Packproblem och Wall-E

Efter konstaterandet att vi inte får plats med fler flyttkartonger här inne så har packandet legat lite på is, om man säger så. Men ska försöka röja nåt hörn ikväll och få ihop några fler, så det blir nåt att bära iväg imorrn. =)
Tanken är ju att vi ska börja köra grejor imorrn, i alla fall kartonger, och kanske om vi har några mindre möbler som går in i bilen. Ska bli så himla skönt att komma igång!!

Igår tvättade vi, så nu är i alla fall det gjort. Skönt att slippa flytta smutsiga kläder, det är lättare om allt är rent. Kvällen spenderades med tacos och film, vi såg på Wall-E. Så himla toksöt film så jag vet inte vad! Rekommenderas verkligen! Visst, det är en barnfilm, men jag gillar den ändå!
Sen tittade jag på ett gäng avsnitt vänner innan det blev sängen alldeles för sent, som vanligt. Att vi aldrig kommer i säng, det är helt sanslöst.

Nu ska jag i alla fall äta frukost och se om vi får nån klarhet i hur det blir med middag idag. Tänkte mig iväg och träna, så jag vill ju veta när vi ska iväg och så. Återstår att se!



Wall-E och den futuristiska roboten Eve

(Bild från
imdb.com)

Ikea, weeee!!!

Igår blev inte heller så mycket packat, jag hade ärenden i stan som tog en stund och sen när jag kom hem fick vi ett ryck och åkte iväg för att kolla på sängramar och soffor. Så vi kollade Sängjätten, Em och sen givetvis Ikea! =) Jag älskar att gå på Ikea, men sötis tycker jag är extremt jobbig och tokig när jag går runt där och tycker att allt skulle passa så fint i vårt hus med panoramafönster. =P

Men i alla fall, igår skulle vi kolla ut vilken färg vi ska ha på soffan. Och där är vi inte riktigt överens om man säger så. Vad vi väljer emellan är svart, beige och blå, för de klädslarna är billiga och de andra är mönstrade och fula. Jag gillar inte den blåa, och vill nog egentligen inte ha en svart soffa, så då återstår lixom beige eftersom en rosa soffa inte ens kommer på tal för vissa. =P Men sötis tyckte inte alls om den beiga, utan han tyckte snarare att den blå var väldigt snygg. Så där står vi i en korsning och stånkar.
  
Däremot var vi rörande överens om i alla fall en sängram. Hittade några snygga på de första ställena, men sen på ikea hittade vi en som vi faktiskt sa direkt båda två att "den där var skitsnygg". Så vi ska fundera på det nån mer dag, sen bestämmer vi oss för om vi ska leta mer eller ta den på Ikea.

Idag ska vi i alla fall tvätta kl 16, i övrigt har vi nog inte så mycket andra planer mer än att packa då kanske. Måste forska i om vi har någon bärhjälp till veckan oxå, jag kan inte bära en massa tungt, då pajar mitt knä. Men det lär märkas. Har lite annat flyttrelaterat att kolla upp oxå, kanske skulle ta tag i det nu...

Mer träning

Tro det eller ej, men jag var faktiskt iväg igår igen och tränade! Känner mig riktigt duktig nu ju, gått iväg själv och av egen vilja två dagar på en vecka. Jag är så bra!! =)
Kanske inte låter som en så stor sak att gå till gymmet, men för mig är det det, jag är fruktansvärt dålig på att ta tag i sånt, och i synnerhet om jag måste gå ensam. Så därför boostar jag mitt ego lite när jag väl kommer iväg. =)

Blev i allafall kombinerat cykel och s-core igår, en mycket bra blandning tycker jag. Cykel är skönt, då kan man ju styra motstånd och sånt själv, så det blir mycket vad man gör det till samtidigt som gruppen peppar en att inte glida genom passet på ett bananskal.
S-core är sjukt jobbigt, speciellt när man redan har lite träningsvärk i magen. Första kvarten var en plåga, men när jag väl kom igång så överlevde jag det med.

Hoppas verkligen jag kan fortsätta så här nu, jag behöver verkligen det. Ska nog ta fram vågen och måttbandet för invägning och inmätning, så jag kan se om det blir nåt resultat. Har ju mina egna mål, och 1a augusti 2009 är planen att de ska vara genomförda. =)

Dålig planering

Idag har jag inte gjort många knop på packandet. Dock har jag ringt lite samtal och fixat, först till husvärden som kunde fixa tapeter och så men vi får sätta upp dem själva. Sen har jag fixat flytt av telefonen, bredbandet och fixat el-avtalet. Känner mig så duktig! Har kollat upp lite om hemförsäkring oxå, vad som blir billigast och bäst nu när vi flyttar. Det är mycket praktiskt som ska fixa, inte bara packa ner saker...

Tillbringade eftermiddagen hos Maria, hon ska ju till Stockholm imorrn igen. Så hon är inte här när vi flyttar iaf, vi får hitta annan bärhjälp. Mitt knä vill ju inte lyfta tungt, så vi lär ha folk som hjälper till med just bärandet. Sen kan ju jag låtsas organisera saker och ting och hålla koll medans alla bär.. =P

Och som grädde på moset har jag spenderat kvällen i soffan, spelandes Rayman Raving Rabbits. Så sjukt roligt spel, och fastnade det gjorde jag verkligen! Dumt kanske, men ändå...

Nu tänkte jag gå och sova, imorrn ska jag träffa studievägledaren för att försöka få nån rätsida på vad jag ska läsa i höst, och sen lär jag packa en del...natti!

Festresa?

Har kännt ett sånt sug på senaste tiden att åka på festresa nånstans! Och idag blev jag ännu mer sugen när jag såg att det fanns hytter kvar till Sjöslaget! Var ju där förra året och det var skitkul, båtar är skoj, så nu vill jag åka igen! Enda kruxet är att det är dan efter matnatsex 20-årsjubileum, så det blir lite knixigt med tåg och sånt till sthlm. Men vi får se, vill ha med mig nån eller några roliga folk i så fall...

Träningsstart

Tog mig en tur till Sportlife idag för att träna lite, jag var så sugen på att vara lite nyttig. Så det blev ett pass BodyBalance, kändes som om det var en bra mjukstart. Vad jag dock glömt var att bodybalance är sjukt jävla jobbigt, och nu har jag svårt att gå. Mina lårmuskler är helt screewed! Men gött var det, och det kändes bra efteråt så jag är ändå nöjd med mig själv. =)

Hoppas jag kan komma igång ordentligt med tränandet nu och dra mig dit 3-4 gånger i veckan. Det skulle förmodligen få mig att orka lite mer och må bättre i största allmänhet. Sen ska jag väl inte sticka under stol med att det vore skönt att loosa ett helt gäng med kilon oxå, så att jag tycker lite bättre om mig själv kanske.

Känns i alla fall bra att jag tog mig dit idag, alldeles ensam och utan nån som drog med mig. Det bådar gott för hösten! =)


I götet på riktigt

Nu är vi hemma i stan igen, permanent den här gången skulle jag tro. Vi tog en extradag där uppe och åkte inte hem förrän igår kväll. Var så himla gött väder så ingen av oss ville åka hem. I söndags kväll var vi till och med iväg och badade. =) Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet, bara sanden som var kall och förfrös mina fötter.
Igår knallade vi i Strömstad i solskenet, kollade lite i affärer och köpte glass. Där märktes det verkligen att sommaren är slut nu, det var alldeles tomt på båtar i hamnen och tomt på folk mest överallt.

Idag var planen att få tag i husvärden för att se hur det blir med tapeter och så till nya lgh, men den planen misslyckades. Dessutom ringde nåt pappskaft och skulle förmodligen sälja nåt till mig när jag somnat om, men den sa inget på typ 3-4 sekunder så jag la på. Men störande som f-n ändå...

Håller på att fixa brunch nu, är tokigt hungrig! Blir lite bulgursallad med ruccola och fetaost, mumma! Sen ska jag kolla på Singelmammor medans jag äter, hann ju inte se det igår eftersom vi satt i bilen just då.

Mot Grebbestad

Sådär, nu håller vi på och packar ihop och ska åka mot Grebbestad. Blir full bil eftersom både farfar och mormor ska med oss, och min "lilla" väska tar ju upp halva bagageutrymmet, trots att den bara är halvfull. Tur att mamma och pappa har det mesta nere i stugan redan, annars hade vi fått ta två bilar. Tycker jag iofs att vi kunde ha gjort i alla fall, men ändå.

Är toktrött nu, så jag ser inte alls fram emot att sitta ihopklämd i en bil i närmare 4 timmar. Känner hur huvudvärken börjar komma krypande, så helst skulle jag vilja sova lite middag nu innan vi åker. Men eftersom jag vill in i möbelaffären i Säffle så får vi ta och dra iväg nu så fort som möjligt, så vi hinner dit innan de stänger.

Gick ju upp tidigt imorse eftersom vi skulle ha urnnedsättning kl 9.30. Har inte sovit så mycket inatt heller, så det var lite segt. Sen efteråt gick jag och syrran på stan lite, och jag hittade ett jättefint sängöverkast på hemtex som var på rea. Men det föll inte sambon i smaken, så det blev inget med det kapet. Synd på ett sånt bra pris, 200 spänn. Men man måste ju vara lite överens när vi är två som bor där...

Nu kommer pappa och jagar ut mig, så det är bäst jag klär på mig. Har inget internet med mig så nu blir det inget skrivet förrän söndag. Bye!

Mycket att stå i

Det blev en ganska fullproppad dag idag, det har en tendens att bli så när man är hemma så här. Ingen lugn och ro direkt...

Först upp och tvätta imorse, det är ju stört omöjligt att få tvättid i gbg med kort varsel, så jag tog med de skitiga kläderna hit istället. Och enda lediga tiden var givetvis kl 7 i morse. Menmen, mamma satte igång maskinerna innan hon åkte till jobbet, så jag behövde bara gå upp och hänga. Och det var inte så mycket så allt gick in i torkskåpet, så jag slapp springa upp och ner en massa. Kunde bara gå upp och lägga mig och slumra en stund till, skönt!

Sen var det handlingstime med mormor och farfar, trevligt att se hur Coop Forum-bygget tar sig. Riktigt trevligt tycker jag det blir där nere. Och nya, moderna Shop Express-dosor hade dom oxå! Jag är såååå impad. =P
Sen blev det lite åka med mormor, vi var och fotade toyotan som ska säljas, fikade hos Siw och Lars och köpte blommor till imorrn.
Sen var klockan nästan 18, och då skulle vi ju klippa oss så då blev det bråttom hem. Och nu är jag snaggad. Eller inte riktigt, men luggen är störigt kort, precis så den inte fastnar bakom örat. Livet är inte lätt. =P

Kvällen har jag sen spenderat i soffan framför tvn med mamma och pappa. "Se upp för dårarna" gick på tv4 film, så vi passade på att se den. Den var bra tyckte jag, en trevlig sysselsättning sådär en torsdagskväll.

Det kom en åsksmäll mitt i filmen oxå, men jag hoppas det inte tänker komma nåt mer inatt, för jag behöver sova! Ska ju upp tidigt imorrn, och sen blir det nog en del. Åka till Grebbestad sen på eftermiddagen oxå, med mamma, pappa, mormor och farfar. Fullt ös med andra ord. =)

Nu ska jag hoppa in och borsta tänderna innan nån annan gör det! Natters!

Shopping!

Dumma publishme som inte funkar när man vill! Men bra att det funkar nu iaf, så jag kan gå och lägga mig sen. =P Är ju hemma i kga nu, och som alltid orkar jag inte riktigt ta tag i bäddandet av soffan. Så här sitter jag istället...

Men lite bra har jag lyckats med! Har äntligen, äntligen fått tag i armbanden jag jagat sen i
juni! De kommer från Ms bijoux och är så där lagom rosa och billiga. =)
  
(bilder lånade från leshop.se)

Det med hjärtat föll jag för som en bowlingkägla så fort jag såg det! Så underbart fint! Synd bara att sommaren är slut nu, tror det hade passat utmärkt till min rosa kjol. =)
Passade på att dreggla lite över de pilgrim-klockor jag sett på samma sida. Inte för att jag behöver någon ny klocka egentligen, men de är ju så tokigt snygga! Himla synd att de inte finns på Ur&Penn tycker jag bara. =P

  
(bilder lånade från leshop.se)

Tur att man fyller år snart, kanske man kan få nåt fint i present då. Har visserligen redan fått en födelsedagspresent (kameran) och måste önska mig en ny vinterjacka (jävla tjuv på tåg), och dessutom finns det säkert nåt nyttigt till nya lgh att önska sig. Men ändå...har gjort en liten önskelista ifall nån skulle vilja ge mig nåt. =)

Nu ska jag ta och bädda ut soffan iaf och slänga mig ner under täcket. Fattar inte att jag suttit här i tre timmar nu och degat. Och jag som ska tvätta imorrn bitti, mamma slår på första maskinerna kl 7. Troligt att jag kommer hänga upp dem kl 8? Nä, skulle inte tro det. Men vid 9 kanske jag kvicknat till. Får hoppas på det...

Banankaka

Nu har jag bakat banankaka. Lite sent för sånt kanske, men jag hade bananer att göra någonting med, så jag tänkte att jag bakar en kaka. Dock saknade jag kanel som egentligen skulle vara i, men jag testade att ha i kardemumma istället, så jag hoppas det blir lika gott. Smeten blev i alla fall väldigt god. =P

Hade ju planer på fest ikväll, det var ju spårvagnstur och allt. Men en redig regnskur med inslag av åska gjorde att allt blev jätteblött och trist så vi åkte tillbaka tidigare. Det skulle vara sångpub efteråt så det bar av mot Chalmers. Men jag var rätt trött, och dessutom blöt och kall, så jag åkte hem rätt tidigt.

Råkade ju titta lite för mycket på höjdhopp idag, så jag har inte hunnit packa nånting tills imorrn heller. Borde ta tag i det nu, i alla fall packa ur det som är i väskan nu, så jag kan få lite ordning på saker och ting. Men orka typ...känns så mycket vettigare att sitta i soffan och titta på Tredje Vågen.

Men allvarligt

Fan vad trött jag blir på folk som gör reklam för en massa skit genom att kommentera. Det stör mig nåt så grymt, jag är inte intresserad så ge fan i att göra det!

Skola

Tillbaka till skolan idag då, redovisa skitarbetet vi skrev i våras. Eller jag skrev. Jag är lite mer laddad än igår nu, men inte alls på humör för det ändå. Ska skriva ihop vad jag ska säga nu, så jag får det klart i alla fall. Vill inte stå med alla papper och bläddra och greja. Jag hatar att redovisa, och speciellt med den där tanten.

Annars är det inga stora planer för dagen, ska väl ta tag i det där källarförrådet när jag kommer hem sen. Ska bli lite spännande att se vad jag har i alla lådor, en del har jag inte rört på 4 år ungefär. Och imorrn kan jag få flyttkartonger från Maria, så då kan det riktiga packandet börja.
Skulle ju gått upp 8 i morse och ringt husvärden, men inte hade jag en tanke på det inatt när vi ställde klockorna...det här börjar bli riktigt illa. Men imorrn ska sötis ändå upp, så då kan vi inte missa det helt enkelt.

Nä, back to work nu då...bläääääää

Lekdag

Idag har vi varit inne i stan, närmare bestämt nere vid Lilla Bommen, där kulturkalasets barnaktiviteter höll till. Och det var inte för att roa oss, utan vi var där med Moa. (Och hennes föräldrar oxå så klart)
Det var ju så sjukt länge sen vi träffade dom, och hon har blivit så stor! 4,5 år är hon ju nu, värsta tjejen! =) Så vi lekte där nere, åkte karusell, kastade pil, var på nallesjukhuset och en massa annat. En jätterolig dag, det får vi göra igen snart.
Hade kameran med mig, och barn är ju grymt tacksamma att fota. Speciellt när de är så glada som Moa är. =)





Nu ska vi ta tag i våran redovisning som vi ska göra imorrn efter lunch. Är inte alls laddad, och har inte läst in mig på arbetet nånting. Bläää, jag vill inte!! Men det är lika bra att få det gjort, det är ändå 12 poäng vi inkasserar när vi fixat detta så det kan ju vara värt att lägga ner lite arbete nu. Även om vi borde gjort det för länge sen...men bättre sent än aldrig.

För övrigt

Det är hit vi ska flytta. Ungefär så högt som den nedre pilen visar. =)



(Oj vilka små pilar det blev.)

Kulturell kväll

Nu har jag fått årets kulturdos, ikväll har jag nämligen varit med Jenny på kulturkalaset! =) Skitroligt som alltid när vi är ute och härjar, måste bara ta tag i detta och ses något oftare. Fy skäms på mig! 
I vilket fall, kvällen har varit tokhärlig, en riktig sommarkväll med solnedgång och allt. Fattades bara lite saltvatten så hade det varit alldeles perfekt! Dessutom hade de Nik's i öltältet, så det gjorde ju min kväll totalt om man säger så. =P

Skulle ju packa upp alla väskor och sen gå igenom källarförrådet idag, det gick inget vidare med de planerna. Eller jag har packat upp en del kläder och saker, men tyckte inte det var nån idé att släpa upp massa prylar från källaren när det redan är överfullt överallt. Får bli en annan dag det där...

Funderar på att piffa upp min blogg lite, är lite trött på det svarta nu. Visserligen är ju sommaren över, men varför inte lite ljusa färger att pigga upp höstmörkret med? Det är ju snart här, det kan vi ju inte komma ifrån. Jaja, det får bli en dag när jag har tid, mao när jag har som mest att flyttpacka, haha!

Nu måste jag ta och äta nåt, jag är så sjukt hungrig. Plump på mig som stod i brunnsparken i närmare en kvart utan att inse att kebabkiosken var 25 meter bort. Illa Emelie, illa...

Tell me why!

Varför i herrans namn är jag vaken nu? Varför kan vi inte komma i säng? Så fort vi kommer till Göteborg är det kört tydligen...menmen, nu får jag ju se Mustafa Muhammed springa sitt kvallopp på 3000 m hinder, det kan ju vara intressant. Men sen måste jag sova, vill ju orka upp till roddfinalen 9.50. Vadå OS-mani? =P


Jaaaa!!!

Åhh fasen vad snyggt!!! Fan vad bra dom är!! Äntligen slut på tennisen, nu kan jag sätta högsta fart här!!! =D

Mer sol

Idag är det oxå fint väder, soligt och varmt. Men vad gör jag då? Jo jag sitter inne och tittar på tennis, med dörrar och fönster stängda. (Men det är bara för att slippa getingarna) Jag trodde inte matchen skulle hålla på så här sjukt länge, jag hade ju planer på att hinna gå och bada till och med. Men jag kan inte riktigt slita mig. I vilket fall så har jag fått lite packat nu, det mesta i klädväg är packat, och skivor, filmer och böcker packade jag igår.

Ska ner till stan en sväng oxå, måste slänga skräp och panta flaskor. Och så skulle jag behöva ut till sportshopen och prova jeans, dom kostar bara 50 spänn nu, det kan man ju bara inte missa...

Kanske skulle ge mig in i duschen snart så jag kan packa de sista kläderna och åka ner till stan. Om de bara kunde ta och fixa tennisen nu...jag visste inte ens att man kunde spela så här länge, 15-14 står det nu...


Soooool!!!

När jag vaknade till fram på förmiddagen idag hörde jag hur det regnade och stormade ute, så jag somnade om en stund till. Men när jag vaknade vid 12 igen då sken solen!!! Så det har varit bikini på och greja ute som gällt idag. Allt för att putsa finishen på solbrännan. Hahaha...men ändå, skönt att kunna vara ute utan att frysa bort.
Dock har jag nästan blåst bort, för storm är det fortfarande. Men så länge solen skiner är det helt okej det med. =)

Har försökt skapa lite ordning bland mina saker idag, och försökt städa här. Det har gått sådär får jag erkänna. Men tvättat har jag, och en väska har jag packat. Nu är det kläder kvar, och att städa mitt rum. Får bli imorrn det.
Nu ska jag bege mig in i duschen för sötis kommer och hämtar mig snart. Middag med hans föräldrar ikväll...

Svamp och åska!

Idag har vi lekt friluftsmänniskor, sötis och jag. Fick ett ryck och åkte iväg till mammas svampställe, (som ligger nånstans inom 5 mils radie från vår stuga) och knallade runt där i skogen i över två timmar. Det var sådär härligt, lagom varmt väder med lite sol och lite fläktande vind. Och så svamp så klart, massa fina gula kantareller! Eller inte massa kanske, men nära ett kilo fick vi ihop i alla fall. Mumma!!

Sen hann vi inte göra så mycket mer idag, bara tvättat och lagat mat. Och rensat svampen förstås. Och när vi som bäst höll på att dividera om vilken film vi skulle se så blixtrade det till runt hela stugan och så sa det kaboom!! Så det blev ett ganska abrupt slut på den diskussionen och vi fick dra ur tvn och alltihopa istället. Men som tur är så har vi ju varsin bärbar dator, så vi har kunnat roa oss ändå. Blev typ 4-5 blixtar och smällar, sen var det bra. Skönt det, jag hatar verkligen åska när det är mörkt ute!

Nu ska vi ta och sova, sötis ska jobba imorrn och jag ska städa här. Ska röja ur mitt rum och torka golv och greja. Försöka tvätta det sista och börja packa ihop alla mina saker. Det är en del kan man säga. Och jag har nog lite mer saker här nu än när jag kom eftersom jag varit i gbg och hämtat lite, och köpt lite nytt och så. Men det ska nog gå bra, vi har ju en hel bil. =P Hahaha som om vi inte fyller den ändå... =D

Yes yes, sova var det, och snart är vi i gbg och kan börja flyttpacka! Wihuu!!!

Internetlös på riktigt

Nu har jag skickat iväg mitt modem och alltihopa, så nu har jag inget internet mer i sommar. Fast det är inte riktigt sant, jag kan ju låna sötis dator, som jag gör nu till exempel. =)

Idag har det varit ganska växlande väder, solen sken när jag gick upp men så fort jag tog på mig shorts och skulle gå ut så började det ösregna. Och det är en underdrift. Shit i helvete vad det regnade! Men lagom till kl 15 så sprack det givetvis upp och det blev en ganska fin kväll. Som jag då så klart fick tillbringa på Konsum. Doh! Men jag börjar vänja mig nu, det har varit så hela sommaren. =P

Men imorrn kväll är det slut på jobbandet, imorrn gör jag min sista dag!! Det ska bli skönt att få vara ledig ett tag innan skolan börjar (hur ledig man nu är när man ska flyttpacka), men jag har inte längtat jättemycket efter den här dagen. Det känns faktiskt lite vemodigt att sluta jobba den här sommaren. Märklig känsla, jag har alltid räknat ner från dag ett annars. Men i år har jag trivts så himla bra på mitt jobb och med mina arbetskamrater, så det kommer bli lite tråkigt att inte träffa dom nåt mer. Inte för att jag blivit bästis med nån eller så, men det är ett härligt gäng med mestadels urtrevliga människor. Får hoppas jag får jobba där nästa sommar oxå! =)

Nu ska vi ta och sova här, sötis ska upp och jobba imorrn bitti han, och jag ska upp då oxå och ringa lite samtal, till husvärden och sånt. Bra att ta tag i sånt nu på en gång känner jag, så man får lite klarhet i allt.
Natters natters!!!

Fina saker jag fått på sistonde




(ringen, inte blomman =P )


Ensamma

Nu har mammsen och pappsen åkt hem, deras sommarlov är slut nu. Och givetvis så börjar solen skina så fort mormor åker härifrån. Lite typiskt...

Idag har vi inte gjort så jättemycket, jag och sötis. Det har varit rätt tråkigt väder hela dan, fram till nu ungefär. Åkte in till Grebbestad på eftermiddagen och tänkte kolla i lite affärer och äta något gott. Så det gjorde vi, vi hamnade på Cajutan efter lite dividerande. Löjromstoast till förrätt och sen åt jag fisk- och skaldjursgryta till varmrätt. (Efterrätten har jag precis tagit ur ugnen, kladdkaka!) Det var så sjukt god mat, jag blev så mätt så jag kände mig alldeles fyrkantig.
Dessutom passade vi på att sitta och äta medans det var skyfall, så det var ju bra timeing.

Fick handlat mig en tröja oxå, från esprit, och en bok, bridget jones dagbok. Får ju inte handla upp alla mina pengar nu, det vore lite dumt när jag vet att vi kommer få ganska mycket utgifter framöver.

Nu ska jag ta och fixa i ordning efterrätten, vispa grädde och sånt. Sen tror jag vi ska lägga oss i soffan och kolla på film eller nåt!

2008-08-08

Av alla dagar i världen trodde jag inte denna dag skulle bli så speciell för mig. Jag som hatar nollåttor...(utom de tre som faktiskt är några av mina närmsta vänner.)

Maken till intensiv dag var längesen jag hade. Hade inte varit ledig på en vecka, och fick inte sova i morse heller. 8.15 ringde klockan och det var bara att släpa sig ur sängen och vakna till liv så vi kunde komma iväg till Göteborg. Blev lite sena iväg, så vi var nere precis till 11.30 då vi skulle kolla på lägenheten.
Den var jättefin, men med lite spännande väggar och vinklar. =) Och jag har en del att ta upp med husvärden, det är ju en sak som är säker. Nya tapeter vill vi ha oxå, för den rosa färgen kan inte ens rosa jag leva med...och inte en 3 dm bred bård i sovrummet med barn som plockar blommor på. Nä, det där får vi allt ta tag i...

Sen in till stan i ett ärende som vissa vet om och andra inte, och jag känner att jag inte vill att mina nära vänner ska få läsa det här, så det dyker upp en annan dag. Lunch på 14kvadrat blev det i alla fall, och lite shopping.

Och så ut till Frölunda igen för att skriva kontrakt på lägenheten. Jättetrevlig kvinna träffade vi där och allt verkade bara bra. Jag har fortfarande inte fattat att vi verkligen fått lägenhet. Och en trea dessutom. Helt galet ju.
Men nu är alla papper signerade och klara, lägenheten är våran och livet är bara så där jäkla bra som man bara drömmer om.

Som jag sa till Malin förut, det enda jag har att klaga på är att dagen snart är slut och jag måste upp och jobba imorrn. Men den här dagen kommer jag aldrig glömma, det är en sak som är säker!

Ska det verkligen vara såhär?

Ska vi äntligen få lyckas? Ska det äntligen bli som vi velat så länge? Är det verkligen såhär enkelt?

Ringde tanten på bostadsbolaget idag och enligt henne har vi första tjing på lägenheten. Den är vår om vi vill ha den. Om vi vill ha den...klart vi vill!!! Hon tyckte vi skulle titta på den först, så det gör vi väl då tänkte jag. Ska dit vid 11.30 och kolla, och sen skulle vi höras med hon på bostadsbolaget. Men är det inte ett råttbo så kan jag med säkerhet säga att vi skriver på kontraktet imorrn!

Jag vågar inte riktigt tro det helt och fullt förrän vi sitter där med ett underskrivet kontrakt. Men jag kan säga fy fasen i helvete vad skönt det här känns!!! Imorrn kommer bli en alldeles utmärkt dag känner jag på mig. =)

Erbjudande om visning

Hej Emelie,

Du har anmält intresse för lägenhet nr 187 och är en av flera som hyresvärden nu kallar till visning.


Adress:             Norra Dragspelsgatan 10, 42143  VÄSTRA FRÖLUNDA
Antal rum:          3
Yta:                76 kvm
Våning:             3
Hyra:               5176:-/mån
Ledigt fr o m:      2008-09-01



Hell yeah, vi vill ha!!! Vill vi titta på den innan vi svarar måste vi göra det på fredag, för det är sista svarsdag. Tur att vi är lediga då. Känns som om fredag kan bli en händelserik dag, vi hade ju inga planer för den dagen... =)

Fortfarande kvar

Japp, jag har fortfarande internet. Trodde ett tag att de stängde ner det för mig direkt när jag ringde igår, för jag kunde inte ansluta längre, men i morse funkade det igen. Så jag antar att det kommer funka tills jag skickar iväg modemet och så.

Har jobbat kvällen idag, det var så lungt. Det är ju riktigt skitväder ute nu, så folk ville väl inte gå ut i onödan. Fick riktig höstkänsla när jag skulle åka hem, det kändes som om det var höstlov eller nåt sånt. Galet, bara några dar sen det var 30 grader varmt och sol hela tiden. Hoppas solen kommer tillbaka snart, så vi får lite värme och skönt när vi slutar jobba sen.

Ligger och kollar på vänner nu, ska försöka sova snart tänkte jag, ska ju jobba imorrn med. Börjar iofs inte förrän 10, så lite sovmorgon får jag iaf. =)

Bye bye, internet!

Nu är det dags att säga upp mitt mobila bredband, så nu blir det ännu färre uppdateringar här ett tag. Blir ju här i Grebbestad till 15e augusti eller nåt sånt, sen kommer jag till gbg en sväng. Får ju låna sötis bredband när jag träffar honom, men det är ju inte överdrivet ofta nu för tiden.. =P

Nu är mormor här oxå en vecka, givetvis jobbar jag ju massa då, men lite ledig är jag ju iaf. Halva dagar typ. får hoppas att badvädret kommer tillbaka, nu blåser det och är tråkigt. Rätt soligt iofs, men när det blåser så här har inte jag nån lust att bada direkt.

Nej, nu ska vi fika lite...hungrig är jag, har inte ätit så mycket idag, hade ingen matlåda på jobbet...

So long!