Så var sommaren slut...

...och man är tillbaka i göteborg till sist. Har varit urskönt att vara i grebbestad och på rossö, det har inte varit kanonväder men det har gått bra ändå. I slutet på förra veckan kunde vi ju faktiskt ligga ute och bada och sola på klipporna, och snorkla lite oxå. Det var så härligt i vattnet, lite kyligt inte mer än 20 grader max, men man kunde ligga i och njuta utan att fötterna domnade bort. 
Det är ju skönt att bara vara, borta från allting. Dessutom är det gott om plats, det känns aningens trångt här i lägenheten nu om jag säger så.

Har varit på mn6-möte ikväll, bra att få lite uppdatering om vad som händer och fötter. =P Dessutom har jag fått veta att jag visst hade anmält mig som ReKo-phfadder. Det hade jag inget som helst minne av, men Karin hävdar att vi anmälde oss ihop så då får jag väl tro på det. Det ska ha varit den kvällen när det blev efterfest hos mig och hon åkte hem vid 5 halv 6....hahaha...

Kvällen slutade i alla fall på Rockbaren, via en timme på McD. Härligt att sitta på uteserveringen och dricka cider/öl och bara snacka massa skit. Gott med sådana härliga vänner.

Nä nu ska jag ta och göra mig klar för sängen innan den där kräft-tämjaren kommer hem och belägrar toan...natters...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback