Putte?

Nu är jag i Kga, precis som ungefär halva min bekantskapskrets verkar vara. Dock inte i samma ärende, de flesta ska ju på Putte i Parken som är denna helgen. Sjukt mycket bra artister, men det är lite dyrt och så har jag ju lite annat att pyssla med så jag får lyssna från balkongen istället. De är ju uppe på kullen så det hörs ju typ över hela stan. Idag har jag hört bland annat Ulf Lundell, Lasse Lindh och Hello Saferide. Och snart går Bob Hund på, så jag får vaggmusik när jag ska sova. =)

Har varit med Malin när hon slutprovade klänningen idag, och den är sååå fin. Hade lite tid och gå runt där bland alla fina klänningar och få lite inspiration, men jag hittade inte min drömklänning så mitt bröllop får vänta lite. =P
Övriga eftermiddagen har spenderats på att handla lite mat, kylen var ekande tom, väntat på pappa och sen har jag varit hos Malin på kvällen. Har provat min klänning (den passade, puuuuh), den ska sys upp imorrn, och så har de uppdaterat mig lite på vad vi ska pyssla med nu de sista dagarna.

Ska försöka lägga mig snart, har lyckats bli förkyld över natten. Min typiska timeing. Så nu ska det kureras, imorrn ska jag till apoteket och köpa allt de har mot förkylning, för jag kan ju inte stå i kyrkan och snora på lördag. Ska nog äta lunch med syrran oxå, vi ska tampas om plats med alla som är på Putte, så det blir rätt tidig lunch. Sen ska det dukas och pysslas i festlokalen så då går nog eftermiddagen i ett nafs.
Har skaffat mig middagssällskap imorrn kväll iaf, jag har fått ledigt från bröllopspysslet, så jag och jenny ska äta mat och lyssna på bra musik. Det är ju A Camp imorrn, det vill jag höra.

Nä, snörvel snörvel, nu ska jag sova...natters!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback