Mer fika och socialisering

Den här dagen har oxå tillbringats med en god vän som jag träffar alldeles för sällan. Vi hade en mycket trevlig eftermiddag på Kronhusbodarnas café, där vi åt lunch i form av bakad potatis med räkröra (mycket smarrigt) och sedan fika i form av citroncheesecake (inte fullt så smarrigt, men ok). Och där emellan en massa snack, mycket att uppdatera och ta igen när man inte setts sen i somras.

Sen har jag inte hunnit så mycket mer idag, när jag kom hem från stan var det bara att vända i dörren nästan, för vi skulle till Maria på middag. Så där har vi tillbringat kvällen fram till nu ungefär, mycket trevligt det med. =)

Imorrn ska jag ju tillbringa eftermiddagen och lite av kvällen på Bengans i väntan på kent, men innan dess har jag en hel del att fixa med har jag kommit fram till. En hel hög med skolarbete som måste tas tag i, en lärare som måste fixas ett möte med, ärenden att uträtta åt Sara och lite annat krafs. Vet inte hur jag ska få ihop det, men jag borde inte sova till lunch i alla fall. Återstår att se hur det går. Nu ska jag kolla lite på vänner, sen ska jag sova tror jag, har varit trött hela dan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback