Sleeping beauty?

Usch vad jag hatar att inte kunna sova. Kom i säng ganska hyfsat igår, men eftersom sötis redan somnat då så kunde jag inte ligga och läsa som jag brukar. Så mina sovrutiner bröts, och jag låg och vred mig i två timmar ungefär. Sen har jag vaknat till flera gånger under natten så jag var inte alls pigg när klockan ringde. Slog av den och sov vidare i två timmar, det var inte så bra.

Dessutom kan vissa konsten att få ner mitt humör när det väl jobbat sig upp, så nu ska jag gå och slänga soporna och sen gå och handla, så jag får avreagera mig lite.

Mamma kommer ju imorrn och ska springa varvet, och i mitt jobb som coach ingår att fixa lunch till henne. Blir nog pastasallad, det brukar det bli. =) Men jag tror jag ska slå på stort och inte köra kyckling den här gången, jag är lite sugen på kassler nämligen. Jaja, vi får se vart det landar.

Håller på och smider planer med världens bästa Jenny oxå, hon kommer nog hit nästa helg. Ska bli himla skoj, vi ska bara slappa i solen har vi tänkt. Ska bli sommarvärme då säger SMHI, så det kan ju inte bli annat än bra! =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback