Friday night

Fredag kväll och första skolveckan är slut. Har väl inte varit världens mest ansträngande vecka direkt, hade lektioner måndag, tisdag och torsdag. Men två var inställda, och två gånger tog jag sovmorgon, så jag har väl inte varit den mest ambitiösa studenten. =)
Än så länge har vi inte haft så mycket att göra, ett grupparbete att sätta igång med bara men det känns som om jag har lite koll på.

Har socialiserat lite i veckan oxå. I tisdags var jag med matnat ute i Delsjön och badade och grillade med de nya, väldigt trevligt. Fick tvättat rocken lite oxå, inte för att den blev jätteren men ändå. Duschade med den oxå när jag kom hem, så lite mindre smutsig blev den nog då iaf.
I onsdags var det aspsittning, oxå en väldigt trevlig kväll. Allt var inte bättre förr, nu ingår visst öl/cider även i gratissittningar. =D Var jättemycket folk, och hade jättekul! Var väl aningens trött i torsdags morse, men det var det värt.

Idag tog vi oss iaf lite i kragen och gick ut och åt jag och sötis. Vi hamnade på Jensens, inget ovanligt kanske, men väldigt gott! Så nu är vi mätta som fyrkanter ungefär. =)

Imorrn ska jag servera på recentiorssittningen, sen kanske det blir skumgasque vi får se. Annars har jag inte så mycket planer för helgen, ganska skönt faktiskt.

Nu tror jag att jag ska försöka ta mig i säng snart, man kan ju försöka hålla dygnet hyfsat rättvänt iaf...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback