Instinkt

Tack som fan den högre makt som fått mig att inte åka hem till kga en massa dar innan mamma fyller. Tack även till schemaläggarna på Chalmers för att jag inte går i skolan den 6e november. Och tack kent som släpper en underbar box och dessutom kommer till Bengans i Göteborg för att signera den åt mig. Love! =D


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

berätta, berätta! jag vill veta =) brukar ladda hem men mitt nedladdningsprogram vill inte så jag kan inte få hem nåt förrän i helgen när F kommer hem och fixar =)



kram

Postat av: Melissa

Hej! Såg att du hade kommenterat i mogis blogg. Jag tycker att man ibland borde tänka på att det finns en annan historia än den som hon berättat. Varför tror du att hon "ska behålla paketen". Jo just för att det antagligen inte finns några paket. Sen att hon sålt samma vara till flera olika personer, som det även finns bevis för är väl lite konstigt, eller vad tycker du? Du borde läsa mina inlägg först. =)

2008-10-29 @ 13:01:38
URL: http://meli.blogg.se/
Postat av: Ang Mogis bloggkommentar

"sjukt dålig stil av tjejen att börja sprida massa rykten och lögner! jag skulle inte tveka en sekund att polisanmäla henne för förtal! det är olagligt det hon gör! så lyssna på mig och alla andra! POLISANMÄL HENNE! Jag blir fan arg att höra någon anklaga dig när det första du gör åt situationen är att hitta en lösning nu när du fått tillbaka dina produkter!"



Jag vill börja med att säga att det inte är EN tjej som har blivit lurad, vi är 30 tal tjejer och det är så många fler än EN tjej som har polisanmält händelsen. Sedan är det inte olagligt att berätta för andra om hur man har köpt en vara som sålts till ytterligare 4 personer där samtliga har fått höra "postens fel att det inte kommer fram". Det fanns EN ring och FEM köpare som Mogi har sålt den till. Det är ett klockrent fall av bedrägeri, och nej det är som sagt varket olagligt eller elakt att förhindra brott!



Dessutom låter du väldigt korkad när du köper storyn om att posten skulle ha ringt henne samma dag som det blev uppmärksammat rakt av. För det första har jag ringt och pratat med posten i Bromma där hon bor, de kunde då berätta att de alltid skickar paketen men låter mottagaren betala portot. Dessutom berättade de att de inte har nummer till avsändarna.



Och Mogi har fortvarande inte förklarat hur det kommer sig att hon sålt sina plagg till flera personer!

Postat av: Jennifer

kent e grymmmaaaaaaaaaaaaaaa

2008-10-29 @ 20:48:35
URL: http://jenwikman.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

tack för ditt mail =) skönt att veta vad miss betty har för sig =)



kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback