Aktiv dag

Idag har jag haft fullt upp hela dan. Somnade sent igår efter en kväll på Chalmers, blev dock inget öltält eftersom det var galet dyrt att gå in där utan vi hamnade på john l's, vilket inte var fel alls. Hade riktigt trevligt med gott sällskap och det blev lagom många Nik's, så jag har inte mått konstigt idag.

Blev först en tur till Landala idag, jag var pengakurir med Staffan som bodyguard, och så fick jag handlat på systemet det jag ville ha. Sen var jag hos Maria en sväng och fick min fleecetröja tvättad, jag glömde ju den när vi tvättade i söndags. Vi(hon) fixade lite med kyckling och så som vi ska ha i baguetterna imorrn, så det var klart. Sen råkade jag glömma tiden lite så det blev lite brådis in till stan för att möta syrran vid tåget.

Ikväll har vi varit ute och käkat, blev Jensens, och det verkar ju funka perfa så länge inte Malin och Mattias är med... =P Idag bröt jag trenden och åt inte kycklingfilé, utan fläskfilé, och det var riktigt gott det oxå. Och sen fick jag min efterlängtade flurry med daim på donkan, jag har längtat efter en sån sen i fredags ju...

Imorrn är det Valborg, den roligaste dan på hela året!! Champagnefrukost, föreningsparad till Trädgårn, picknick, Cortége och grilla är vad som står på programmet för dagen. Och det verkar som om vädret är på våran sida så det blir förhoppningsvis en kanondag!

Astin är på kylning, köttet ligger i marinad, rocken är framme, majblomman sitter i sin tofs, nu är det bara att sova kvar så är jag laddad sen!! Natti natti!!

Wow!

Jag underskattade det fina vädret idag. Det är inte bara fint väder, det är kanon kalasväder!
Efter att ha boxats och dansat dansmatta i sisådär 2 timmar så tog jag en promenad, och det var så varmt ute att linne och trekvartsbyxor kändes som överdrivet mycket kläder. Termometern visade 22 grader i skuggan när jag kom hem, helt sagolikt ju.

Efter denna nyttiga dag blir det nu öltält på Chalmers i gott sällskap. Hoppas på en lika bra öltältsfinal som förra året. Dimmiga minnen sa nån, jag vet inte riktigt, jag minns inte... =P

Helg med besök

Ja i helgen har vi ju haft besök här, därför har jag inte skrivit nåt här. Malin och Mattias har varit här, eftersom jag och Malin skulle på Göteborg Horse Show i fredags. Har haft jättekul hela helgen, det är tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra.

I fredags var vi ju i Scandinavium hela dagen, det var kul, mycket hoppning och det gillar ju jag. Hade iofs hoppats på att få se Briar, men det sket sig...köpte mina sedvanliga strumpor, dock bara 7 par i år, mot förra årets 13... =P
Lördagen spenderades på Backaplan och i stan på shoppingrunda, jag fick tag i en klänning och en vårjacka. Toknöjd med båda, nu ska jag bara ha ett par vita byxor så blir det en perfekt sommaroutfit.
På kvällen hade vi planer på att gå ut, men vi var nog inte riktigt på humör så det blev en massa omgångar Mario Kart, bowling och baseboll istället... =)

Igår skulle dom hem, så vi kollade bara på hoppfinalen på tv och sen drog dom. Sen blev det söndagmiddag som vanligt, men inte så länge eftersom vi hade tvättid. Så gårdagkvällen blev framför tvn med Mario Kart mellan hängningarna...

Idag borde man gå utanför dörren och njuta av solen, det verkar varmt och skönt ute. Får se när jag orkar göra det, jag tror jag ska boxas lite med tvn...

Shoppingdag

Oj, har visst inte hunnit skriva nåt här idag...har varit på vift och sen har jag städat och grejat. Träffade Anna idag och var och shoppade te på Backaplan, tog en sväng i Nordstan och sen åt vi lunch hemma hos henne oxå. Trevligt, nu har jag lite nya tesorter och så köpte jag några söta burkar oxå att ha allt te i. Så nu är det så fint här i köket med burkar och sånt. =)

Sen var det hem och diska och greja, och så kom Malin och Mattias i kväll. Så vi har ätit middag, kycklingspett och potatisgratäng, och så har vi spelat Wii! Och jag vann i wii-bowling! Jag har aldrig slagit Mattias i bowling förut, så nu är jag glad!

Men nu är det dags att sova, imorrn ska vi ju upp och iväg hela dan! Göteborg Horse Show i Scandinavium står på programmet. Blir säkert trevligt, det brukar det vara. =)
Natti Natti!


Wiiiii!!!

Hihihihi så där gick det med att fundera...vi åkte förbi Media Markt när vi skulle handla mat och så råkade det slinka med ett Nintendo Wii när vi gick ut. Åh så kul det är, Wii sports följer ju med och det är kul men lite jobbigt oxå, och så köpte jag Mario Kart till oxå. Och det är så sjukt roligt så jag vet inte vad. Ska bara köpa en kontroll och en ratt till oxå så kommer det bli apskoj!!

Nu har jag gjort av med pengar för flera månader känns det som...blir ingen mer übershopping nu, bara om jag hittar några snygga kläder...ska ju försöka spara lite pengar hade jag tänkt, får väl se hur det går med den saken...=P

Snart är det sängdags, blev ju inte mycket sömn inatt direkt, så jag behöver sova igen lite. Imorrn ska jag träffa Anna en sväng, och sen kommer ju Malin och Mattias imorrn kväll nån gång så jag (vi) behöver städa lite här...som vanligt...lovade visst Malin att köket skulle vara snyggt så de kan laga mat när dom kommer. Har lite att göra med andra ord...

Natters natters...

Shopping!

Nu är jag hemkommen efter ett par timmar på stan. Så skönt att kunna gå runt och köpa det man behöver och inte behöva räkna efter om man har råd! Men givetvis fanns inte alls så mycket snygga kläder som det gjorde förra veckan när jag inte hade pengar...fick ändå tag i några saker jag kollat ut, så alltid nåt. =)

Har lämnat in det där förbannade utkastet nu, det fick duga som det var jag orkade inte greja nåt mer med det. Trött är jag och huvudvärk har jag oxå...borde nog kanske äta och dricka lite, har inte ätit sen 11.30 nu, och mitt vatten tog slut när jag var i stan.

Sitter och filosoferar över om jag ska spendera mer pengar...är i valet och kvalet om jag ska köpa ett Nintendo Wii. Det verkar ju sjukt kul, och nu finns ju dessutom Mario Kart till den, så jag är riktigt sugen. Men jag ska kanske fundera någon dag till. Tveksamt om jag får den innan helgen i vilket fall...

Mellanmål verkar vettigt...sova lite middag kanske oxå vore skönt?

Äntligen!!!

Nu är det äntligen, äntligen slut på svälten!!! Nu har jag fått pengar!!! Känns så sjukt skönt att ha betalt tillbaka mina skulder, betalt alla räkningarna och ändå ha pengar kvar som räcker till en schyst shoppingrunda. Och jag har inte ett dugg dåligt samvete för att jag kommer spendera pengar nu, jag har inte gjort av med många kronor på mig själv de senaste månaderna.

Har haft en bra kväll, Maria kom hit och vi åt middag och bakade blåbärspaj, smarrigt! Sötis är ju på omsitts så det blev lite tjejkväll. Bra med sådana ibland, så fick vi planera lite inför Valborg och så.
Har planterat om mina små planteringar oxå, jag hoppas de överlever min behandling nu jag är inte så jättebra på sånt där. Det är väldigt fullt i fönstrena just nu, men bara de blir lite större och det är slut på frostrisken så ska de få flytta ut på balkongen, jag tror de kommer trivas finfint där ute i solen och värmen. =)

Har inte gjort så mycket på utkastet som jag borde, men jag har iaf fixat med en del källor och så ska jag jobba vidare på avgränsning, metod och sånt blaj. Och lite mer text och bilder behöver jag nog fylla på med oxå...men jag tänker inte sitta uppe hela natten, jag har faktiskt lektion imorrn kl 8. Och den måste jag som vanligt verkligen gå på. Återstår att se när jag får sällskap oxå...

Ska nog spela lite på
blip nu, massa nytt roligt där ju, innan jag går och sover. Men jag tänkte inte bli sittandes till 4 inatt, som jag blev igår. Lite mer än så behöver jag nog sova...

Ännu en sommardag

Åhh det är fortfarande soligt och varmt väder! Undrar hur länge vi får ha det så här? Hoppas iaf det blir fint i helgen och på valborg. Sen kan det kvitta fram till sommaren. =)

Idag står skrivande på programmet, vi är inte direkt klara med utkastet som ska in imorrn. Har fått fram en del fakta men allt är ju på engelska så man måste översätta allt och se om det är nåt att ha och sen ska man formulera det på ett bra sätt utan att kopiera meningar rakt av. Jag hatar att skriva rapporter...

Nån gång under dagen ska jag gå ut i solen oxå, måste ju underhålla min solbränna. =D Och så behöver jag röra på mig rent allmänt, min viktpakt går ut om en vecka och jag har lite kvar innan jag är där jag borde...Ta cykeln ut till Saltholmen eller Fiskebäck kanske, och ta med en bra bok och sitta där i solen och läsa. Eller en bok om jordbävningssäkra hus...=P Låter som en plan tycker jag.

Nu är det frukostdags, och sen kommer sötis hem så vi ska sätta igång med skrivandet...

Grilla

Nu ska vi ta och laga middag här. Jag har sommarkänslor så det blir grillad karré, klyftpotatis och grekisk sallad. Mumma!!

Det var så skönt ute förut, man behövde inte ens ha långärmad tröja på sig! Jag älskar när det börjar bli varmt så man slipper ha tjocka jackor och tröjor på sig. Och bara jag får pengar ska jag shoppa massa vårkläder! Tycker CSN kan skynda på lite nu, jag orkar inte vänta tills på fredag...

Nu ska jag göra marinad, så det blir mat nån gång...

Bilder

image197

    

image198

Sommarhelg

Helt underbar helg har jag haft, det gjorde oerhört mycket att få komma bort från stan en sväng. Känslan när jag kom upp i fredags, och gick ut på altan och ställde mig, det var alldeles tyst förutom lite måsar och solen värmde som på sommaren. Livskvalitet!

Så nu har jag skaffat mig årets första solbränna, hihi! I lördags var vi inne i Grebbestad, det var lite aktiviteter eftersom det var ostronöppnarmästerskap. Så man fick kolla på bryggeriet och se hur dom brygger öl, och så var en av sjöräddningens båtar där så man fick gå ombord och titta, och så köpte vi färska räkor från en fiskebåt som låg där i hamnen. Färskare räkor än så går nog inte att få! Mycket smaskigt mellanmål! =)
Resten av dagen roade jag mig med att titta på mamma när hon grejade i rabatterna och planterade blommor och sånt, och på kvällen grillade vi.

I går blev inte så mycket gjort, bara en sväng in till Grebbestad innan jag åkte hem. Sen var det kalas ute i fiskebäck på kvällen. Inte fel med grillat igen, speciellt inte på en altan i solen med utsikt över havet.

Nu ska jag bege mig till Chalmers bara jag duschat, har en bok att hämta på biblioteket. Sen blir det läsa och skriva ikväll, ett utkast till arbetet i husbyggnadsteknik ska in...

Kanske

Kanske är det så det är. Kanske är det inte det här jag ska pyssla med. Kanske jag är ämnad för något annat. Kanske jag tar mig vatten över huvudet. Kanske mina mål inte ska uppnås. Kanske platsar jag där nere, där jag minst av allt vill sluta. Kanske är det där jag hör hemma. Kanske det vore lika bra att ge upp på en gång, och sluta plåga mig själv. Kanske vore det bra om jag försökte lyssna på vad mitt hjärta säger mig. Kanske jag skulle ta kontroll över mitt liv igen. Kanske jag bara skulle bry mig om vad som är bra för mig. Kanske jag skulle sluta göra saker för andras skull.

Kanske mitt liv är helt åt helsike och jag är helt fel ute i allt jag gör


Bloggtoppen

För övrigt ligger min blogg på plats 6198 på Bloggtoppen...bara så ni vet...jag är statistiknörd så jag tycker det är kul att se hur många som besöker min blogg och sånt.

Solsken och varmt!

Idag har det varit kanonväder ju!! Man behövde inte ens ha jacka på sig när man gick i solen, jag trodde knappt det var sant när jag gick till vagnen.
Har varit och letat böcker till Husbyggandsteknik-arbetet, och faktiskt så hittade jag några. Så det får bli helgens lektyr, se om det är något användbart.
Promenad i botan med Maria oxå, det var härligt men det blåste lite kyligt där. Men massa blommor som blommar nu, så det luktade så där vårigt och härligt. Var inte på fotohumör dock, så det får nog bli en tur dit nästa vecka oxå med kameran i högsta hugg!

Ikväll har vi tvättat, och så har jag lagat mat och jag tror jag överträffade mig själv lite. Jag lyckades med konststycket att panera fiskfiléer och sedan steka dem på lagom värme, så att paneringen blev så där bra som den blir när mamma gör! Jag är så nöjd med mig själv.

Nu blev jag på dåligt humör, ska bli så skönt att åka bort i helgen, jag behöver verkligen vara för mig själv ett par dar. Det här stället driver mig till vansinne, jag orkar verkligen inte bo så här många dagar till. Helst skulle jag nog flytta upp till Grebbestad på en gång nu, om det inte var för att jag är så jäkla mörkrädd och harig. Hoppas helgen blir bra i alla fall, jag vill bara bli ompysslad och vara i fred. Lite motsägelsefullt kanske, men så är det. En del kan hålla balansen, andra inte.

Dags att hämta tvätten nu, sen ska jag packa och sova. Försöka sova i alla fall. Tåget går 13.05 och jag måste till skolan innan. Som vanligt. Får se om jag åker på lektion och går lite tidigare så jag hinner hämta väskan hemma, eller om jag ska ta med mig allt på en gång och sitta och dega i stan när jag väntar på tåget. Det lär märkas. Nu ska jag iaf ta fram papprena jag ska ha med mig imorrn, så jag inte glömmer dem.

Natters...

Mer bilder från Saltholmen

   

Hur överlever de?

image192

Önskedröm

Nu har jag sovit på soffan i 1,5 timme och drömt massa skumt. Inga sanndrömmar tyvärr, jag drömde nämligen att Linköping ledde med 9-0 i hockeyn. Men det stod bara 2-0 när jag vaknade och nu har jävla-skit-HV vänt. Kanske jag skulle sova en stund till? =P

Jag kunde inte sagt det bättre själv

I didn't lose it, it's just in a place that I don't know about! - Betty Suarez

image191

Lunch på gång

Sådär nu är maten i ugnen, riset på spisen och salladen är på gång i tanken. Det blir kyckling med fetaost-täcke och ris. Smaskens!

Ipren hjälper fortfarande inte mot huvudvärken, kanske mat funkar bättre. Man kan alltid hoppas...

Till lunchen blir det troligtvis Ugly Betty! Måste uppdatera mig på den serien igen känner jag, så jag ska se om den från början. Har bara sett avsnitten en eller två gånger, så det är dags att se igen nu känner jag. På tisdag börjar 5an sända igen, och den 27 börjar de i USA, och jag lääääängtaaaar!!!

Inget vidare

Det är inget vidare med mig idag heller, huvudvärken fortsätter med oförminskad styrka. Jag fattar verkligen inte vad jag ska göra åt den, som sagt Ipren funkade inte i natt, men får nog prova en nu igen. Jag är helt slut, jag orkar inte mycket just nu. Huvudvärk suger!!!

Ska ändå försöka mig på lite aktiviteter idag, som att komma igång med husbyggnadstekniken kanske, och så ska jag försöka gå på matnat-mötet oxå. Var evigheter sen jag var på ett möte nu, så jag vill ha lite koll känner jag.
Mat är bra oxå, det tänkte jag försöka ordna nån. Är absolut inte sugen på nudlar idag, så det krävs en lite större kraftansträngning för att få fram nåt ätbart. Men det är nog lika bra att jag börjar jobba på det nu, annars blir det väl aldrig av...

Nytt försök

Nu har jag suttit och slösurfat och spelat bloons i typ 2 timmar och huvudvärken har inte blivit bättre. Men det är tyst inne i sängen så jag tänkte göra ett nytt försök att sova. Återstår att se hur det går.

Åt helsike

Min sovplan gick åt helsike, precis som vanligt. Hann inte somna innan sötis la sig, och eftersom han är förkyld så snarkar han konstant. Och jag med min sprängande huvudvärk som inte ens Ipren verkar kunna fixa, behöver tyst omkring mig för att kunna sova. Så jag gav upp, och här sitter jag nu. Arg, frustrerad, ledsen och med ett huvud som bara vill gå härifrån.
Jag hittar inga bra öronproppar, och dessutom tror jag knappast att det hjälper just nu, så jag vet inte vad jag ska göra.Jag får väl sitta här och vänta på att han ska gå upp så får jag sova imorrn på dan istället. Just nu ser jag ingen annan utväg, jag blir bara mer och mer irriterad och ledsen. Jag är i så sjukt behov av att få sova ostört. Det är ett par veckor nu sen jag gjorde det sist. Jag mår verkligen inte bra...

Huvudvärk

Har sjukt ont i huvudet just nu, så jag funderar starkt på att gå och lägga mig ganska omgående. Behöver verkligen sova ordentligt, jag blir sjuk i huvudet om jag inte gör det. Kunde inte sova inatt för sötis låg och lät en massa, så klockan blev väl närmare 4 tror jag. Sen skulle han upp vid 8 så då vaknade jag medans han grejade här ute, och sen sov jag till typ 11-12 nångång. Så visst jag sov länge, men när jag inte får sova ostört så blir jag bara tröttare. Tänkte försöka komma i säng innan honom ikväll så jag sover ordentligt när han lägger sig. Återstår att se hur det går.

Har iaf varit ledig idag, och inte fått så värst mycket gjort. Men har trots min trötthet varit ute på en ordentlig cykeltur, Saltholmen tur och retur. Enligt Trafikkontorets
cykelplanerare så blir den sträckan runt 12,5 km. Tycker den sidan för övrigt är kanon, nu vet man hur man kan cykla, hur långt det är och ungefär hur lång tid det bör ta. Kanon!
Vid Saltholmen var det jättehärligt, soligt och varmt, men lite kylig vind så det var bäst att sitta i lä. Men solvarma klippor är helt underbart oavsett om det blåser eller inte!!
Och dessutom, det ultimata tecknet på att vår och sommar är på väg, doften av nyklippt gräsmatta! Helt sagolikt gott ju! Åkte förbi en tomt där dom höll på att klippa gräset och jag hade god lust att stanna bara för att kunna dra in doften ordentligt, men det hade nog verkat märkligt...

Imorrn är det skola efter lunch, återstår att se hur det går med det...jag har tappat all plugglust igen. Tror jag skulle behöva komma bort i helgen, hoppas verkligen mamma och pappa ska till stugan så jag kan åka dit och bli ompysslad.
Nu behöver jag sova, och det omedelbums!! Natti natti!


Klant v 2.0

Jag är verkligen inte smart. Satt och sorterade i ordning de ungefär 500 bilder jag framkallat för att kunna sätta in dem i album. Då upptäcker jag att jag framkallat fel storlek, så korten passar inte i albumen. Vad göra? Jo, sitta och klippa av ungefär 1 cm på varje bild för att sedan sätta in det i rätt album.
Jag blir bara trött på mig själv....

Haft en ganska lugn och skön eftermiddag, Sara kom över på fika en sväng så jag fick ta och städa och diska lite. Och så bakade jag en sockerkaka, men den blev misslyckad som vanligt. Dom vägrar bara växa!!! Men efter viss konferering med Mormor så har jag beslutat mig för att köpa nytt bakpulver, för nu har jag provat allt annat!

Dags att sova nu, minst sagt. Fastnade lite med Bloons, som är ett oerhört beroendeframkallande spel. Ledig imorrn, så egentligen ingen större fara att jag är uppe nu, men jag har nog lite att pyssla med ändå. Hoppas hett på att få mail om lägenhetsvisning imorrn, en sån där lägenhet ute som vi var och tittade på. Vill ha vill ha vill ha!!!!

Natti natti!!

Klant

Jag är lite klantig ibland. Trodde jag hade lektion både före och efter lunch idag, men när jag kom hit nu på em så visade det sig att det inte alls var så. Vet inte var jag fick det ifrån, jag kollade ju igår och kom fram till att jag bara gick till lunch. Det låg visserligen en lektion på schemat, men den kursen har jag ju redan läst.

Men nu fick jag iaf tid att kolla upp lite inför arbetet i husbyggnadsteknik, och så ska jag till studievägledaren vid 14 och kolla lite vad jag ska läsa i höst för att fylla ut schemat. Blir förmodligen en massa matte, eller ja 12 poäng, och så lite betongbyggnad. Det blir nog bra hoppas jag. Jag kanske borde läst byggingenjörsprogramet på en gång egentligen, för det verkar faktiskt mycket roligare så här i efterhand. Och lite trevligare folk som går där vad jag vet...jaja lätt att vara efterklok.

Idag hade CSN fått in min komplettering äv poäng oxå, så nu får dom fan i mig ta och sätta fart. Ska nog tringa och hetsa dom lite när jag kommer hem så jag får besked snart. För när dom väl beslutat så tar det typ 4-5 dar innan man får några pengar, och jag skulle behöva dem den här veckan...

Ganska ok väder idag oxå, får se om det blir någon cykeltur idag. Kanske botaniska? Det är ju så fint där, speciellt nu när det är varmt så saker börjar slå ut ordentligt. Kanske får med mig Maria och Sara dit, eller så åker jag själv och filosoferar över livet, det är oxå skönt ibland.

Nu kan jag nog snart dra mig bortåt studentcentrum, jag fick komma efter 14 så 14.01 borde ju bli bra...=P

Söndagkväll

Det blev en lite cykeltur till slut, vi skulle ju iväg och äta så då tog jag cykeln. Skönt att röra lite på sig, speciellt när man inte behöver ha jacka på sig. Äntligen känns det som om våren nog kanske tänker stanna nu!!
Gott med grillat kött oxå, första för året! Jag är picknicksugen nu så det knakar om det!

Imorrn blir det skolan från 8 till 15, ser inte fram emot det alls, men det är väl ett nödvändigt ont antar jag. Dessutom ska jag ringa och tjata på CSN, jag måste ha pengar nu!!!

Har kollat på film nu så jag är lite seg. 40 year old virgin, den var sådär, jag visste redan hur den slutar. Men alltid nåt att fördriva tiden med.
Ska nog borsta tänderna och lägga mig snart, så kan jag i alla fall läsa en stund om jag inte kan sova direkt. Måste upp till skolan imorrn så jag kan inte somna för sent.

Sommar och sol (lite i alla fall)

Ja när det står 19,3 grader på termometern, då känns det nästan som om det kunde vara sommar! Solen skiner och det verkar jättehärligt ute just nu, men det är en del moln på gång. Borde ge mig ut så fort som möjligt, men jag måste äta frukost först jag är så tokigt hungrig!!

Läskväll

Jag har ägnat större delen av kvällen åt att läsa. Jag har faktiskt bara sett ett avsnitt Vänner, och det var när jag åt och inte kunde hålla boken samtidigt.
Jag rekomenderar verkligen de här böckerna, "Den vita massajen", "Den vita massajens dotter" och "Resan tillbaka till den vita massajen". Jag har läst ut allihop på tre dagar tror jag, varav två idag.

Kladdkakan blev god, även om den del smet läckte ur formen i ugnen. För nyttighetens skull skippade jag grädden och hade mixade aprkoser till istället, och det var jättegott! Så jag är allt nöjd med mig själv i alla fall. Men imorrn behöver jag röra lite på mig igen, får nog bli en cykeltur nånstans. Har för mig att det är nåt jag ska göra imorrn, men jag kan inte riktigt minnas vad...

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för kvällen, jag börjar bli trött. Återstår att se när sötis kommer hem, det kan man ju aldrig riktigt veta...kanske han gör som förra helgen och lyckas komma hem utan att jag vaknar, (och istället skrämma upp mig som han gjorde då...)

I vilket fall...tänkte försöka att inte sova hela dan imorrn, utan komma ut lite, speciellt om det är fint väder. Det är ett tag sen jag var vid havet, det kanske är ett tänkbart mål om solen skiner?

Kladdkaka

åååh jag blev just sådär sjukt sugen på kladdkaka! Jag bara måste gå och handla så jag kan gör en!! Var så längesen jag åt det nu, det blir nog en bra kväll det här. =P

Softarlördag

Än så länge har jag inte gjort mycket idag, mest legat i soffan och kollat på tv faktiskt. Och uppdaterat bilddagboken lite oxå.
Men ändring blir det nu, jag är på väg till biblioteket i stan för att låna dom andra böckerna om den vita massajen. Såg att den tredje oxå fanns där nu, återlämnad idag! Weee!
Hade tänkt att cykla in först, men det är så trist väder så jag har ingen lust med det. Dessutom är jag lite sent ute nu, så jag skulle inte hinna med cykel knappt tror jag. Eller det kanske var att ta i, men ändå...

Alltid bra att komma utanför dörren...tror jag ska sätta upp ett nytt mål för mig själv. Att jag varje dag ska gå någonstans utanför lägenheten. Det är nog bra tror jag, även om man inte rör sig massor så blir det ju iaf något om man så bara går till torget. Jag behöver ju röra på mig så det är nog ett bra mål.

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, jag har inte orkat städa nåt här så jag tror inte jag ska dra hit nån. Blir väl Vänner och nudlar, för jag orkar inte diska idag heller...

Nu börjar jag få bråttom, har inte ens kammat håret än för toan är belägrad som vanligt...kanske jag ska hetsa på lite så jag kommer iväg nån gång!


Vill ha!!!

Ååååhh nu har mitt favoritknivställ kommit i den perfekta Emelie-utgåvan!!! Me want, me want me waaaaaant!!!!

image190

Varm dag igen

Det var vårväder idag oxå, i alla fall fram till typ efter lunch. Sov apdåligt inatt, och mådde inte kalas imorse när jag skulle upp. Tog mig iaf till skolan och fick lite klarhet i inomhusmiljön, med betoning på lite, och fick fixat med omregistrering och avregistrering på kurser.
Träffade Maria en sväng på torget och kollade runt där lite. Jag längtar tills jag har lite pengar, då ska jag köpa te och snygga teburkar! Har hittat tre olika på te- och kaffehandeln som jag vill ha, får väl fråga min sambo om hans åsikt oxå, men jag gillar dom skarpt!
Sen åkte jag på en liten utflykt, nämligen till Backaplan, för att spana in den nya Gina Tricot-butiken där. Är ju på jakt efter en skjorta, men den fanns inte där så det blev en tröja istället. Och eftersom det var invigning idag så var den billigare, så jag har fortfarande 50 kr kvar på mitt presentkort. =)

Resten av eftermiddagen har jag ägnat åt att läsa ut "Den vita massajen", det var en riktigt bra bok! Imorrn ska jag in till stan och låna fortsättningen tänkte jag, för jag fastnade verkligen för hennes sätt att berätta.

Nu ikväll har vi ätit kyckling med bacon och champinjoner och kollat på hockey, och det var ju en jäkla skitmatch! Jag hejar ju faktiskt lite på Linköping, i alla fall betydligt mer än på HV.
Sen försvann sötis till Lindholmen, så nu sitter jag här och kollar lite på Vänner och funderar på hur länge jag orkar vara vaken. Ska bli skönt att slippa gå upp jättetidigt imorrn, sova ut är verkligen skönt ibland. Biblioteket stänger 17 så jag behöver inte stressa jättemycket.

Har inga direkta planer för helgen i övrigt, sötis ska bort imorrn kväll med, och jag funderade på att bjuda hit nån men jag orkar inte städa, så vi får väl se om nån annan gör det åt mig. =P Annars blir det bara en hemmakväll med mig själv, och det är ju oxå skönt. Har känt ett litet växande behov att vara för mig själv på sistonde, så det är ju bra om jag får det. =)

Sommarlängtan!

image189

Får man inte världens sommarkänslor av den här bilden?? Den bara skriker ljummen sommarkväll...kan inte CSN snabba på lite så jag kan införskaffa mig biljetter till lämpliga konserter? Såg att Håkan Hellström blir förband i Strömstad, det lockar ju lite men å andra sidan blev biljetterna dit lite dyrare...jaja återstår att se. Nu vill jag i alla fall att det blir sommar snart!!!

Vitsippsdalen

image188

Vitsippsdalen i Botaniska Trädgården, 10/4-08.
Jag tror bestämt våren nog ändå är här nu...
(Bara för det kommer det snöa när jag vaknar imorrn...=P )

Det kanske kommer en förändring

Älskling, jag har hittat in från mörkret
Det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tar
En nystart, jag tänker nya tankar
Men allt det där du föll för, finns fortfarande kvar
Allting har förändrats, men jag känner likadant

(Text: J. Berg, lånat från kent.nu)



Jag har en ny favoritlåt, jag kände det redan efter halva första lyssningen...kent har gjort det igen, en alldeles underbar b-sida till en singel...

Knäkoll

Just det, jag har ju varit hos läkaren idag och fått min dom om mitt knä. Den var väl okej. Korsbandet är inte av, men det har nästan varit, så det håller på och läker ihop nu. Däremot har jag en spricka i ena menisken (man har två i varje knä har ju Icka lärt mig =) ) Men eftersom jag inte har några typiska meniskbesvär så blir det ingen operation, och det känns rätt skönt. Men får jag problem i framtiden så kommer dom gå in och antingen ta bort menisken eller laga den om det går. Så vi får se hur det här blir.
Ska i alla fall fortsätta träna, hon verkade förvånad att jag inte fått remiss om sjukgymnastik, men hon gav mig inte någon heller så jag vet inte. Men cykla var bra, springa kan jag inte räkna med att kunna göra på 4-5 månader. Träna benmusklerna var det viktigaste, eftersom dom får hålla knät när det inte är 100%.

Så så fort pengarna ramlar in på mitt konto ska jag knata iväg och börja träna med Sara och Maria. Tills dess får cykeln bli min bästa vän, tror jag ska premiära redan idag. =)

Nu är det dags för lunch!

Drömmar...?

Hahahaha nu har mitt undermedvetna slagit till igen! Om jag somnar om efter att ha varit vaken en stund brukar jag drömma jättemärkligt,  och idag var inget undantag. Jag drömde precis att Charlotte Perelli skulle sjunga i Eurovision iklädd en klänning som var gjord av en stor Färjestadflagga. Oh my god! Jag vet inte riktigt vad jag tror om det...=D

Märkligt

Ja det var ju en spännande väderdag...regn, åska, hagel, snöblandat, sol, moln och blåst. Åh vad kul det är att bo i Göteborg! =P

Har iaf varit ute och rört lite på mig idag, har varit på psykologen och fyllt i nån undersökning, och sen har jag promenerat i vitsippsdalen oxå. Jättefint där, dit ska jag gå fler gånger, nån dag när det är trevligare väder.

Nu tappade jag tråden här, det var nån som började prata med mig. Vore nog bra att fixa mat här snarast, annars kommer det bli krig.

Ska iaf se på tv kl. 21, så det är väl bra om jag gör nån nytta idag med...

Åska

Men allvarligt, nu kom det världens jäkla blixt och åskknall! Blääää, jag hatar åska, måste det komma redan så här tidigt!?!
Men det verkar ljusna på inåt stan, så kanske det blir bättre snart igen...

Frosen

image187

Märklig sömn

Hade som sagt hoppats på en bättre dag idag, men jag vet inte. Har sovit ganska gott, men drömt konstigt och vaknat vid konstiga tider. Och när klockan väl ringde så somnade jag om och drömde ännu märkligare. Det är bara det att jag inte minns vad jag drömt, det bara ligger som en skugga i huvudet och stör. Precis som det jag drömde igår, men det minns jag tydligare.

Skulle ju vara i skolan nu, men eftersom jag somnade om så har jag inte hunnit mycket längre än så här...så nu ska jag slänga mig i duschen när jag vaknat till och sen äta nåt innan jag drar iväg. Har hört ryktas att jag ska ta en promenad i vitsippsdalen senare i eftermiddag, men jag hoppas verkligen att det inte börjar regna i så fall. Var soligt när jag gick upp, men nu är det mörka moln över hela himlen. Tråkigt, jag vill ha sol!!!

Frukost ja...nudlar eller mackor? En av livets stora frågor...=P Vi börjar med att duscha så blir det nog bra...

Orka...

Jag orkar inte formulera nåt vettigt inlägg idag, det är alltför mycket som snurrar i mitt huvud...tror jag bara ska gå och sova, så kanske det känns bättre imorrn.
En bra sak idag, jag har mindre ont i ryggen än igår...annars är det mesta som vanligt...eller föresten, en bra sak till, jag har varit hos Sara. Det var trevligt, vi är så kassa båda två som aldrig ses. Vi bor ju för fasen typ 50 meter från varandra. Om ens det...

Jaja...imorrn blir en intressant dag. Sova är nog bra...

Hemmakväll

Nu har jag haft en riktigt skön hemmakväll, bara för mig själv! Sötis är och vaktar poseidon så jag har bara haft det lugnt och skönt här. Inte gjort så jättemycket, fixat mat, kollat lite vänner, och så Cashmere Mafia på tv. Gillar den serien, den verkar bra. Får se om jag lyckas se avsnitten på tv, eller om det blir att ladda hem. Har ju en förmåga att glömma saker som jag vill se på tv...

Så skönt att det är klart med sommarjobb oxå, men det är lite svårt att få in det i huvudet att jag inte behöver oroa mig mer för det. Nu behöver jag bara oroa mig för hur det kommer bli, att börja på ett nytt ställe och allt. Jag är inte så bra på sånt...

En annan bra sak är att Ipren hjälper mot min onda rygg, nu kan jag ju till och med röra mig utan problem. I alla fall nästan utan problem. Hoppas jag får sova bättre i natt, jag behöver verkligen det. Måste upp till lektion imorrn bitti kl.8, genomgång på husbyggnadstekniken ang. projektet man ska göra. Bra om man går på det antar jag, så jag kommer igång med det så snart som möjligt. Måste komma fram till vad jag vill skriva om oxå...usch jag är omotiverad för skolarbete!!!

Nä...lite Vänner kanske piggar upp...tror jag ska förflytta mig till soffan, min rygg vill ligga ner även om den inte gör så ont.

Sommarjobb!!!

Jag har fått sommarjobb!!!! Weeeeeeeee!!!! Konsum i Grebbestad är mitt nästa karriärsteg! =P
Blir säkert kanon! =) Så jäkla gött att det är klart!!!

Duktig

Sådär, nu känner jag mig riktigt duktig. Har mailat och fått svar om VR, ringt ang provjobb, samt sökt ännu ett sommarjobb. Nu återstår bara att äta nåt, tokigt hungrig är jag...

Ont i ryggen

Usch jag har så jäkla ont i ryggen! Igår när jag fixade mat så högg det bara till i bröstkorgen och gjorde skitont, sen flyttade sig smärtan till ryggsidan istället och sedan dess har jag inte kunnat röra mig ordentligt. För att inte tala om sova... Det känns ungefär som när man sträcker en muskel, så det är väl det jag har gjort, eller så har någon nerv hamnat i kläm.
Har försökt sträcka ut ryggen, trycka ihop den, bara ligga still, böja och bända, men inget funkar. Tänkte ju att det kanske var något som behövde hoppa rätt, men det verkar inte vara felet.
Ska ta en ipren nu och se om det hjälper, så kanske jag kan röra mig lite i alla fall. Skulle vara gött att ge sig ut i solen lite, behöver byta en skjorta jag köpte i fredags oxå. Eller kanske en cykeltur skulle funka.

Har inte orkat skriva nåt i helgen, ibland får jag bara torka i huvudet...har inte gjort så mycket värt att skriva om heller iofs. Kalas i lördags kväll, trevligt, schysst lägenhet, god mat osv. Slödag igår då pga pajad rygg, bara middag som vanligt och sen fortsatt slö.

Kollade klart på sista vännersäsongen igår, så nu är frågan om jag ska se om serien igen, eller om jag kanske skulle ta nån annan. Scrubs kanske? Eller Ugly Betty? Eller kanske nån serie som jag inte sett alls? Förslag???

Måste ringa om provjobbning hos Hanssons oxå, och så hoppas jag att sista poängen från vr-kursen kommer nu snart, jag är så luspank så det finns inte...

Lördag

Jag har rubriktorka....

Har bara slöat idag, inte gjort många knop alls. Typ ätit frukost och kollat på några Vänner-avsnitt..dumt egentligen för jag upptäckte inte att solen kommit fram förens jag var tvungen att gå in i duschen och börja göra mig i ordning, vi ska nämligen på kalas ikväll. Blir hämtade om 20 min så man borde väl skynda sig lite kanske. Hade tänkt platta håret, men det hinner nog inte torka så mycket...

Gårdagkvällen var trevlig,
dom var så duktiga! Synd att det inte var mer folk bara. Där ser man var all musikalitet tog vägen i släkten, det är väl därför jag är totalt otaktisk och tondöv...men det bjuder jag på.. =P
I vilket fall, dom var ännu bättre live än på de låtar jag har hört. Visserligen är det rätt gamla låtar, så dom har väl utvecklats en del. Ska försöka införskaffa deras senaste skiva på nån vänster, den ska ju vara släppt här i Skandinavien nu. Eller så får man kolla om dom inte kan skicka över en...hihi...=)

Jaja dags att sätta fart då...

Lite halvseg shoppingdag

Har varit ganska seg idag, det blev lite sådär igår som man kanske kan räkna ut av mina inlägg här...man borde ha fyllelås på bloggen...

Sov iaf till lunch, och sen har jag varit hos Maria en sväng. Var på torget och skulle köpa te, men det fanns inte där så jag åkte in till stan istället, och tänkte att jag kanske kunde hitta några kläder oxå. Så nu har jag bränt mitt presentkort på Gina, blev tre tröjor och en skjorta. Ska fundera lite på om jag ska behålla allt, måste prova i lugn och ro med smakråd och så innan jag bestämmer mig.
Hittade en tröja på HM oxå som det fick bli, den var snygg och rätt billig. Så nu har jag lite att ha på mig framöver...

Ikväll ska vi ju på Pustevik,
Smoosh spelar ju där. Ska bli skoj, har inte träffat dom på några år, och aldrig hört dom spela heller. Återstår att se om dom känner igen mig...=)

Ska ta och äta nu så vi inte super ut oss ikväll. För vi är ju såååå sugna på att festa menar jag...=P

Sova säng säng säng

Åhh jag är så trött och har redan fått huvudvärk, det är ingen idé att jag ens försöker skriva nåt vettigt här.

Men har i alla fall haft en skitkul kväll, och druckit nya xider skynda. =P

Natters natters

headörproblem

på ren karlskogingska skulle man väl säga så, hedöörproooblemm. min headre funkar inte, och det är störande. dumt. hoppas den funkar imorrn.


pubbingrunding

nu ska vi på pubrundan snart tror jag. vi har änna glömt bort att vi skulle dit,k det var så trevligt härändå. sara dök förbi en sväng, det var nice.
tror jag g´roggat bra, lkan kanske inte riktigt stava så bra. men jag har ju lite att ta igen, vet inte riktigt när jag festade sist ju.

hoppas jag inte är för bakis imorrn, då ska vi ju på pustervik. nu mot chalkmers snart!!!

dimmigt värre...

Verkligen vår!

Åhh det är så sjukt härligt väder ute!!! Cyklade till ica mest för att komma ut lite i solen och värmen, och det kändes nästan som sommar. Vinden var ljummen och det luktade gräs och blommor, och allt kändes bara så härligt!!!

Okej, en annan anledning var att icas hallonjuice är världens bästa groggvirke...

Har börjat dra igång förfesten så smått. Än så länge är det bara jag, men snart får jag sällskap. =)

Började med att blanda nåt som kändes riktigt somrigt, nämligen bacardi grand melon med sprite och en skvätt roses lime. Yummy!! Friskt och samtidigt sött i min smak. Prova!!

Nu ska jag äta lite oxå innan Staffan kommer. Sen, in i dimman!!! Wihuuuu!!!

Vaaaaarmt!!!

Eller också, åt helsike med att städa, kolla termometern, det är ju varmt ute!!! Ut i solen!!!
image185

Trädgårdsmästare

Eller oxå kan man vänta med att plocka undan kläder och sånt och istället plantera lite frön. Det gjorde jag i alla fall, så nu väntar jag med spänning på att se om det blir nåt av det här projektet. Har sått gräslök, smultron och margueriter. skojig blandning kanske, men gräslök äter vi en del ibland, och smultronen ska bo i en rabatt i Grebbestad. Margueriterna är mest ett sidoprojekt eftersom jag tycker dom är så söta.

Men nu får jag nog ta och börja vika kläder och packa upp väskor...

Städ och pyssel

Håller på och försöker göra lite snyggt här nu, det går faktiskt ganska bra. Har precis torkat av i badrummet, och jag är så nöjd med mig själv. Det är nog ungefär andra gången jag gör det sen sötis flyttade in hos mig, jag har lixom lagt ut det som hans ansvar. Jag brukar städa allt annat istället när vi har storstädning, och han brukar gå med på det upplägget. =P

Köket är redan gjort, ska bara torka bort böset som blev när snickarn skulle lägga ny list. Ser riktigt trivsamt ut i köket nu ju!
Så då återstår bara att plocka undan alla kläder och andra prylar som ligger utspridda över hela rummet. Som vanligt är det betydligt mer kläder än plats i lådor och garderober, jag förstår inte hur vi nånsin får plats med saker. Det är nog aldrig helt undanplockat här, det går lixom inte. Jag vill flytta!!!

Ska ta och kyla lite dryck till i kväll oxå, eller ja eftermiddag, Staffan kommer vid 16-17 nån gång. Kan ju vara trevligt att dricka nåt annat än sprit hela kvällen. Kanske skulle prova min lifestyle-drink! Eller smootien med alkohol i. Haha tyskar är roliga! Eller dom hittar på rolig sprit i alla fall.

Kanske man borde äta oxå...men det får bli senare, har ju nyss ätit frukost, trots att  jag varit vaken mer eller mindre sen 8 och uppe sen 10. Men man vill ju inte sitta och äta när man har publik...

Packa upp väskorna sen lovet kanske är en bra början föresten, då får man bort stora saker som ligger på golvet...smart det gör jag! =P

Trööööök

Jag måste diska. Jag hatar att diska, det är nästan värre än att städa badrummet. Förutom när jag är sur, grinig, ledsen eller allmänt tankspridd, då är det skönt att pyssla med nåt där man inte behöver tänka så mycket på vad man gör, utan kan tänka på allt annat. Men jag är inte sådan idag.

Dessutom börjar det bli sent så jag borde verkligen ta tag i det nu. Kan inte skjuta på det till imorrn för då kommer snickarn på förmiddagen nån gång och han måste komma åt hela diskbänken. Pust och suck. Jaja, jag slipper i alla fall göra det imorrn, då får jag dammsuga och städa badrummet istället.

Anledningen till städmanin är att jag bjudit in folk på förfest imorrn innan pubrundan, och då måste det ju vara snyggt här. Lite tanken med att bjuda hem folk är ju att det ska bli städat, haha!

Då är det väl dags att sticka ner händerna i diskhon. Pust, stånk och stön...tyck synd om mig!!!

Last FM

Fasen vad jag är bra!!! Jag fick in last fm-rutan på rätt plats på första försöket! Så snyggt det blev!

Last fm kan jag för övrigt rekommendera om man är lite statistiktokig och vill se vad man lyssnar på osv.

Spunk

Kan för övrigt meddela att mitt knä ännu inte håller för att springa. Testade nämligen det igår på vägen hem, och det gick bra ungefär två steg sen kändes det som om benet skulle gå av. Så just nu känns vårruset ganska långt borta...


Regnigt värre

Igår var det härligt vårväder med sol och många plusgrader, men idag bara regnar det. Huu det är inte roligt alls att vara ute, man blir bara jätteblöt, och bara för det har jag varit tvungen att knalla runt en massa idag. Och mer väntar.

Har varit och bokat läkartid på axessakuten nu, det blir på torsdag nästa vecka. Sen ska jag förhoppningsvis till Grebbestad, får se om det blir så.

Tänkte mig på matnat-möte idag faktiskt, det var ju inte direkt igår som jag var där. Tänkte forska lite i vad som händer imorrn innan pubrundan, förutom öhk då. Skulle gärna gå på öhk, men jag känner mig inte riktigt välkommen, eller ja, från en person i alla fall, och jag vill inte ställa till bråk, jag orkar inte tjafsa mer. Tänkte ju det skulle bli ödk istället, men det hade de ju igår när jag var hos Anna så det blir nog inte så heller. Jaja det märks.

Nu ska jag äta lite, sen lunch kan man kanske kalla det. Nudlar, yummy! not...

Äntligen

Äntligen har blogg.se fått tummen ur och börjat funka igen. Men det är lite märkligt, jag har längtat efter att skriva blogg, men nu när jag kan så vet jag inte vad jag ska skriva.
Började på ett inlägg tidigare idag, men saker dök upp så jag kom inte längre än första meningen, och sen har jag varit borta hela dagen. Men nu kanske jag kan få ner nåt vettigt.

Har alltså varit ute på vift i stort sett hela dan, åkte vid 12 och kom hem för 35 min sen typ. Målet för dagen var hisingen och Anna, som jag inte träffat på ganska precis ett år. Helt sjukt. Men det blir så när man inte är sig själv och inte riktigt orkar. Men nu fick vi till det i alla fall, och det var en jättetrevlig eftermiddag och kväll. Blev först bjuden på pannkakor, riktigt tunna och goda, till lunch, och sen blev det urgott te och kakfat á la familjen Enquist. =P
Gott att bara sitta i en soffa och snacka om allt och inget och livet och dess bekymmer. Sånt mår jag bra av.

Nu har jag precis ätit lite mackor och ska nog ta och lägga mig i sängen snart, är trött som en gök. Imorrn tror jag att jag har skola, och så måste jag fixa läkartid oxå, det hann jag inte riktigt idag.

Ska lägga upp lite bilder från påsklovet oxå, men vet inte om jag orkar det ikväll riktigt. En del finns redan att skåda på
bilddagboken, får som sagt se när jag orkar slänga upp dem här. Ska nog fixa lite ramar och grejor i photoshop så det ser snyggt ut oxå. Måste bara lära mig det först. =P

Jaja...sova...trött...zzz...