Helgen från helvetet

Kan man kalla den kanske...massa jobb massa folk, totalt kaos. Sånt som bara blir ibland. Jobbade ju fredag kväll, med en av de nya tjejerna. hon hade bara stängt en gång förut så jag fick ju ta hand om det mesta. Men kom ut två minuter i halv 11 så vi hann ju undan innan larmet gick. sen hade jag lördag kväll med Anna, det var trevligt förutom att det var apmycket folk, vågen i kassan gick sönder, vi hann inte ha rast och så var det allmänt kaos. Var så trött på allt så jag köpte med mig en liter jordgubbar hem som jag åt upp nästan hela. blev väl något bättre i alla fall. Söndag morgon hade jag sen, det regnade så det blev långbyxor för första gången på två veckor. Men dagen blev ganska lugn, folk höll sig väl hemma. Och så hade vi ju Lisa till hjälp, så vi fick rast och så. =)
Sen städade jag trapporna här när jag kom från jobbet, det var inte direkt roligt. men men...pengar...men jag måste slipa på tekniken har ont i ryggen idag.
Kan iofs bero lite på att jag jobbat idag med, 7.30-18. Plockat massor med frysvaror hela eftermiddagen. Fixade med skyltar och grejor på morgonen, fick ta stege till hjälp, jag är lite för kort...=P Ska gå och sova nu, ska upp 7 imorrn. nästan sovmorgon ju. jobbar till 17, sen kommer det folk, pappsen fyller ju år. Jag har en rätt bra present. =P

Ledig på onsdag. ska bli skönt. kanske ska iväg och åka lite med mormor och morfar, men inte för 11 kan jag säga. tänker absolut inte gå upp innan 10, finns inte en chans. så vi får väl se hur det blir med det.
päronen ska nog åka på onsdag oxå, verkar det som. så då får jag lägenheten för mig själv. flyttar in i deras säng och så. ska börja packa då oxå...bara en vecka tills jag åker från kga nu ungefär. längtar iväg...bort från konsum och dumma kunder...

nää...jag behöver sova nu...är så tokigt trött...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback