Klockproblem

Jag förstår inte att de har så svårt att hålla ordning på matchklockan nere hos Frölunda! Trubbel förra året, och trubbel i år. Märkligt det där, man skulle ju kunna tro att de som jobbar i ett sekretariat i en av Sveriges bästa klubbar kan sköta sina uppgifter som matchfunktionärer. Men nu för tiden kan man ju tydligen inte ens räkna med att domaren kan reglerna, så man ska väl inte hoppas på för mycket... (Obs, läs med viss ironi och sarkasm =) )

Gött att Färjestad är klara för semi i alla fall. Var himla kul att vara på match på hemmaplan igen, det var ju ett väldigt tag sedan. Det var en ganska bra match, förutom allt gruff i första perioden då. Jag tyckte det märktes så himla tydligt, så fort Fbk tog ledningen började Brynäs med efterslängar och försökte reta upp Fbkare efter varenda avblåsning. Att störa Färjestad genom att flytta spelarnas fokus från hockeyn till att försvara sig mot gruff, verkade vara deras enda chans att få till nåt som helst offensivt spel. Men tyvärr för dem så var Färjestad alldeles för bra ändå, så de hade egentligen inte mycket för allt tjafs.

Nu får vi se vilka de får möta i semi då, jag tycker det vore kul om Timrå kunde tvåla till HV på lördag! FBK har ju dessutom ganska trevlig statistik mot Timrå den här säsongen, 4-1 i matcher om jag inte minns fel. =)

Nä dags att packa klart, och sova nu, imorrn bär det av till indianland igen.


För vi har Sveriges bästa målvakt, Sveriges bästa mååålvakt..!

Kommentarer
Postat av: Helene

JApp de har vi!!! Har du matchtröjan idag? =)Eller blir de efter finalerna???


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback