2010-01-06

Idag har jag mått lite bättre, har varit riktigt förkyld ett par dagar. Igår tänkte jag inte ens ta mig ur pyjamasen, men så blev vi bjudna på middag och vad gör man inte för att slippa laga mat?

Idag har jag i alla fall varit utanför dörren medans det fortfarande var ljust. Vi har haft kallt, snöigt och blåsigt och när man inte är riktigt frisk är det ingen höjdare att pulsa i snön. Men jag överlevde hela vägen till Maria och tillbaka, och sedan dessutom ner till torget. =)

Ikväll har vi tvättat, fixat lite med skolarbete trots jullovet, och så har jag lagt klart mitt pussel som jag hållit på med ett tag nu. Borde ha packat lite, imorrn ska jag ju till Eskilstuna, men jag ska slänga ner lite saker nu och så tar jag resten imorn. Tåget går 14.40 så jag har ju lite tid på mig, om jag inte sover hela dan vill säga.


Mitt pussel.

Det snöade lite igår...


Kommentarer
Postat av: BEVERLYKENT18

Your great notes like this good topic could be open for all students, because they demand <a href="http://www.primedissertations.com">thesis writing service</a> and good <a href="http://www.primedissertations.com">dissertation writing service</a> or just economics thesis.

Postat av: credit loans

It's good that we are able to get the mortgage loans and it opens up new chances.

2012-05-13 @ 15:49:26
URL: http://goodfinance-blog.com
Postat av: mortgage loans

This is cool that people are able to take the mortgage loans (goodfinance-blog.com) moreover, it opens new possibilities.

2012-06-22 @ 00:30:52
URL: http://goodfinance-blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback