt gjort det jag skulle, men det löser sig till nästa inlämning. Nu har vi en struktur i alla fall. Känns bra. Blir en massa jobb sen bara att få ihop allt som det ska vara. men det löser sig.

Nu ska vi äta lite ost och kex och fira det sista av sötis födelsedag, sen kanske sova är en bra idé. Skola imorrn tidigt...

4 saker

4 saker jag ser fram emot:
1. Hjärtslaget i helgen
2. Att flytta
3. Byggveckan
4. Sardinien 27/6

4 saker som irriterar dig:
1. Skolan
2. SJ
3. Jobbiga människor
4. Leksand

4 saker jag säger ofta:
1. Allvarligt
2. Men typ
3. sötis!
4. Hjälp

4 saker jag gör varje dag:
1. Borstar tänderna
2. Äter
3. Går på toa
4. Surfar

4 saker jag har på mig dagligen:
1. Underkläder
2. Klocka
3. Byxor
4. Tröja

4 saker jag rör varje dag:
1. Datorn
2. Mobilen
3. Mig?!?
4. Dörrhantaget

4 personer jag vill träffa oftare:
1. Moa
2. Jenny
3. Icka
4. Malin

4 band/artister jag har sett live:
1. Robbie Williams
2. kent
3. Winnerbäck
4. The Ark

Gaaaahhh

Jag blir tokig av allt som svämmar över mig just nu!!! det är bara för mycket! men jag försöker...jag får helt enkelt inte sova...mycket bra idé Emelie. nej..,.
Har iaf varit på byggcentrum idag igen, tog med lite broschyrer och sånt, jag hoppas jag får nytta av dem men jag vet inte. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om...men jag gör ett försök, är det fel så är det...jag försöker i alla fall.
hoppas bara min grupp inte tycker jätteilla om mig för att jag råkar ha mitt livs mest planerade veckor framför mig. och lite bakom mig oxå. februari är en oerhört bokad månad...typiskt!

jaja...jag överlever...lyssnar på bra, härlig musik och pussas med min pojke. som föresten fyller år imorrn! vi ska på hockey! de ska bli skojsigt, =)

Trying to recall...min nya favoritlåt. texten passar inte på mitt liv nu, men jag älskar den låten. helt underbar, man ryser av den. =)

åter till betongkonstruktioner och träregelväggar...

Längesen vi sågs

När jag lyssnar på kent får jag underliga rubriker i huvudet. men i vilket fall har jag inte skrivit här på ett par dar, har haft lite att göra i helgen. orkar inte skriva en massa nu måste äta lunch först, men jag fick en intressant fråga i helgen som jag bara måste delge folk.

-Om barbapappa kan förvandla sig till vad han vill, varför väljer han då att spendera 95% av sin tid som ett rosa päron?

Vad svarar man på det? Visste ni föresten att barbapappa betyder sockervadd? man lär sig mycket på beachgasquen...

Sussa

man borde göra det nu. är på väg i säng. såg bara att jag inte skrivit nåt här på senaste.
Beachgasque i helgen, blir säkerligen lika skoj som det brukar! hjälpte till att ösa sand igår, det var ju lagom bra, jag som redan hade träningsvärk. så nu har jag haft ont i ryggen idag oxå. perfekt.

Det snöade förut när vi gick från torget! men det slutade ganska snart,. typiskt. det ska ju vara snö och kallt när det är beach!
jaja det löser sig...bara jag kommer från grupparbetet i tid så jag hinner greja innan gasquen. får väl välja kläder imorrn redan, men vi måste ju göra betonggrejset oxå, och åka till byggcentrum. jaja det löser sig säkerligen!

nu ska vi i alla fall sova så sött. natters!!

Sand

Sand

Trött...träningsvärk...sova!!!

Föresten

Karlskoga och Karlskrona ser allldeles för lika ut när man läser fort...

Rekordposten

Tror posten har slagit nått slags rekord idag. Klockan 9.15 vaknade jag av att den damp ner innanför dörren! =) så tidigt har jag iaf aldrig fått den förut. Men edt var ju bra för nu har jag min biljett så jag kommer till gbg.

Synd bara att det snöar här, jag vill leka i snön!! åka mera bräda! men jag har sån träningsvärk så de är sanslöst. Ont i vart enda muskelfäste...så jag ska snart ta och rulla till bussen. i snö och halka. typiskt mig..

jaja måste sätta fart nu, ska ner med brädan i förrådet och packa det sista. sen bär det mot götet, hoppas jag. man vet aldrig med sj...

Romme

Guud vad härligt det var att åka bräda igen!! har ju inte åkt på 3 år, och det känns i benen nu kan jag säga. Ganska seg är jag... =) Men har haft en jättehärlig dag, utan några större intermesson, mer än att jag blev överkörd av en unge som inte lärt sig styra sina skidor...men men han fick nog mer ont än jag så...inte mitt fel. Ramlade inte farligt en enda gång, förutom när ungen körde över mig då, så inget gips nånstans.
Fick en liten sightseeing i Bergslagen by night oxå på hemvägen, åkte över kopparberg och hällefors. Det var trevligt, vi såg iaf en rätt fin solnedgång.

Imorrn åker jag tillbaka till götet igen. hoppas hoppas min biljett hinner komma! annars blir det jobbigt. inte kul alls blir det då.. =/ men det löser sig väl antar jag...min sötis kommer och möter mig när jag kommer hem! det kan behövas jag kan ju knappt gå som folk. Varför ska jag vara så hurtig och få för mig att gå till bussen imorrn? eller jag behöver det jag vet,..men ändå..

ska ta och bädda ut soffan nu och kanske packa lite grann så jag inte har allt kvar imorrn förmiddag. jag är ju lite för mycket tidsoptimist ganska ofta... =)

Natti natti!!!


  

Sova

Nu har jag äntligen kommit i säng här. Ska ju upp toktidigt imorrn. Men det blir säkert skoj, får försöka sova lite i bilen kanske. Så man orkar åka hela dan. jag kommer vara lagom stel och mör på måndag när jag ska knalla upp till bussen... =P
hoppas min biljett hinner komma föresten...annars blir det jobbigt. Mormor skulle vinka av mig föresten... =)

Haft en bra dag idag med Jenny. Vi gick på Marieberg en sväng, var evigheter sen jag var där ju. Fick köpt mig nya skidglasögon och en ny väska. Mycket givande shoppingrunda. Och så blev det en ursöt dinosaurie till bebisen!
Träffat hennes karl oxå, han var trevlig han. Det finns tydligen trevligt folk från Hällefors. Nej nu var jag elak, det finns nog mer än en faktiskt. =) Jag vill fortfarande ha deras lägenhet. Men i göteborg då och gärna med deras hyresnivå. =P

Nej som sagt...sussa sött...mätt är jag oxå, fick smörgåstårta hos Siw och Lars nu ikväll. trevligt. Sen fick jag ställa mig och steka plättar när jag kom hem nu, trodde mamma hade gjort det men hon kanske inte hade tid. Nu har jag nåt att äta imorrn i alla fall. Köpte yoghurt förut oxå, det får bli frukost det. =)

Natters!!!

Slutspel!!

Så här ser föresten finalspelet ut i Elitserien i år...

FINALER

F1     Onsdag 4 april     (lag 1 borta)    19.00
F2     Fredag 6 april     (lag 1 hemma)    15.00
F3     Söndag 8 april     (lag 1 borta)    17.00
F4     Tisdag 10 april     (lag 1 hemma)    19.00
F5     Torsdag 12 april     (lag 1 hemma)    19.00
F6     Lördag 14 april    (lag 1 borta)    15.00
F7     Måndag 16 april     (lag 1 hemma)    19.00

Dumt att ha SM-finaler när jag har omtentavecka tycker jag. Ändra!! Antingen får Hockeyligan eller Chalmers göra nåt åt detta! (Eller så hade jag kunnat ta min tenta på en gång) Nej vi får väl se. Vet inte vilket datum vi skriver än heller, och jag hittar inget på Studieportalen heller...det löser sig väl så småningom...men jag antar att vi skriver 11e eller 13e, eftersom de datumen kan bli Stora Torget...murphys lag ni vet, den styr mitt liv...


En grill!!

En grill!!


Visst är den jättesöt!! Står på en brygga på Lindholmen. =)

Men jag har inte tråkigt...

Namn: Emelie Maria Andersson
Kön: Gissa! =)
Ålder: 22
Längd: 163,5
Smeknamn: Inga direkt, men sexmästerinamnet är O-väsen
Hårfärg: Brun just nu, egentligen blond
Ögonfärg: blåa

Har du någonsin:
Ätit sushi: Ja, det var inte gott
Varit ihop med någon som varit otrogen: Inte vad jag vet
Klättrat på berg: Japp på västkusten.
Sett vita huset: Nope inte än

Antingen eller:
Kallt eller varmt: varmt på sommaren, kallt på vintern.
Spets eller satin: Satin!
Svart eller rött: Svår fråga, rött tror jag.
Regn eller snö: Snö!!!
Rosor eller tusensköna: rosor
Vår eller höst: vår!
Matte eller engelska: Hmm…matte tror jag.

Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Öh, ja!
Vet den om det: Jag utgår från det. =)
Vad tittar du på hos en man: Utstrålningen.

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: jaaa
Bråkat med en kompis: nej

Gillar du att:
Ge kramar: Till en del…
Ge massage: nja, helst få.
Gå promenader i regnet: Nä då blir man blöt.

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: jobbade och var volontär på friidrotts-EM
Svär du för mycket: mm det gör jag nog.
När duschade du senast: i morse.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Mörkblå
Vilken låt lyssnar du på just nu: Snow Patrol – Chasing cars
Vad är bredvid dig just nu: Min kalender och allt annat som är på skrivbordet.
Saker på skrivbordet? Oj, måste jag skriva allt? Pennor, papper, en ren, en äggklocka, små böcker, ett dvd-fodral, en ljusstake och massa annat skräp.
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Mikael från Ikea, i björk.
Vad var det sista du åt: Chicken á la King
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Min älskling!!
Har du en lavalampa: Nä men jag vill ha en.
Hur är vädret just nu: Mörkt och kyligt.
Vad gjorde du igår kväll: Var i skolan till nästan 7, packade, diskade och kollade lite tv.
Vem pratade du sist med på telefon: Helene
Vad gör dig glad: När jag mår bra.
Vart skulle du vilja du åka: Nånstans där solen skiner, sanden är vit och vattnet turkosblått.
Vill du ha barn: ja, numera vill jag det.
Vad ska dom heta: Det får vi se då. 

Lista

Vilken svordom använder du mest? Hmm räknas jäkla skit som svordom?
Äger du en iPod? Nänä men en mp3-spelare har jag
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror på när jag börjar
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute? Nej då fryser man ju!

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nej inte längre.
Vilken var den senaste filmen du såg? Gone in 60 seconds
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En lägenhet
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja det har väl hänt.
Vilken CD-skiva ligger i din CD-spelare just nu? The Hjärta & Smärta EP tydligen. Har inte använt den på länge.
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Vanlig mellanmjölk. Väldigt kall!
När var senast någon stötte på dig? Hmm…jag minns inte…

Använder du huvtröjor? Jaa!! Mys!!! FBK-tröjan och Friidrotts-EM just nu.
Kan du vissla? Jaa men jag kunde bättre förr.
Har du någonsin deltagit i en demonstration? Mmm för högre studiemedel.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Allt som killar i magen!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det tror jag nog, eller jag vet till och med.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 031
Tittade du på tecknat när du var liten? Japp, disneydags is the shit! Och Lejonkungen!
Är du blyg inför det motsatta könet? Inte längre. Men det har väl hänt. =)
Vilken film kan du alla replikerna till? Lejonkungen!!!
Äger du några bandT-shirts? Hmm jo, det ligger nog några hemma hos mamma och pappa.
När flög du senast? Till och från Gran Canaria november -05
Läser du för skojs skull? Jaa det gör jag absolut.
Pratar du några andra språk? Engelska och lite tyska och ännu mindre spanska.
Har du en stationär dator eller en laptop? En laptop, som dock är helt värdelös.
Gör du önskningar eller planer? Båda tror jag. Men mest planer.
Försöker du alltid lära dig nya saker? Mmm, men jag gillar saker som dom är.. =)
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? En tatuering i så fall.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Absolut inte, men klart att han får om han vill! =)
Kan du kasta macka? Japp, rekordet är 5 tror jag.
Vad har du med dig in på bion? Poppisar och cola! =)
Vem var din favoritlärare? Irené (1-3) och Tarja (tyska 6-9)
Har du någonson dejtat någon av en annan ras? Nej jag dejtar bara Homo sapiens sapiens.
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? Ja, det spelar väl ingen roll!!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Skön humor.
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv? Vilken underlig fråga, vad som är attraktivt varierar ju från person till person.
Gillar du din boendesituation? Nja inte helt…men snart så
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst 8-9. Men får jag sova 6 så funkar jag hjälpligt.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nää inte direkt.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23 år… uhhh…=S
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ibland.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Enligt pojken var det han, så jag får väl skriva det då…annars minns jag inte.
Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror inte på Gud.
Vad var det sista du åt? Chicken á la King. Mums!!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Beror lite på, men tror nästan det är killar. Eller det beror nog på föresten…
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att jag borde tänka på det som är positivt istället.
Sover du på sida, mage eller rygg? På sidan som en boll, eller lite på mage.
Tycker du om att krama folk? Jaaa, särskilt en!
Skulle du säga att du är trendig? Nää bara när jeans är inne… =)
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera? Tacka nej, men få en skjuts på självförtroendet.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jaa då blir jag lite grinig.
Tycker du att du är attraktiv? Nja inte direkt.
Vad är du allergisk mot? Idioter och fjortisar… =P
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser? Så länge båda är införstådda med läget så…
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Peter tror jag, det är iaf vad jag hört. 

Hemhemma...eller nåt sånt...

Jahopp då är man i kga igen då. Diskuterade "hemma" med Jenny lite förut, jag vet inte riktigt vad jag kallar hem längre. Eller snarare fortfarande. Jag åker ju hem till kga, men sen hem till gbg igen. Underligt det där. Man känner sig lite rotlös när man inte bor i en lägenhet man vet att man kan rota sig i, utan måste flytta inom 3 år...lite halvjobbigt faktiskt.. =(

Är sanslöst trött i största allmänhet, och på sj i synnerhet. 25 minuter sena idag blev kontentan, så jag missade bussen i krhmn med 3 minuter. Jag blir så frustrerad. Och ingenting säger dom heller så man kan planera om sin resa. Jag blir så trött!!! Tur att man har en snäll pappa som kommer och hämtar en så man slipper vänta en timme på nästa buss (som säkerligen hade varit försenad dessutom), och istället får åka bil hem. Men jag log lite i Karlstad i alla fall. Svårt att inte göra det faktiskt. Och inte enbart för att Färjestad leder Elitserien.. =P

Imorrn ska jag till Kumla! Ska bli skojsigt. Tycker det är kul att ha fått upp kontakten med jenny igen, det blev ju lite sisådär ett tag. Men nu är det ju extra kul oxå, när det snart kommer en bebis!! =)
Hoppas bara innerligt att det blir varmt imorrn så det inte är så förbenat halt! Jag gillar inte Örebrovägen i allmänhet och i synnerhet inte på vintern. När snön smälter på dagarna och blir till glansis i skuggan och på kvällen. Usch och fy. Var ute och halkade i små-rondellerna i stan när jag åkte från syrran förut det var lite läskigt att knappt komma runt i hästrondellen. För att inte tala om kullerstenen, den blir ju som såpa med is på..

På tal om syrran så har hon hittat en riktigt fin lägenhet. Eller ja den är fin nu i alla fall. Tydligen inte mycket att hurra över innan dom tapetserade och hade sig, men nu är det riktigt fint. Skön soffa oxå! =) och ska hon inte använda sängen så kan jag ta den... =P

Gott att träffa mormor och morfar oxå, få se att dom mår bra. Det är nog det jobbigaste med att bo så långt hemifrån, om det skulle hända nåt. Eller när det väl händer, dom börjar ju bli gamla så snart får man väl försöka inse att dom inte kommer vara här hela mitt liv. Jag blir som på nålar när mamma ringer ibland, och undrar om det är dags att sätta sig på tåget eller hämta en bil...usch..nej nu blev jag ju deppig!!!

Ska försöka sova strax tänkte jag. Plocka ur ryggsäcken bara tror jag och packa lite till söndag. Blir väl inte hemma så mycket imorrn kan jag tänka mig. Hmm det är lite lurigt att umgås med folk som är höggravida. Tänk om bebisen vill komma ut imorrn? hua...men Andreas skulle ju va hemma oxå. Tur det annars skulle jag nog freaka ur om det hände nåt. Eller säkert inte men ändå.

Jaja ska väl orka bädda ut soffan då, ska väl inte göra som syrran min... =) saknar min sötis föresten. Kan tycka att vi umgås jämt, men så fort han lämnar mig på tåget så börjar jag sakna honom. Älskling!! <3

Trött trött trött

Jag är helt slutkörd just nu känns det som. Hjärnan känns som stampad pytt i panna. Har inte sovit så mycket i veckan, som vanligt då, men imorrn åker jag hemåt och blir lite bortskämd ett par dar, och så får jag sova ensammen. Jag sover ju bäst då, så är det ju tyvärr...Men det ska bli kul iaf, på söndag ska jag åka bräda!! med malin och mattias i Borlänge, Romme Alpin. det blir säkerligen bra, men jag har inte åkt på två år nu så vi får väl se hur det går.. =)
Håller på och packar nu, det blir ju en stor västa när jag ska ha skidkläder med mig.
Sen ska jag ju till Kumla oxå, och hälsa på Jenny. Kul att hinna ses en gång till innan bebis kommer. Man vet ju aldrig när den känner för att komma fram. =)

Annars då...jo pusslar med flytten vi får se när det blir, men senast 1a mars iaf. Blir nog några dar innan hoppas jag. Får börja packa lådor nästa vecka. Även om det inte är så långt vi ska flytta så är det ju jobbigt att bära sakerna i påsar eller så. Måste ju packas annars funkar det inte.

Har lämnat in CAD-uppgiften nu oxå, skönt att ha en grej klar. Ska ta tag i betonggrejen oxå, skulle få lite material av pappa i helgen. om han kommer ihåg det förstås. sen är det ju beachgasque nästa helg!! wee!! sandigt värre som vanligt.. =P

Nää...packa nu...sen sooovva....